Καλώς σας βρήκα!
Είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πριν από 4 ημέρες απέκτησα μετά από πολύ ανυπομονησία και αποταμίευση το ρολόι που εδώ και πολύ καιρό ήθελα. Συγκεκριμένα ένα Rolex Yachtmaster 40 rhodium dial. Και εννοείται άρχισα να φοράω το ρολόι κατευθείαν. Δυστυχώς όμως χθες ένας φίλος με μια απότομη-απρόβλεπτη κίνηση χτύπησε το bezel του ρολογιού μου με το δικό του ρολόι. Αποτέλεσμα να γρατζουνιστεί η στεφάνη και ίσως να κάνει και ένα μικρό βαθουλωματακι(σκαλώνει λίγο το νύχι) στην περιοχή της 12 ωρας(στο τριγωνάκι). Όπως καταλαβαίνετε, και ενώ θεωρώ δεδομένη μια φυσιολογική φθορά του ρολογιού με τον χρόνο, ένα τέτοιο χτύπημα και τόσο σύντομα με πόνεσε και εμενα....
Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθειά σας στα εξής:
1. Είναι αυτή η βλάβη επιδιορθώσιμη ή απαιτείται αλλαγή του bezel?
2. Πού μπορώ να απευθυνθώ για την επιδιόρθωση αυτής της βλάβης στην Αθήνα ( αν βέβαια είναι εφικτή αυτή);
Πρέπει να απευθυνθώ στο επίσημο service της Rolex ή μπορώ να απευθυνθώ και σε κάποιο εξωτερικό ιδιωτικό service, που φαντάζομαι θα είναι φθηνότερο; (Αν κάποιος ξέρει Και μια εκτίμηση τιμής Και προτάσεις για service)
3. Τέλος σε περίπτωση που χρειαστεί αλλαγή του bezel τι κόστος να υπολογίζω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και είμαι σίγουρος ότι θα με καλωσορίσετε στο forum σας!!!

Υ.Γ. Δεν κατάφερα να περάσω τις φωτογραφίες, αν ξέρει κάποιος πώς να με βοηθησει.