Αν κάποιος σκέφτεται πριν την αγορά την μεταπώληση πιστεύω ότι είναι λάθος και εκεί υπερτερεί ο Ελβετός,αλλά:
Εάν κάποιος αφού το πάρει για την πάρτη του για να το ευχαριστηθεί θα τον ενδιαφέρει πιστεύω και μια αναγνωρισιμότητα αλλιώς πέρνε ένα κινέζικο ότι να ναι(δεν τα σνομπάρω) και όλα καλά.....αμ δέέέέ!!!!!!!
Άμα ρίξεις πάνω από 4Κ+.....απαιτείς μια αναγνώριση και αυτό επί προσωπικού όταν είχα το mm300(εύχομαι να το ξαναπάρω

) μου έλεγε ο κάθε άσχετος έλα μωρέ ένα σεικο είναι.....
Το ίδιο πιστεύω ότι γίνεται και με ένα gs και θα παρακαλούσα έναν κάτοχο gs πρώην η νυν να μας πει.
Με την Ω αυτό δεν υπάρχει ούτε καν...
Για παράδειγμα φορούσα ένα seamaster του 80' (του πατέρα μου) και εισέπραττα θετικά σχόλια!
Όλα αυτά επί προσωπικού χωρίς παρεξήγηση και επειδή είμαι νέος κάτοχος Ω δεν το βλέπω σαν "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει" αλλά με μπάτζετ που με καλύπτει για την ώρα με δύο βαριά τρία καλά ρολόγια δεν θα πήγαινα για gs εάν όμως είχα πληθώρα ελβετικών άνω των 2-3κ +++
Θα πήγαινα ασυζητητί σε gs μιας και την θαυμάζω σαν εταιρεία.
Τέλος θα αφήσω ότι δεν είναι μόνο το κόστος κτήσης αλλά και το κόστος σέρβις σημαντικό γιατί κάποια στιγμή θα έρθει αργά η γρήγορα
Άρα το vs πάει στο θαυμασμό;στο μπορώ να πάρω και τα δύο και δεν με νοιάζει;μπορώ να πάρω μόνο ένα από τα δύο και με νοιάζει;
Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk