Διαβάζοντας τα ποστ των προηγούμενων ημερών θα τολμήσω να πω ότι το συγκεκριμένο στυλ <πιλότος> με βρίσκει αδιάφορο .Είναι ένα πολυφορεμένο σχέδιο χωρίς κάποια <τσαχπινιά > και μου δίνει την εντύπωση βεβιασμένης κίνησης χωρίς το <ψάξιμο> των δυο προηγούμενων προτζεκτ.Στο πρώτο υπήρξε η καταδυτική στεφανη και η σημαία για να σπάνε την μονοτονία ,στο δεύτερο η καλιμπρα του χρονογράφου με το open back και το νέο μπλε logo...στο καινούργιο ?.Ίσως θα πρέπει να προσανατολιστούμε σε κάποιο στοιχείο του νέου ρολογιού το οποίο θα του δίνει ιδιαιτερότητα και χαρακτήρα,γιατί εάν αναλωθούμε στο πως να φτιάξουμε τον απλούστερο και φτηνότερο πιλότο στο τέλος θα έχουμε ένα προτζεκτ υποδεέστερο των προηγούμενων.
Η πρόταση μου είναι να διερευνήσουμε την πιθανότητα ενός dial πιλότου αλλά με την ιδιαιτερότητα της κασας ενός compressor,με εσωτερική περιστρεφόμενη στεφανη .Θέλω να πιστεύω ότι οι φίλοι μας Κινεζοι θα έχουν κάποια οικονομική προσφορά και σε αυτή την ιδέα.Αξίζει τον κόπο νομίζω,κάθε νεο προτζεκτ να ξεπερνά το προηγούμενο και να φέρνει κάτι φρεσκο και πρωτότυπο στις συλλογες μας.