Αποστολέας Θέμα: Αγορά Rolex Θεσσαλονίκη  (Αναγνώστηκε 5332 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
Απ: Αγορά Rolex Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 21, 2021, 10:58:26 πμ »

To Polo to έχω φορέσει μου άρεσε αλλα ο μπρασελες όχι τόσο. Ισως το προτιμώ με rubber strap αν και δεν το εχω φορέσει ετσι.

Chopard θέλω να πάω να το δω γιατί έχω απορία για τον μπρασελέ. Περιμένω να βελτιωθεί λίγο η φάση με covid για να ξεχυθω στα μαγαζιά

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Το polo δεν το έχω δει από κοντά αλλά το μπρασελε του μου κάνει για ρολόι των 2.000 ευρώ...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 21, 2021, 11:39:20 πμ »
Panerai έχουν ένα appeal. Συγκεκριμένα κοιτούσα τα due γιατί είναι λίγο πιο λεπτά.

Ναι, μόνο που αυτά δεν είναι πανεράι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος HarisLondon

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 21, 2021, 11:59:30 πμ »
Ναι, μόνο που αυτά δεν είναι πανεράι
Ισχύει - κάπως πρέπει να καλύψει και μας με τους μικρους καρπούς η εταιρεία

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 21, 2021, 13:19:14 μμ »
Τα £10k είναι €11,640 με το σημερινό rate.
Οπότε ρολόι θα βρεις, και μάλιστα καλό - ουδεμία συζήτηση περί αυτού.

Είναι όμως άλλο να το βρεις σε full retail, κι άλλο να το βρεις από έναν καλό AD ή grey dealer με μία ωραία έκπτωση.
Το πρώτο σκέλος, από AD στην Αγγλία, είναι κομμάτι δύσκολο (η έκπτωση).
Το δεύτερο, ο grey, είναι σίγουρα πιθανό, αλλά εξαρτάται πού είσαι ή κινείσαι γεωγραφικά.

Η αγορά στην οποία βρίσκεσαι (UK) είναι συντηρητική, κορεσμένη, και δύσκολη.
Ή πρέπει να το πάρεις πιθανότατα full retail, ή να βρεις έναν καλό grey dealer που θα σου φέρει ένα καινούργιο κομμάτι σε λογική τιμή, ή αν ταξιδεύεις επαγγελματικά καλό είναι να το πάρεις απ'έξω.

Πάμε τώρα στις μάρκες.
Την κατάσταση με τη Rolex τη γνωρίζεις.

Ένα τηλεφώνημα οπουδήποτε δεν βλάπτει, ειδικά εδώ στην Ελλάδα που μπορείς να έλθεις πιό εύκολα λόγω 'πατρίδας', ποτέ δεν ξέρεις.
Γνωρίζω ωρολογόφιλο που έκανε πάνω από 50 τηλεφωνήματα σε μπουτίκ ανά 2-3 ηπείρους και βρήκεαυτό που ήθελε, πήρε το αεροπλάνο και πήγε και το πήρε (στο Texas, ατσάλινο sports model). Αλλά δεν είναι όλοι έτσι, ποιός έχει την όρεξη να κάνει τέτοια.

Συζητώντας για Bulgari OF, Piaget, Cartier, αυτά είναι πολύ ωραία ρολόγια αλλά με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από ένα Milgaus.
Και μάλιστα το καθ'ένα από αυτά είναι εξαίρετο in its own respect.
To Piaget Polo έχει ωραίο movement κι ας το κοροιδεύουν ότι σχεδιαστικά ως κάσα είναι κακή αντιγραφή ενός RO ή Nautilus.
To Santos ανανεώθηκε πριν 1-2  χρόνια, είναι κόσμημα σχεδιαστικά, έχει πρωτοποριακό μπρασελέ που το μεγαλώνεις/μικραίνεις χωρίς εργαλείο, αλλά από 'κει και πέρα σε αντοχή Rolex δεν είναι.
Το Bulgari OF είναι πρωτοποριακό ρολόι που ήδη δημιουργεί ιστορία, αλλά δεν είναι εύκολο στον καρπό για όλους.

Τα Cartier + Bulgari δύσκολο να τα πάρεις κάτω από retail εκτός κι αν έχεις πρόσβαση σε αγορές που κινείται πολύ στοκ και γίνονται εκπτώσεις.
Ειδικά η δεύτερη (Bulgari) έχει πιό μικρό distribution network και ως εκ τούτου το ελέγχει πιό σφικτά.

Άλλες δύο εξαιρετικές εταιρείες, για τις οποίες αν έχεις έναν πραγματικά καλό grey dealer τότε μπορείς να βρεις καταπληκτικό ρολόι σε σωστή τιμή, είναι η G.P. και η Parmigiani.
Ένα Laureato σε 38 ή 42mm είναι απίθανο κομμάτι, ειδικά στη σωστή τιμή.
Το βγάζει σε ό,τι θες - ατσάλινο με μαύρο, μπλε ή γκρι dial, ceramic όλο μαύρο (κάσα και μπρασελέ), RG κάσα με δερμάτινο αλλά και tropical straps, όλα αυτά κάτω από το όριο του budget που έχεις - αν ψωνίζεις από τη σωστή πηγή...

Laureato ceramic 42mm, αυτή τη στιγμή £6,430 σε μεγάλο Ασιάτη grey dealer, καινούργιο, outlet κομμάτι (με ένα μικρό γκρι γρατζούνισμα στη στεφάνη, στο 'και δέκα')...
Το ίδιο σε 38mm, £5,710 ολοκαίνουργιο, χωρίς γρατζουνιά.

Laureato date RG 38mm με δύο λουριά από την μάνα του. Άλλο η χρυσή, κι άλλο η ατσάλινη κάσα, στα ίδια χρήματα και μάλιστα με τόσο καλό επίπεδο ωρολογοποιίας...

Άλλη μία πολύ καλή επιλογή είναι το JLC Master chrono (Q1538171).
Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια πριν 3 χρόνια στο ισόγειο του Selfridges που είναι όλα τα ρολόγια, και εντυπωσιάστηκα για ρολόι τέτοιας τιμής και σχεδίασης.
Αυτά τα μπρασελέ της JLC, είτε σε ατσάλι είτε σε χρυσό, είναι καταπληκτικά (και για τους μηχανισμούς ούτε συζήτηση φυσικά).
Το συγκεκριμένο βρίσκεται pre-owned (ενός έτους, φρέσκο) περί τις £4,500 αν ψάχνεις σωστά.
Απίθανα ρολόγια σε πάρα πολύ καλές τιμές, αν επιλέξει κανείς να ψωνίζει από αγορές που δεν τον κλέβει το κατεστημένο.

Το θέμα δεν είναι να βρεις ένα ρολόι.
Πολύ καλό προυπολογισμό έχεις, και ρολόι θα βρεις.
Το θέμα είναι να το βρεις στη σωστή τιμή.

Σωστός grey dealer που μπορεί να σου φέρει και όποιο καινούργιο κομμάτι θες, είναι ο Chris, owner του Iconic Watches στο Blackburn.
Μικρή οικογενειακή επιχείρηση 80 ετών, ξέρει τη δουλειά του πάρα πολύ καλά.
Του είχα στείλει ρολόι για consignment sale κι ήταν πολύ σωστός σε όλα του.
Όμως εκεί που είναι (UK) η αγορά είναι στημένη πανάκριβα και ενάντια του καταναλωτή, οπότε περιθώρια για ρεαλιστικά καλές τιμές δύσκολα υπάρχουν...

