Αποστολέας Θέμα: Ζωγραφιζοντας το ρολοι  (Αναγνώστηκε 9623 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ζωγραφιζοντας το ρολοι
« Απάντηση #75 στις: Ιούλιος 31, 2021, 18:34:44 μμ »
Μάλλον νομίζεις ότι μιλάς σε παιδάκι και στο χαλάω λυπάμαι...
Δεν μπορώ να συνεχίσω να μιλάω με ανθρώπους που θέλουν να βγάλουν τα εσώψυχα τους και ψάχνουν τρόπο....ίσως δεν είναι κάποιος από μας στο κατάλληλο χώρο

Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι αδικο να προβαινεις σε προσωπικες επιθεσεις χωρις να με γνωριζεις. Κι ακομα κι αν εχεις δικιο, το να επιτεθεις με τοσο προσβλητικο τροπο σε καποιον που θεωρεις αδυναμο, μιλαει απο μονο του για σενα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιούλιος 31, 2021, 18:35:03 μμ »
Κύριοι,εχει ζέστη για να τσακωθεί καποιος
Εσύ Γιώργο είπες πολύ σωστά το επιχείρημα περί παράλογης άνοδος της τιμής και συμφωνώ και πολύ σωστά κάναμε κουβέντα με επιχειρήματα χωρίς τρολ και παιδιαρισματα,ο άλλος;
Εγώ δεν μπορώ να το ανεχτώ αυτό από κάποιον που δεν δείχνει απλά σεβασμό τουλάχιστον στις απόψεις.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιούλιος 31, 2021, 18:35:40 μμ »
Ειναι αδικο να προβαινεις σε προσωπικες επιθεσεις χωρις να με γνωριζεις. Κι ακομα κι αν εχεις δικιο, το να επιτεθεις με τοσο προσβλητικο τροπο σε καποιον που θεωρεις αδυναμο, μιλαει απο μονο του για σενα.
Ξανατσεκαρε πως ξεκίνησε η κουβέντα,μόνο αυτό.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιούλιος 31, 2021, 18:39:33 μμ »
Εαν θεωρεις πως εχεις αντικειμενικη αποψη με holygrail το ρολοι που σχολιαζουμε, με προσωπικη επιθεση για τα υποτιθεμενα ψυχολογικα μου, διοτι αυτο εκανες, να σε χαιρεσαι. Ευχαριστω πολυ για την συμβολη σου στο θεμα και την ψυχικη μου υγεια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιούλιος 31, 2021, 18:44:37 μμ »
Προσωπικη επίθεση...;ποιος είπε για αντιφάσεις και ένα σωρό άλλες γλυκόξινες κουβέντες.. μέχρι και περι ζωγραφικής..
Οκ περαστικά σου, φτάνει

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Rolex_Milsub

• Επισκέπτης
« Απάντηση #80 στις: Ιούλιος 31, 2021, 18:47:31 μμ »
Ηρεμία παιδιά...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιούλιος 31, 2021, 20:00:18 μμ »

Αδιάφορο εάν ήταν δεν θα είχε τόσες πωλήσεις εάν στηριζόταν μόνο καθεαυτού στην ιστορία του και όχι στην αισθητική του..
Βέβαια γούστα είναι αυτά..

Σωστό το επιχείρημα και πάνω σε αυτό θα σου πω πως το speedy πριν όλο αυτό το hype και το σπρωξιμο από τα blogs και όλα τα γνωστά των τελευταίων χρόνων ,δε πουλαγε ...Στα μισά λεφτά από σήμερα και δε το αγόραζε ο άλλος που σήμερα δίνει τα διπλά για να το πάρει ( θα ομορφυνε ξαφνικά ) και δε πούλαγε γιατί ήταν ένα αδιάφορο αισθητικά κουρδιστό ,χωρίς ημερομηνία και ζαφείρη ρολόι.Και κυρίως πούλαγε σε άτομα που είχαν κάποια επαφή κυρίως γιατί ήταν το πιο φτηνό από τα iconic ρολόγια των top εταιριών .Και δε το λέω έτσι πως δες πούλαγε ...Στην ωμέγα με διαφορά σε πωλήσεις τα seamaster και planet ocean .
Σκέψου γιατί ακούς σήμερα άτομα να δίνουν 5 και ,όταν δε δίνανε 2 κάτι πριν από κάποια χρόνια ...
Το ίδιο και με τους ναυτίλους ...Θυμάμαι δεκαετία 10' να βρίσκεις αρκετά κατω από 20 και να κάθονται στη βιτρίνα..Θα ομόρφυναν κι αυτοί ξαφνικά.
Οπότε είναι πολύ σχετικό το γούστο,το τι είναι ωραίο και το πόσο αυθυποβάλεται ο αγοραστής .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιούλιος 31, 2021, 20:03:17 μμ »
Όντως,δεν πούλαγε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιούλιος 31, 2021, 20:38:22 μμ »
Σωστό το επιχείρημα και πάνω σε αυτό θα σου πω πως το speedy πριν όλο αυτό το hype και το σπρωξιμο από τα blogs και όλα τα γνωστά των τελευταίων χρόνων ,δε πουλαγε ...Στα μισά λεφτά από σήμερα και δε το αγόραζε ο άλλος που σήμερα δίνει τα διπλά για να το πάρει ( θα ομορφυνε ξαφνικά ) και δε πούλαγε γιατί ήταν ένα αδιάφορο αισθητικά κουρδιστό ,χωρίς ημερομηνία και ζαφείρη ρολόι.Και κυρίως πούλαγε σε άτομα που είχαν κάποια επαφή κυρίως γιατί ήταν το πιο φτηνό από τα iconic ρολόγια των top εταιριών .Και δε το λέω έτσι πως δες πούλαγε ...Στην ωμέγα με διαφορά σε πωλήσεις τα seamaster και planet ocean .
Σκέψου γιατί ακούς σήμερα άτομα να δίνουν 5 και ,όταν δε δίνανε 2 κάτι πριν από κάποια χρόνια ...
Το ίδιο και με τους ναυτίλους ...Θυμάμαι δεκαετία 10' να βρίσκεις αρκετά κατω από 20 και να κάθονται στη βιτρίνα..Θα ομόρφυναν κι αυτοί ξαφνικά.
Οπότε είναι πολύ σχετικό το γούστο,το τι είναι ωραίο και το πόσο αυθυποβάλεται ο αγοραστής .
Βασίλη σωστά πολλά αυτά που λες,αλλά ίσως η αγορά τότε ήταν διαφορετική όπως και το δηλώνουν η άνοδος των τιμών.
Άλλωστε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε εποχές μια δεκαετία πχ πριν.
Άλλη η ωρολογιακή "ωριμότητα" του καθενός στα θέλω - γούστο κλπ και θα συμφωνήσω αλλά δεν νομίζω ότι έχει εδραιωθεί σαν icon αλλά και γενικά η έκταση που έχει πάρει από τα φόρα μπλογκς κλπ.....δλδ εάν στα φόρα κάποια στιγμή προμονταρουν τα σμαρτγουτς θα πέρνει ο κόσμος σμαρτγουτς;...δεν νομίζω ούτε ότι γίνεται κάτι εσκεμμένα αλλά ούτε ότι κάποιος προμονταρει κάτι κάπως κλπ.
Σίγουρα είναι ένα "μοναδικό"στους κουρδιστούς χρονογράφους αλλά σε μια μεγάλη πληθώρα χρονογράφων έχει μια επάξια θέση δίπλα σε πολύ καλύτερους η και χειρότερους χρονογράφους το οποίο και πάλι είναι σχετικό αναλόγως των γούστων.

