Σκέφτομαι να αγοράσω ένα diver για everyday, beater όπως θέλετε πείτε το, να πάρω και 3-4 λουράκια και να είμαι καλυμμένος για όλες τις εμφανίσεις. (dress αν ποτέ χρειαστεί που θα το φοράω 2-3 φορές το χρόνο παίρνω και με κάτω των 300 ευρώ σιγά).
Σκοπός είναι να έχω ένα ρολόϊ ΜΟΝΟ, γιατί όπως λέει και η διαφήμιση, έτσι μου αρέσει και δεν αντέχω οικονομικά πάνω από ένα.
O καρπός είναι 18-18.5 εκατοστά. Νομίζω πως πάνω από 42 δεν κάνει στο χέρι μου.
Είμαι μεταξύ των
1)
Longines Legend Diver2)
Oris Divers Sixty-Five
3)
Tudor Black Bayhttps://www.tudorwatch.com/-/media/model-assets/upright/xl/tudor-m79230n-0009.png?w=1800&h=2400&version=1.8.0&sc_lang=en4) Ίσως και το
Tudor 58 στο ανάλογο χρώμα αν και οπτικά με χαλάει που η στεφάνη είναι με χρυσά γράμματα.

5) Omega Seamaster 300 η παρακάτω έκδοση (ή η αμέσως προηγούμενη που μου αρέσει περισσότερο):

Δοκίμασα τα εξής εδώ στην επαρχία. Longines Hydroconquest kai Legend Diver. To 2o πάει στον καρπό, θα το ξαναδοκιμάσω γιατί δεν το έσφιξα, μου άρεσε, αλλά έχω την εντύπωση πως ήταν κάπως άβολο όπως το ένιωθα.

Καταρχάς θέλω καμιά πρόταση γιατί σίγουρα κάποιο ρολοι που θα μου άρεσε το ξεχνάω. Θα δοκιμάσω και το Rado captain cook σε μαύρο, αλλά δεν με ξετρελαίνει στις φωτογραφίες
Το budget που μπορώ να δώσω μονομιάς είναι 1500-1700 ευρώ (ΜΑΞ).
Μετά υπάρχουν και οι δόσεις, αλλά για κομμάτια τύπου tudor ή omega, 24 τουλάχιστον μη πω 36 δόσεις, αφού πχ δώσω και ένα ποσό πχ 1500 ευρώ μπροστά.
Ίσως η λογική μου είναι λάθος, δεν ξέρω.
Θέλω ιδέες να έχω μια λίστα όταν ως τα Χριστούγεννα κατέβω Αθήνα να ξέρω πάνω κάτω τι να δοκιμάσω.
Επίσης όποιος έχει την καλοσύνη έστω και με πμ να μου προτείνει μερικά μαγαζιά θα με σώσει.
Τέλος τι εκπτώσεις μπορώ να ελπίζω και σε τι τιμές μπορώ να παίξω ανάλογα το ρολόϊ και αν στην έκπτωση πχ μπορώ να παίξω και δόσεις ή το ξεχνάω
Ευχαριστώ θερμά, Δημήτρης
ΥΣ: οι φώτο μου έχουν σπάσει τα νεύρα!