Αποστολέας Θέμα: Dallas watch dealer  (Αναγνώστηκε 3675 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
Απ: Dallas watch dealer
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 01, 2021, 11:13:11 πμ »
Το συγκεκριμένο κανάλι ήταν ένα από τα κεντρικά σε μια παρέα από grey market dealers “and proud to be one”. Στις ΗΠΑ ο όρος γενικά έχει αρνητική χροιά.

Έχω παρακολουθήσει κάποια βίντεο τους, αλλά μόνο τα κομμάτια που δείχνουν πως γίνονται οι μπίζνες στο ρολόι το 2021. Για παράδειγμα παιδάκια με βαλίτσες γεμάτες RM, άτομα να τους παίρνουν μέσα από μπουτίκ και να λένε «μπορώ να παρω τώρα το τάδε OP, ποσό το αγοράζεις», να έχουν άτομα στο μαγαζί που δεν δείχνουν στην κάμερα γιατί είναι αυτοί που πάνε στους AD και παριστάνουν τους πελάτες, και αλλά πολλά.

Αν οντως την έκαναν, θα πρέπει να έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά να κρυφτούν. Εκτός του ότι ο ενας είναι σεσημασμένος, θα ζημιώσουν πολύ κόσμο, όχι μόνο οικονομικά αλλά και στην υπόληψη. Και κάποιοι από αυτούς δεν μου φαίνονται για πολύ καλά παιδιά.

Υπάρχει και μια μερίδα που λέει ότι είναι marketing stunt και μέρος του rebranding που κάνουν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 01, 2021, 16:34:40 μμ »
Δώστε χρήματα, δώστε καπέλα, δώστε ό,τι έχετε. Πρέπει να πάρετε Rolex!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 01, 2021, 17:04:57 μμ »
Μα και εσύ, Ρολεξ θες,άρα ωθείς σε αυτές τις τακτικές! :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Makis2020

• Sr. Member
  • 2020 ξεκίνησα το χόμπυ
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 01, 2021, 17:16:20 μμ »
O Roman ελπίζω να ναι τίμιος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 01, 2021, 18:44:58 μμ »
Νίκο καλά έκανες κι άνοιξες νήμα.

Τους παρακολουθούσα στην αρχή, πιό πολύ για να δω τί άλλο ασυνήθιστο θα μας δείξουν.
Συνολικά τί να πει κανείς, από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει.

Convicted felon το παιδί, έχει κάνει μέσα, κι αν δεν κάνω λάθος είχε και κατηγορίες εις βάρος του για κακοποίηση της πρώην γυναίκας του. Κλασικό Αμερικανάκι με φουσκωμένα μπράτσα και κοντό κούρεμα λες και θα πάει στο στρατό, με τα χρυσά ρολόγια στον καρπό και όρεξη για ακριβή ζωή. Ο άλλος ο συναίτερός του (Μάρκο) μου έδειχνε πιό πονηρός αλλά και συνάμα πιό αργός σε όλες του τις κινήσεις.

Αν κάποιος έχει τη στοιχειώδη εμπειρία από grey dealers, βλέπει στα πρώτα 60" πως αυτά τα παιδάκια δουλεύουν με ασυντόνιστο τρόπο. Ο επαγγελματισμός, οι αξίες αλλά και οι προτεραιότητες με τις οποίες επορεύοντο πάνω στο αντικείμενό τους ήταν όλα εξ'αρχής στημένα σε λάθος βάση.

Ένας σωστός grey dealer ΔΕΝ κάνει τόσο ντόρο και επίδειξη on camera, όσο κι αν θέλει να κερδίσει followers.
Ένας ανερχόμενος grey dealer ΔΕΝ βγαίνει κάθε βράδυ έξω για φαγητό σε εστιατόρια των $150 το άτομο.

Ήταν πολύ βιαστικοί για να πιάσουν την καλή, δεν είχαν υπομονή, η αγορά είναι πολύ σκληρή και πρέπει να έχεις πολύ χαρτί στην άκρη για να γεμίζεις και να αδειάζεις συνεχώς το μαγαζί με ρολόγια. Το cashflow είναι no. 1 πρόβλημα, η φήμη που έχεις στήνεται με ιδρώτα και κόπο always flying under the radar, θέλει χρόνο.

Το όλο κόλπο με το YouTube ήταν (λογικά) για να αυξήσουν εκθετικά το market exposure που έχουν/είχαν, και αυτό το πέτυχαν. Μετά όμως πήγαν να το μεγαλώσουν το πράγμα, πρόωρα, και εκεί κόλλησε η ιστορία - εκτός κι αν έτσι ήταν το πλάνο από την αρχή για να σερβίρουν στο τέλος το παραμύθι με την πυραμίδα και να την κοπανίσουν με τις τσέπες γεμάτες (αν την έχουν κοπανίσει).