Εδώ στο θέμα της όντως μεγάλης τιμής του πχ στο sapphire-openback που είναι 7Κ είναι όντως πολλά όπως και στο hesalite των  5Κ....άρα μάλλον καλά το παίζει το παιχνίδι η Ω για κέρδη δικά της... διαφήμιση κλπ εκεί πιστεύω σε κάθε εταιρεία κρίνονται τα κέρδη τους μεγάλο βαθμό.
Σίγουρα κράτα μεγάλη κληρονομιά λόγω αποστολής φεγγαριού και ιστορικότητας αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεων και της φήμης του δεδομένου ένα σωρό παραλλαγές εξωτερικές που έχουν βγάλει ανά καιρό και για άλλους λόγους που προείπα.

Τέλος σίγουρα είναι λάθος οι συγκρίσεις με άλλους χρονογράφους λόγω μηχανής πιστεύω.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Ιούλιος 31, 2021, 21:22:33 μμ »
Σίγουρα όλα τα iconic ρολόγια για να αντέξουν στο χρόνο ,έκτος από την ιστορία τους πρέπει να έχουν μια αισθητική αρτιότητα οπότε με τίποτα δε μπορείς να πεις κάποιο από αυτά τα ρολόγια άσχημο.(υγ: δε συμφωνώ με τη φωτό,θυμόμουν μια καλύτερη  που είχε και calatrava κτλπ ,τεσπα ) 

και σίγουρα και τα γούστα αλλάζουν αν το πάμε μεμονωμένα  αλλά αυτά τα ρολόγια που είναι τα ίδια τόσα χρόνια όσο όμορφα ήταν πριν 30,20,10 χρόνια τόσο είναι και σήμερα .Και το ξαναλέω πάρα πολλοί που το βλέπουν σήμερα και λένε τα γνωστά διθυραμβικά μπορεί πριν κάποια χρόνια να μην του έριχναν καν δευτερη ματιά ,οπότε το τι λέγεται γενικά και τι πουλάει δε του πολύ δίνω σημασία ιδίως όταν διαπιστώνω πόσο κατευθυνόμενες είναι οι γνώμες και κυρίως το γούστο και το ίδιο θα σου πω για όλα τα ρολόγια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιούλιος 31, 2021, 21:39:33 μμ »
Αμπελοφιλοσοφιών μου συνέχεια . :D
Η πρώτη αίσθηση,εντύπωση που θα αποκομίσουμε από κάτι είναι αυτή που μένει.Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει ! Στα ρολόγια όποιος άρχισε να ασχολείται αυτή τη δεκαετία χωρίς πρπηγούμενε λαμβάνουσες και έψαχνε στο νετ το πρώτο πράγμα που θα διάβαζε από τα γνωστά blogs είναι το πόσο όμορφο,άρτιο ,πιο iconic από όλα είναι το speedy . Αυτό ήταν,τελείωσε γι αυτόν που το διάβαζε και η omega εχει σκάσει πολλά λεφτά για αυτό .Είχα ακούσει ότι το μεγαλύτερο μπατζετ της έπεφτε στα blogs !  Οπότε,πάλι τα ίδια λέω με άλλα λόγια  :D ,είναι πολύ σχετικό το γούστο ,το τι μας αρέσει και γιατί .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιούλιος 31, 2021, 21:43:31 μμ »
Κέρδισε με αυτό τον τρόπο πολλούς πελάτες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιούλιος 31, 2021, 21:46:47 μμ »
Κέρδισε με αυτό τον τρόπο πολλούς πελάτες?
Σαφώς!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions