Υπενθυμίζω.
Ειμαι στο νησι.Με αδυναμία εύρεσης ειδικού τεχνικού.
Το τηλέφωνο, αφου μου έκανε πολλαααααααααααααα κόλπα, με πολλες επανα-εκκινήσεις κλπ, χαρντ ρισέτ, κι ότι άλλο ήξερα, ενω κράτησε τις φωτο και τον τηλεφωνικό κατάλογο / κλήσεις, στα μηνύματα, μόλις ακουμπώ το εικονίδιο, ή σβήνει και αρχίζει από την αρχή τα ριμπούτ κλπ, ή, επανέρχεται στο μενού. Με άλλα λόγια, το σκέλος των μηνυμάτων, είναι ΝΕΚΡΟ.
Χωρίς τα μηνύματα, λήψη - αποστολή, δεν μπορώ να μπώ σε τραπεζικό λογαριασμό, μια και κατα την είσοδο έρχεται κωδικός ασφαλείας εισόδου, συν ότι έχω επικοινωνία με τους μηχανικούς λόγω κτηματολογίου, στοιχεία κλπ. και δεν μπορώ να κάνω ΤΙΠΟΤΑ.
Εχει κανείς γνώση ? Καμμιά οδηγία μήπως και ξεκολλήσει ?
Περιμένω με αγωνία.
Merci.
Μου εδόθη βοήθεια από τον άγγελο Χρήστο, ( ....για ακόμα μία φορά

), που όμως, δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω μια και μου ζητήθηκε το τηλέφωνο για να μου σταλεί με μήνυμα ο κωδικός επιβεβαίωσης, μόνο που εγώ, δεν μπορούσα να λάβω μηνύματα.

Μπήκα στο ιντερνέτ, όσο δούλευε και δαύτο ( ...άλλο πρόβλημα εδώ

) και αναζήτησα λύσεις / προτάσεις , κλπ, με τον τύπο και κωδικό τηλεφώνου.
Το τι γράφουν εκεί, είναι για γέλια.

Αυτόματες μεταφράσεις που είναι ακαταλαβίστικες, μισακές εξηγήσεις από "ειδικούς" με φωτό από screens, που και πάλι δεν σ
Ε λένε πως να πάς εκεί, κλπ, κλπ. Ας μην κουράζω.
Αρα, μετά από ώρες, ουδέν αποτέλεσμα.

Οπότε αποφάσισα, και προσπάθησα να κάνω αντίγραφο ασφαλείας, με τις οδηγίες του τηλεφώνου. Με προοπτική, το Reset στα εργοστασιακά.
Αρα,
Εσωτερική μνήμη
MIUI
backup
All backup
αντιγραφή του φακέλου στον υπολογιστή, και ήλπιζα ότι θα γλύτωνα τις επαφές.

Και έτοιμος για το ........μπάμ !

( 669, βάλε το κουμπί !)
Αλλά, μια και ξημέρωσε Δευτέρα, και δούλευαν τα μαγαζιά πλέον, είπα να πάω μια βόλτα μέχρι ένα παλληκάρι, που είναι σωστός, και έχει βοηθήσει πολλές φορές. Ειναι υπάλληλος σε φίρμα ( δεν την αναφέρω ), αλλά, αγαπάει το κομμάτι, και έχει γνώσεις.
Του εξήγησα όλα τα συμπτώματα και τι είχα κάνει, συμφώνησε, αλλά μου είπε ότι ήθελε να δοκιμσει κάτι, μήπως και τα κατάφερνε.
Αφησα λοιπόν την συσκευή εκεί για μια ώρα.
Στην επιστροφή, μου εξήγησε.
-Επειδή η εφαρμογή αυτή ήταν καπούτ, δεν την έσβησα, αλλά την αντικατέστησα με μία άλλη, που πλέον χρησιμοποιούν τα νέα τηλέφωνα, και πλέον, από εδώ θα ανοίγετε κύριε τα μηνύματα.
Και πλέον λειτουργεί.

Αρα, κάναμε by-pass, και αγνοήσαμε το βλαμένο τμήμα.
Το εικονίδιο είναι ένα μπιλέ, και στις εφαρμογές αναφέρεται σαν
Messages 94,43 MBΚαι εις άλλα με υγεία.