Αυτοκρατορικά πλάνα για νέα γραφεία, δοκίμασαν 4 φορές και κανείς δεν τους έδινε τελικά το χώρο - κάτι που στις Η.Π.Α. είναι μεγάλο καμπανάκι ότι κάτι δεν πάει καλά. Ταυτόχρονα επιθετικότατα άνοιξαν (τηλεοπτικά, για max publicity) συμμαχίες με Roman Sharf και διαφόρους άλλους, έδωσαν παρόν στην πρόσφατη έκθεση wholesalers στο Maiami όπου αντιγράφοντας τον Roman έδειχναν στο φακό τα deals που κάνουν. Απίστευτη επίδειξη και φούσκωμα των δυνατοτήτων τους, καθαρά για να αυξήσουν superficially το κοινό τους.

Κι ο Roman που το κάνει λάθος είναι, αλλά ο Ουκρανός είναι μάχιμο μούτρο, είναι 25 χρόνια στη δουλειά και έχει $100 million annual revenue (και πάει να το τριπλασιάσει). Δεν είναι χθεσινός. Το Luxury Bazaar είναι στημένο (ως κτίριο) σαν φρούριο, με vault κάτω που για να το ανοίξεις θες επιχειρησιακή μονάδα του στρατού. Έχει αυτό το βλάκα τον Adrian εκεί και 3-4 καπλάνια Ρώσους (που παίζουν τους πολύτιμους λίθους στα δάκτυλα) αλλά τέλος πάντων κι αυτά τα video για publicity γίνονται.

Τα παιδάκια στο Timepiece Gentleman πιθανόν είτε την είχαν προσχεδιασμένη την πυραμίδα, είτε με ένα δικαστήριο που είχε προχθές ο φουσκωμένος τους τσάκωσαν επί τη ευκαιρία και τους έβαλαν στο σκαμνί για το ότι μαζεύουν διχίλιαρα από τον κόσμο πουλώντας αέρα. Αλλά κι απ'την άλλη δεν μπορείς να μην υπολογίσεις ότι ώρες πριν πέσουν οι ιστοσελίδες και τα IG accounts, είχε βγει το φουσκωμένο κοντοκουρεμένο παιδάκι κι είχε γράψει "...και πάνω που νομίζει κάποιος ότι με έχει, στρίβω απ'την άλλη..."

Είδωμεν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 01, 2021, 19:36:16 μμ »
Ειλικρινά απορώ...
Εχω αλλάξει εκατοντάδες ρολόγια, αλλά πιο φθηνά αλλά πιο ακριβά, ούτε μια φορά δεν είδα ένα βίντεο για να σχηματίσω άποψη.
Ναι,θα κάτσω να δω ,το πως λειτουργεί κάτι, ή κάτι που δεν ξέρω.Αν ειναι δυνατόν ποτέ ,να κάτσω, που...στο YouTube, να δω τον κάθε ανύπαρκτο να μου λέει τις πιπες του .
Σιχαίνομαι τους followers, συχαίνομαι οποιοδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να είναι επιδραστικος λόγω ενός βίντεο !!!!!!! Και συχαίνομαι να δημιουργώ άποψη από τέτοιες αηδίες και ξερατα.
ΚΑΛΑ τους έκαναν και τους εφαγαν τα λεφτά ,και από άλλους τόσους να φάει ακόμα.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Speedster356

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 01, 2021, 21:44:51 μμ »
Ειλικρινά απορώ...
Εχω αλλάξει εκατοντάδες ρολόγια, αλλά πιο φθηνά αλλά πιο ακριβά, ούτε μια φορά δεν είδα ένα βίντεο για να σχηματίσω άποψη.
Ναι,θα κάτσω να δω ,το πως λειτουργεί κάτι, ή κάτι που δεν ξέρω.Αν ειναι δυνατόν ποτέ ,να κάτσω, που...στο YouTube, να δω τον κάθε ανύπαρκτο να μου λέει τις πιπες του .
Σιχαίνομαι τους followers, συχαίνομαι οποιοδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να είναι επιδραστικος λόγω ενός βίντεο !!!!!!! Και συχαίνομαι να δημιουργώ άποψη από τέτοιες αηδίες και ξερατα.
ΚΑΛΑ τους έκαναν και τους εφαγαν τα λεφτά ,και από άλλους τόσους να φάει ακόμα.

To be fair, το συγκεκριμένο κανάλι είχε entertainment προσανατολισμό. Από όσα έχω διαβάσει, δήλωναν ως στόχο το Netflix. Σε ότι αφορά το θέμα ρολόγια και πληροφορίες, η αξία του καναλιού θα έλεγα ότι ήταν κάτι ανάλογο με το Top gear για τα αυτοκίνητα. Λίγες πραγματικές πληροφορίες για τον μέσο τηλεθεατή, αλλά διασκεδαστικό περιεχόμενο. Το format υποθέτω ότι έχει σχέση περισσότερο με pawn stars ή κάτι ανάλογο. Έχω δει 2-3 επεισόδια, μισά και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Τώρα σε όσους αποφάσισαν να επενδύσουν τα χρήματα τους στον TPG, εύχομαι να τα πάρουν πίσω και το ίδιο εύχομαι και για τα ρολόγια που ανέλαβαν να πουλήσουν με προμήθεια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 01, 2021, 21:53:33 μμ »
To be fair, το συγκεκριμένο κανάλι είχε entertainment προσανατολισμό. Από όσα έχω διαβάσει, δήλωναν ως στόχο το Netflix. Σε ότι αφορά το θέμα ρολόγια και πληροφορίες, η αξία του καναλιού θα έλεγα ότι ήταν κάτι ανάλογο με το Top gear για τα αυτοκίνητα. Λίγες πραγματικές πληροφορίες για τον μέσο τηλεθεατή, αλλά διασκεδαστικό περιεχόμενο. Το format υποθέτω ότι έχει σχέση περισσότερο με pawn stars ή κάτι ανάλογο. Έχω δει 2-3 επεισόδια, μισά και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Τώρα σε όσους αποφάσισαν να επενδύσουν τα χρήματα τους στον TPG, εύχομαι να τα πάρουν πίσω και το ίδιο εύχομαι και για τα ρολόγια που ανέλαβαν να πουλήσουν με προμήθεια.

Γιατί εύχεσαι να τα πάρουν πίσω;
Άξιοι της μοίρας τους είναι

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 01, 2021, 21:57:24 μμ »
Ζούμε στην εποχή του στρουθοκαμηλισμου.
Κάποια στιγμή,επιτέλους, πρέπει να αναλαμβανουμε τις συνέπειες των πράξεων μας.
Πήρες απο grey dealer στο YouTube???
ΚΑΛΑ να παθεις
Αυτά τα όντα στερούν δουλειά από πραγματικά μαγαζιά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 01, 2021, 22:03:19 μμ »
Πάει ο κάποιος, επενδύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για μαγαζί και εμπόρευμα,και εμφανίζεται στο ίντερνετ το κάθε κλαρινέτο, μαζεύει θύματα,τα γδύνει, και απορούν μετά...
Ε όχι....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 01, 2021, 22:04:16 μμ »
Πάει ο κάποιος, επενδύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για μαγαζί και εμπόρευμα,και εμφανίζεται στο ίντερνετ το κάθε κλαρινέτο, μαζεύει θύματα,τα γδύνει, και απορούν μετά...
Ε όχι....

Έμπαινε Άλεξ!!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 01, 2021, 22:04:24 μμ »
Γιατί εύχεσαι να τα πάρουν πίσω;
Άξιοι της μοίρας τους είναι

Προσωπικά δεν θα έδινα ούτε ένα cent, και δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς εξασφάλιζαν με τα $2Κ, προσωπικά δεν βλέπω κάποια αξία. Ίσως κάποιο εκτίμησαν το entertainment value της υπόθεσης. Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι τους αξίζει να χάσουν χρήματα. Επίσης οι grey dealers δεν πουλάνε μόνο με καπέλο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 01, 2021, 22:07:15 μμ »
Ε όχι....

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό εδώ; Τι ακριβώς λες; Και ο TPG είχε μαγαζί. Γιατί να μη χρησιμοποιήσει τα social? Εδώ οι κατασκευαστές το κάνουν.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 01, 2021, 22:08:38 μμ »
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό εδώ; Τι ακριβώς λες; Και ο TPG είχε μαγαζί. Γιατί να μη χρησιμοποιήσει τα social? Εδώ οι κατασκευαστές το κάνουν.

Που το ξέρεις ότι έχει η είχε μαγαζί;;;
Το υποθέτεις πάντα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 01, 2021, 22:09:24 μμ »
Και εγώ σε βιντεακι αν θες έχω το ταζ μαχαλ, μου το άφησε κληρονομιά ένας μαχαραγιας

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions