..............Προφανώς αυτό που κοιτάω τώρα είναι να δω τι κυκλοφορεί (φτιάχνω λίστα) ώστε να πάω σε 3-4-5 μαγαζιά να τα δω και πως μου κάθονται. Μπορεί να ερωτευτώ ένα τελείως Outsider το ξέρω. Το ποιο θέλω τώρα είναι λίγο υποκειμενικό με βάση τις φώτο που κυκλοφορούν σε συνδυασμό με διάφορα χρώματα στραπ. Αν πχ αυτό που μου αρέσει πραγματικά και θα καμαρώνω από μέσα μου για αυτό που βλέπω σαν γύφτικο σκεπάρνι είναι ακριβό για τα δεδομένα μου και δεν το πάρω, ξέρω πως πάντα θα είναι εκεί στο μυαλό. Το ξέρω γιατί ψαρεύω και όποτε έχω αγοράσει ένα καλάμι πιο οικονομικό, ενώ ήθελα ένα άλλο, στο τέλος πήγαινα και το αγόραζα και έψαχνα να πουλήσω το προηγούμενο. Απλά γίνεται και ο πόλεμος στο μυαλό, αυτό που λένε τα παιδιά πως με δόσεις χάνεις πολύ μεγάλο μέρος έκπτωσης.
Και τα γούστα αλλάζουν ναι. Χρόνια ήμουν φανατικός Breitling. Τώρα μου φαίνονται λίγο κουμούτσες και πχ το superocean κάπως βαρύ( δεν το έχω βάλει πάντως αλλά θα είναι οριακό 42ρι αυτό πιστεύω)
Την Tag μου αρέσουν τα chrono της μόνο.
......................
Τα είπες όλα. Τα γούστα αλλάζουνε. Αρα, λάβε υπ' όψιν και την πιθανή μελλοντικη .............αλλαγή.

Αλλά, αν δεν το βάλεις στο χέρι - αν δεν δείς την πραγματικη εικόνα, όχι μόνον φωτό, μην πάρεις τίποτα.