Last but not least, έχω έναν πωλητή (όνομα Andrew) στο ισόγειο εκεί του Selfridges, είχαμε κάνει μιά εκτενή κουβέντα για ρολόγια και κράτησα το τλφ του (το δίκτυο που στήνεις είναι τα πάντα), οπότε αν θες στείλε ΠΜ να στο δώσω. Έχει μεσολαβήσει η πανδημία και δεν ξέρω που μπορεί να βρίσκεται ο άνθρωπος αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να σου βρει ρολόι εκεί μέσα από όποια μάρκα θες. Πολύ περισσότερες πιθανότητες με τέτοιο βύσμα παρά να τρέχεις στους άθλιους Sellors, Goldsmiths, κλπ. του high street που σημασία δεν δίνουν οι sales associates σε όποιον μπαίνει μέσα. Εκεί παίρνεις για πλάκα χωρίς να το καταλάβεις χτυπημένο ρολόι ή ρολόι που έχει επιστραφεί.

Την ιστορία με τα Vacheron Overseas (date + chrono, 3rd gen.) και full RG AP ROO ('brick') που δοκίμασα τότε στο Selfridges την έχω πει; (έχω και φωτό)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούνιος 21, 2021, 13:41:20 μμ »
Τωρα εγω θα ακουστω ισως γεροπαραξενος και μυστηριος, αλλα δεν μπορω αν δεν το πω...

To post ξεκιναει με το εξης : "Ενδιαφερομαι για αγορα Rolex Milgauss, εχω αυτο το μπατζετ, απο Θεσσαλονικη..."... Πιο συγκεκριμενο απο αυτο πεθαινεις..  :D :D

Και αραδιαζουμε τωρα ολοι για να βοηθησουμε τον φιλο, που ειναι νεος οπως λεει στο "κουρμπετι", της Παναγιας τα ματια. Συγνωμη αλλα γιατι?

1. Δεν λεει Rolex.. Μιλαει για συγκεκριμενο, πολυ ιδιαιτερο, που δεν εχει αλλο συγκρισιμο. Να λεγαμε για ΟΡ, να καταλαβω οτι μπορουμε να ρωτησουμε, ποιο, τι διασταση, τι χρωμα, η γιατι δεν βλεπεις Datejust η date-date που πλησιαζουν σε αρκετα σημεια κτλ... ΟΠοτε ερωτηση στον φιλο.. Θες το Milgauss η δεν το θες και απλα θες Rolex?

2. Αν θες Rolex, γιατι το θες? Α) Η απαντηση "για το hype" αρκει, δεν σηκωνει καμια περαιτερω αιτιολογηση, ξεκινα τα τηλεφωνα στους AD, να σου δωσουμε εδω και μερικα σαιτ η αξιολογους grey (οχι εγω, αλλα υπαρχουν μελη με μεγαλη γνωση) και τελος. Ισως πληρωσεις καπου λιγο παραπανω αλλα θα βρεις..  Β) Αν ξερεις οτι θες Rolex για αλλους  λογους, τοτε 99% ξερεις οτι θες το Milgauss (η εστω ενα μοντελο ακομη, οχι ολα ομως η οτι κατσει)  οποτε back to point 1.

Αν θες να σπρωξεις 10Κ σε αγορα ρολογιου, τοτε αγαπητε ευχαριστως να το συζητησουμε, να σου πει ο καθενας τι πιστευει, Να αλλαξουμε ομως και τον τιτλο σε "τι παιρνω με 10Κ" και ολα οκ..

Δεν τα λεω επιθετικα τα παραπανω, αλλα δεν υπαρχει λογος να κανουμε βολτα τις Ελβετικες εταιριες και να λεμε για αλλη μια φορα τι θα επαιρνε ο καθενας με 10Κ. Εχει ενα σωρο αντιστοιχα θεματα..

Βοηθησε τα μελη εδω για να σε βοηθησουν σωστα. Ηδη το μελος tangerine, με πολυ μεγαλη εμπειρια προσωπικη, σου δινει πολλες και ενδιαφερουσες πληροφοριες. Ομως δεν ειναι αυτο που θες.. η Ειναι??

Φιλικα,
Ακης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 21, 2021, 14:01:08 μμ »
Τωρα εγω θα ακουστω ισως γεροπαραξενος και μυστηριος, αλλα δεν μπορω αν δεν το πω...

To post ξεκιναει με το εξης : "Ενδιαφερομαι για αγορα Rolex Milgauss, εχω αυτο το μπατζετ, απο Θεσσαλονικη..."... Πιο συγκεκριμενο απο αυτο πεθαινεις..  :D :D

Και αραδιαζουμε τωρα ολοι για να βοηθησουμε τον φιλο, που ειναι νεος οπως λεει στο "κουρμπετι", της Παναγιας τα ματια. Συγνωμη αλλα γιατι?

1. Δεν λεει Rolex.. Μιλαει για συγκεκριμενο, πολυ ιδιαιτερο, που δεν εχει αλλο συγκρισιμο. Να λεγαμε για ΟΡ, να καταλαβω οτι μπορουμε να ρωτησουμε, ποιο, τι διασταση, τι χρωμα, η γιατι δεν βλεπεις Datejust η date-date που πλησιαζουν σε αρκετα σημεια κτλ... ΟΠοτε ερωτηση στον φιλο.. Θες το Milgauss η δεν το θες και απλα θες Rolex?

2. Αν θες Rolex, γιατι το θες? Α) Η απαντηση "για το hype" αρκει, δεν σηκωνει καμια περαιτερω αιτιολογηση, ξεκινα τα τηλεφωνα στους AD, να σου δωσουμε εδω και μερικα σαιτ η αξιολογους grey (οχι εγω, αλλα υπαρχουν μελη με μεγαλη γνωση) και τελος. Ισως πληρωσεις καπου λιγο παραπανω αλλα θα βρεις..  Β) Αν ξερεις οτι θες Rolex για αλλους  λογους, τοτε 99% ξερεις οτι θες το Milgauss (η εστω ενα μοντελο ακομη, οχι ολα ομως η οτι κατσει)  οποτε back to point 1.

Αν θες να σπρωξεις 10Κ σε αγορα ρολογιου, τοτε αγαπητε ευχαριστως να το συζητησουμε, να σου πει ο καθενας τι πιστευει, Να αλλαξουμε ομως και τον τιτλο σε "τι παιρνω με 10Κ" και ολα οκ..

Δεν τα λεω επιθετικα τα παραπανω, αλλα δεν υπαρχει λογος να κανουμε βολτα τις Ελβετικες εταιριες και να λεμε για αλλη μια φορα τι θα επαιρνε ο καθενας με 10Κ. Εχει ενα σωρο αντιστοιχα θεματα..

Βοηθησε τα μελη εδω για να σε βοηθησουν σωστα. Ηδη το μελος tangerine, με πολυ μεγαλη εμπειρια προσωπικη, σου δινει πολλες και ενδιαφερουσες πληροφοριες. Ομως δεν ειναι αυτο που θες.. η Ειναι??

Φιλικα,
Ακης

Σε λίγο, θα μας κάνεις και κάποιο flow diagram της ροής της σκέψης, με κανένα Yes / No και τα loop.  ;)

Εμπαινε ! Μαζί σου !  ;)

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 21, 2021, 14:47:04 μμ »

Φιλικα,
Ακης

Ακη σε μέσες άκρες μέσα εισαι.

Αρχικά έκανα το post γιατί ψάχνω retail rolex milgauss i rolex OP 41mm κίτρινο - τρομερά συγκεκριμένα πράγματα απο rolex. Αγγλία retail φαντάζει απίθανο οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω εάν υπαρχει διαφορετικό σκηνικό στην Ελλάδα/Θεσσαλονίκη.

Κατάλαβα ότι λιγο πολύ ίδια διαθεσιμότητα υπάρχει (μηδενική) γύρω από αυτά τά μοντέλα.

Με βαση αυτό αποφασισα σαν καινούργιο μέλος να κάνω expand τη συζήτηση σε άλλες μαρκες/μοντέλα που θα αγόραζα δεδομενης της αδυναμίας να βρω retail ta 2 αυτα rolex.

Fyi - δεν προτίθεμε να δώσω grey market value gia rolex γιατί παιρνω κάτι καλυτερο για τα λεφτά αυτά.

So far οι πληροφορίες που έχω πάρει είναι αρκετα χρήσιμες οποτε για μένα είχε όφελος η συζήτηση. Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το ποιες ειναι οι επιλογές (τις ξερω ολοι μέρα τα βλέπω χαχαχ) αλλά με τη γνώμη που έχουν άλλοι πιο έμπειροι από εμένα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 21, 2021, 14:54:46 μμ »
Τα £10k είναι €11,640 με το σημερινό rate.
Οπότε ρολόι θα βρεις, και μάλιστα καλό - ουδεμία συζήτηση περί αυτού.

Είναι όμως άλλο να το βρεις σε full retail, κι άλλο να το βρεις από έναν καλό AD ή grey dealer με μία ωραία έκπτωση.
Το πρώτο σκέλος, από AD στην Αγγλία, είναι κομμάτι δύσκολο (η έκπτωση).
Το δεύτερο, ο grey, είναι σίγουρα πιθανό, αλλά εξαρτάται πού είσαι ή κινείσαι γεωγραφικά.

Η αγορά στην οποία βρίσκεσαι (UK) είναι συντηρητική, κορεσμένη, και δύσκολη.
Ή πρέπει να το πάρεις πιθανότατα full retail, ή να βρεις έναν καλό grey dealer που θα σου φέρει ένα καινούργιο κομμάτι σε λογική τιμή, ή αν ταξιδεύεις επαγγελματικά καλό είναι να το πάρεις απ'έξω.

Πάμε τώρα στις μάρκες.
Την κατάσταση με τη Rolex τη γνωρίζεις.

Ένα τηλεφώνημα οπουδήποτε δεν βλάπτει, ειδικά εδώ στην Ελλάδα που μπορείς να έλθεις πιό εύκολα λόγω 'πατρίδας', ποτέ δεν ξέρεις.
Γνωρίζω ωρολογόφιλο που έκανε πάνω από 50 τηλεφωνήματα σε μπουτίκ ανά 2-3 ηπείρους και βρήκεαυτό που ήθελε, πήρε το αεροπλάνο και πήγε και το πήρε (στο Texas, ατσάλινο sports model). Αλλά δεν είναι όλοι έτσι, ποιός έχει την όρεξη να κάνει τέτοια.

Συζητώντας για Bulgari OF, Piaget, Cartier, αυτά είναι πολύ ωραία ρολόγια αλλά με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από ένα Milgaus.
Και μάλιστα το καθ'ένα από αυτά είναι εξαίρετο in its own respect.
To Piaget Polo έχει ωραίο movement κι ας το κοροιδεύουν ότι σχεδιαστικά ως κάσα είναι κακή αντιγραφή ενός RO ή Nautilus.
To Santos ανανεώθηκε πριν 1-2  χρόνια, είναι κόσμημα σχεδιαστικά, έχει πρωτοποριακό μπρασελέ που το μεγαλώνεις/μικραίνεις χωρίς εργαλείο, αλλά από 'κει και πέρα σε αντοχή Rolex δεν είναι.
Το Bulgari OF είναι πρωτοποριακό ρολόι που ήδη δημιουργεί ιστορία, αλλά δεν είναι εύκολο στον καρπό για όλους.

Τα Cartier + Bulgari δύσκολο να τα πάρεις κάτω από retail εκτός κι αν έχεις πρόσβαση σε αγορές που κινείται πολύ στοκ και γίνονται εκπτώσεις.
Ειδικά η δεύτερη (Bulgari) έχει πιό μικρό distribution network και ως εκ τούτου το ελέγχει πιό σφικτά.

Άλλες δύο εξαιρετικές εταιρείες, για τις οποίες αν έχεις έναν πραγματικά καλό grey dealer τότε μπορείς να βρεις καταπληκτικό ρολόι σε σωστή τιμή, είναι η G.P. και η Parmigiani.
Ένα Laureato σε 38 ή 42mm είναι απίθανο κομμάτι, ειδικά στη σωστή τιμή.
Το βγάζει σε ό,τι θες - ατσάλινο με μαύρο, μπλε ή γκρι dial, ceramic όλο μαύρο (κάσα και μπρασελέ), RG κάσα με δερμάτινο αλλά και tropical straps, όλα αυτά κάτω από το όριο του budget που έχεις - αν ψωνίζεις από τη σωστή πηγή...

Laureato ceramic 42mm, αυτή τη στιγμή £6,430 σε μεγάλο Ασιάτη grey dealer, καινούργιο, outlet κομμάτι (με ένα μικρό γκρι γρατζούνισμα στη στεφάνη, στο 'και δέκα')...
Το ίδιο σε 38mm, £5,710 ολοκαίνουργιο, χωρίς γρατζουνιά.

Laureato date RG 38mm με δύο λουριά από την μάνα του. Άλλο η χρυσή, κι άλλο η ατσάλινη κάσα, στα ίδια χρήματα και μάλιστα με τόσο καλό επίπεδο ωρολογοποιίας...

Άλλη μία πολύ καλή επιλογή είναι το JLC Master chrono (Q1538171).
Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια πριν 3 χρόνια στο ισόγειο του Selfridges που είναι όλα τα ρολόγια, και εντυπωσιάστηκα για ρολόι τέτοιας τιμής και σχεδίασης.
Αυτά τα μπρασελέ της JLC, είτε σε ατσάλι είτε σε χρυσό, είναι καταπληκτικά (και για τους μηχανισμούς ούτε συζήτηση φυσικά).
Το συγκεκριμένο βρίσκεται pre-owned (ενός έτους, φρέσκο) περί τις £4,500 αν ψάχνεις σωστά.
Απίθανα ρολόγια σε πάρα πολύ καλές τιμές, αν επιλέξει κανείς να ψωνίζει από αγορές που δεν τον κλέβει το κατεστημένο.

Το θέμα δεν είναι να βρεις ένα ρολόι.
Πολύ καλό προυπολογισμό έχεις, και ρολόι θα βρεις.
Το θέμα είναι να το βρεις στη σωστή τιμή.

Σωστός grey dealer που μπορεί να σου φέρει και όποιο καινούργιο κομμάτι θες, είναι ο Chris, owner του Iconic Watches στο Blackburn.
Μικρή οικογενειακή επιχείρηση 80 ετών, ξέρει τη δουλειά του πάρα πολύ καλά.
Του είχα στείλει ρολόι για consignment sale κι ήταν πολύ σωστός σε όλα του.
Όμως εκεί που είναι (UK) η αγορά είναι στημένη πανάκριβα και ενάντια του καταναλωτή, οπότε περιθώρια για ρεαλιστικά καλές τιμές δύσκολα υπάρχουν...

Last but not least, έχω έναν πωλητή (όνομα Andrew) στο ισόγειο εκεί του Selfridges, είχαμε κάνει μιά εκτενή κουβέντα για ρολόγια και κράτησα το τλφ του (το δίκτυο που στήνεις είναι τα πάντα), οπότε αν θες στείλε ΠΜ να στο δώσω. Έχει μεσολαβήσει η πανδημία και δεν ξέρω που μπορεί να βρίσκεται ο άνθρωπος αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να σου βρει ρολόι εκεί μέσα από όποια μάρκα θες. Πολύ περισσότερες πιθανότητες με τέτοιο βύσμα παρά να τρέχεις στους άθλιους Sellors, Goldsmiths, κλπ. του high street που σημασία δεν δίνουν οι sales associates σε όποιον μπαίνει μέσα. Εκεί παίρνεις για πλάκα χωρίς να το καταλάβεις χτυπημένο ρολόι ή ρολόι που έχει επιστραφεί.

Την ιστορία με τα Vacheron Overseas (date + chrono, 3rd gen.) και full RG AP ROO ('brick') που δοκίμασα τότε στο Selfridges την έχω πει; (έχω και φωτό)

Όχι, να μας την πεις..:)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούνιος 21, 2021, 15:06:06 μμ »
Να μας την πεις....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούνιος 21, 2021, 18:21:24 μμ »
Επίσης και δικαίως μιας και ζήτησες προτάσεις καλό θα ήταν να μας πεις , χάριν κουβέντας, ποιες είναι οι επιθυμίες σου.

Ακόμα και ρολόι που είπες ότι δεν θες να είναι χοντρό, αν δε κάνω λάθος το milgauss θεωρείται κάπως χοντρό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιούνιος 21, 2021, 18:59:18 μμ »

Επίσης και δικαίως μιας και ζήτησες προτάσεις καλό θα ήταν να μας πεις , χάριν κουβέντας, ποιες είναι οι επιθυμίες σου.

Ακόμα και ρολόι που είπες ότι δεν θες να είναι χοντρό, αν δε κάνω λάθος το milgauss θεωρείται κάπως χοντρό.

Όπως ανέφερα παραπάνω, open case και σχετικά slim. Τώρα τα ρολεξ δεν πληρουν τίποτα από τα δύο αλλά μου αρέσουν σαν σχεδιασμοί αυτά τα 2.

Τα παρακάτω ολα μου αρέσουν και θα μπορούσα να με φανταστώ να φοράω/αγορασω
1. Octo finissimo - satin dial
2. Parmigiani tonda gt
3. Piaget polo s
4. Alpine eagle (δεν το έχω δει live)
5. GS SLGH005 (το έχω δει σε βιτρίνα αλλα δεν το έχω δοκιμάσει ώστε να δω τι παίζει με τον μπρασελέ)
6. Santos Cartier medium
7. Laureato GP
8. Glashutte panoreserve (άκυρη επιλογή απλά την αναφέρω)

Όταν λέω λεπτό εννοώ ιδανικά στα 10mm. Δεν θέλω complication και μου αρέσουν τα clean dials.

Περιμετρικά/bezel μου αρέσει το brushed steel φάση Piaget polo s και PP aquanaut.

Το πρόβλημα είναι και πώς κατασταλαζω σε μια επιλογή (αυτό γενικά ειναι πρόβλημα που έχω σαν άνθρωπος)

Ευχαριστώ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιούνιος 21, 2021, 19:15:30 μμ »
Ωραίες επιλογές όλες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιούνιος 21, 2021, 22:43:07 μμ »
Φίλε Χάρη δεν ξέρω αν είσαι νέος στο χώρο,αλλά είσαι πολύ σωστός.Και καλό budget έχεις και γούστο.Μόλις ανοίξουν τα μαγαζιά και κάνεις τις δοκιμές σου είμαι σίγουρος πως από μόνος σου θα κάνεις την καλύτερη επιλογή . :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιούνιος 22, 2021, 07:48:00 πμ »
Πιστεύω ότι όλες οι πτυχές του θέματος υπερκαλυφτήκαν στα προηγούμενα ποστ,το μόνο που έχω να προσθέσω σχετικά με το milqauss είναι ότι πρέπει να το δοκιμάσεις στον καρπό σου και να κινηθείς μαζί του για λίγο,έστω στο σημείο που θα γίνει η αγορά.Την πάτησα με το που πρωτοβγήκε το συγκεκριμένο μοντέλο γοητευμένος από το πράσινο ζαφείρι και τον δείκτη των δευτερολέπτων αλλά τελικά κατάντησε  το ρολόι που κράτησα λιγότερο από οποιοδήποτε άλλο λόγω του όγκου και του βάρους του.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions