Αποστολέας Θέμα: Αγορά από Αμερική  (Αναγνώστηκε 1807 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος criss6

• Sr. Member
  • ¯\_(シ)_/¯
    • Προφίλ
Αγορά από Αμερική
« στις: Ιούνιος 17, 2021, 18:59:38 μμ »
Τον επόμενο καιρό περιμένω άφιξη συγγενών απο ΗΠΑ. Λίγο πολύ πάντα τους αγγαρεύω και μου φέρνουν κάποιο ρολόι ή κάτι που έχω ψωνίσει κ τους το εχω στείλει μέσα στη χρονιά...
Τον τελευταίο καιρό δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου που να υπάρχει μόνο στις ΗΠΑ ή που να είναι σε πολύ χαμηλότερη τιμή εκεί. Έχετε κάτι υπόψιν που να αξίζει τον κόπο; Για πολύ καιρό ήθελα ένα CASIO OCEANUS OCW-S100-1AJF αλλά μου πέρασε.
Πολύ γενική ερώτηση, αλλά αν έχετε να προτείνετε κάτι ρίχτε το! budget 0-500€
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
Απ: Αγορά από Αμερική
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 17, 2021, 19:34:57 μμ »
Το περιμενα αλλά προέκυψε το YEMΑ,απίθανη μικρή εταιρεία με ποιοτικά ρολόγια

https://www.lorierwatches.com/products/hyperion-black-gilt
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 17, 2021, 21:07:10 μμ »
Με πιάνεις απροετοίμαστο!
Υπάρχουν αρκετές micro brands στην USA με ενδιαφέροντα κομμάτια. Πού να θυμηθώ όμως τώρα πότε και πού τα έχω δει...

Κάνε ένα πέρασμα από το YouTube, δες τον μουσάτο the time teller, αυτός κάθε Δευτέρα παρουσιάζει κάποιο micro brand.

Ενδιαφέρον έχουν και τα monta. Τα βλέπω συχνά να εμφανίζονται σε YouTube Instagram. Είναι όμως πιο ψηλά οι τιμές τους και δεν ξέρω αν είναι στην Αμερική.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 17, 2021, 21:38:36 μμ »
Πάρε ένα timex q automatic να γουστάρουμε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Thodorisklm

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 17, 2021, 22:00:27 μμ »
Τον επόμενο καιρό περιμένω άφιξη συγγενών απο ΗΠΑ. Λίγο πολύ πάντα τους αγγαρεύω και μου φέρνουν κάποιο ρολόι ή κάτι που έχω ψωνίσει κ τους το εχω στείλει μέσα στη χρονιά...
Τον τελευταίο καιρό δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου που να υπάρχει μόνο στις ΗΠΑ ή που να είναι σε πολύ χαμηλότερη τιμή εκεί. Έχετε κάτι υπόψιν που να αξίζει τον κόπο; Για πολύ καιρό ήθελα ένα CASIO OCEANUS OCW-S100-1AJF αλλά μου πέρασε.
Πολύ γενική ερώτηση, αλλά αν έχετε να προτείνετε κάτι ρίχτε το! budget 0-500€

Πες τους να πάρουν το 500αρικο, να πάνε σε ενα Target και να σηκώσουν οσα Casio Duro βρουν σε προσφορά (συνήθως ~15$)
.....και θα τα βρούμε όταν έρθουν
 :D :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος criss6

• Sr. Member
  • ¯\_(シ)_/¯
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 17, 2021, 23:39:26 μμ »

Πες τους να πάρουν το 500αρικο, να πάνε σε ενα Target και να σηκώσουν οσα Casio Duro βρουν σε προσφορά (συνήθως ~15$)
.....και θα τα βρούμε όταν έρθουν
 :D :D :D :D :D :D
Αγοραζω με 20 τεμαχια με 15$ πουλαω καμια δεκαρια στον @Giorgos_I στα 35€ λογω προνομιων brand ambassador και τα υπολοιπα τα βρισκουμε! βγαλαμε τισ διακοπες μας φετος  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος criss6

• Sr. Member
  • ¯\_(シ)_/¯
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 17, 2021, 23:41:05 μμ »
https://www.timex.com/m79-automatic-40mm-stainless-steel-bracelet-watch/M79-Automatic-40mm-Stainless-Steel-Bracelet-Watch-II.html

Εχω παραγγείλει το TImex Q Pepsi quartz απο Αγγλία. Το βρήκα σε καλή τιμή κ το τσίμπησα τις προάλλες. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δε βγαζουν το αυτοματο σε pepsi.... Θα το έπαιρνα, εννοειται η 1η μου σκεψη ηταν Timex!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος criss6

• Sr. Member
  • ¯\_(シ)_/¯
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 17, 2021, 23:42:57 μμ »
Με πιάνεις απροετοίμαστο!
Υπάρχουν αρκετές micro brands στην USA με ενδιαφέροντα κομμάτια. Πού να θυμηθώ όμως τώρα πότε και πού τα έχω δει...

Κάνε ένα πέρασμα από το YouTube, δες τον μουσάτο the time teller, αυτός κάθε Δευτέρα παρουσιάζει κάποιο micro brand.

Ενδιαφέρον έχουν και τα monta. Τα βλέπω συχνά να εμφανίζονται σε YouTube Instagram. Είναι όμως πιο ψηλά οι τιμές τους και δεν ξέρω αν είναι στην Αμερική.

Microbrand Monday! Τον έβλεπα φανατικά, κάποια στιγμη με κούρασε για κάποιο λόγο. Θα κάνω ένα πέρασμα πάλι πάντως, δίκιο έχεις. Μου είχε μείνει ένα με τετράγωνη κάσα κάπως αλλά δε το θυμάμαι. Θα τον τσεκάρω!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος criss6

• Sr. Member
  • ¯\_(シ)_/¯
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 17, 2021, 23:44:00 μμ »
Το περιμενα αλλά προέκυψε το YEMΑ,απίθανη μικρή εταιρεία με ποιοτικά ρολόγια

https://www.lorierwatches.com/products/hyperion-black-gilt

Είχα δει ένα καλό review για το gmt πριν κάποιο καιρό. Θα τσεκάρω και τα υπόλοιπα. Thank you!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 18, 2021, 01:48:04 πμ »
Αγοραζω με 20 τεμαχια με 15$ πουλαω καμια δεκαρια στον @Giorgos_I στα 35€ λογω προνομιων brand ambassador και τα υπολοιπα τα βρισκουμε! βγαλαμε τισ διακοπες μας φετος  :D

και 50€ να τα δωσεις.... θα φυγουν σαν ζεστο ψωμι!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 18, 2021, 14:40:25 μμ »
Πήγαινε στο Jomashop.com
Δες μία-μία τις μάρκες που σε ενδιαφέρουν για τα χρήματα που θες να διαθέσεις, λέμε τώρα π.χ. Seiko, Omega, κ.ο.κ.

Σε κάθε μάρκα, η λίστα με ρολόγια που σου βγάζει θα την κάνεις sort με βάση το "Savings (% off)".
Μετά βλέπεις πάνω-πάνω στα μοντέλα που θα εμφανιστούν τί τιμή αλλά και τί έκπτωση έχουν, λ.χ. Seiko SKX007, $200, 58% off κλπ.

Για να βρεις κάτι που θα είναι πάρα πολύ καλή ευκαιρία για τα δικά μας δεδομένα θα πρέπει να στοχεύσεις items με έκπτωση από 45% και πάνω, και κατά προτίμηση 55% και καλύτερα. Επίσης τώρα αυτό το σ/κ είναι Fathers day και πρέπει να έχουν ανοίξει την κάνουλα πάλι με πολύ καλές εκπτώσεις, αλλά να το ψάξεις.

Εγώ το 2016 ήμουν Αμερική για μία εβδομάδα. Είχα πάρει καινούργιο Omega Constellation Day-Date στα $8k με 58% off, που μου ήλθε τελική τιμή $3,800 (τότε €3,400 με λιανική στην Ελλάδα περί τα €7,300 αν θυμάμαι καλά). Ήμουν Βοστώνη, το έστειλαν overnight με UPS στο ξενοδοχείο που έμενα. Όλα τέλεια. Καταπληκτικό dial, εξαιρετική χρονομετρία, βέβαια ήταν grey piece από Ευρωπαίο dealer και είχε μόνο μία από τις 3 κόκκινες κάρτες της Ω.

Η αποθήκη τους (μαζί με τα γραφεία) είναι στο NJ, είναι μεγάλος grey dealer όπως το Luxury Bazaar.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος criss6

• Sr. Member
  • ¯\_(シ)_/¯
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 18, 2021, 15:20:41 μμ »
Πήγαινε στο Jomashop.com
Δες μία-μία τις μάρκες που σε ενδιαφέρουν για τα χρήματα που θες να διαθέσεις, λέμε τώρα π.χ. Seiko, Omega, κ.ο.κ.

Σε κάθε μάρκα, η λίστα με ρολόγια που σου βγάζει θα την κάνεις sort με βάση το "Savings (% off)".
Μετά βλέπεις πάνω-πάνω στα μοντέλα που θα εμφανιστούν τί τιμή αλλά και τί έκπτωση έχουν, λ.χ. Seiko SKX007, $200, 58% off κλπ.

Για να βρεις κάτι που θα είναι πάρα πολύ καλή ευκαιρία για τα δικά μας δεδομένα θα πρέπει να στοχεύσεις items με έκπτωση από 45% και πάνω, και κατά προτίμηση 55% και καλύτερα. Επίσης τώρα αυτό το σ/κ είναι Fathers day και πρέπει να έχουν ανοίξει την κάνουλα πάλι με πολύ καλές εκπτώσεις, αλλά να το ψάξεις.

Εγώ το 2016 ήμουν Αμερική για μία εβδομάδα. Είχα πάρει καινούργιο Omega Constellation Day-Date στα $8k με 58% off, που μου ήλθε τελική τιμή $3,800 (τότε €3,400 με λιανική στην Ελλάδα περί τα €7,300 αν θυμάμαι καλά). Ήμουν Βοστώνη, το έστειλαν overnight με UPS στο ξενοδοχείο που έμενα. Όλα τέλεια. Καταπληκτικό dial, εξαιρετική χρονομετρία, βέβαια ήταν grey piece από Ευρωπαίο dealer και είχε μόνο μία από τις 3 κόκκινες κάρτες της Ω.

Η αποθήκη τους (μαζί με τα γραφεία) είναι στο NJ, είναι μεγάλος grey dealer όπως το Luxury Bazaar.

Καλή ιδέα! Οντως θα ειναι καλή ευκαιρία η father's day. Θα ρίξω ψαξιμο το ΣΚ!
Πάντως υπαρχει χρόνος, έχω πάνω απο 1 μήνα περιθώριο, οπότε αν καποιος πετύχει κάτι αργότερα μπορεί να στείλει κάτι εδω αν θέλει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 18, 2021, 16:55:04 μμ »
Επισης πολυ καλες τιμες εχει σε διαφορες low-mid end brands στο ebay .

Eνδεικτικα watchgooroo, που καποτε ειχε τις χαμηλοτερες τιμες απο παντου που χα δει σε glycine, mondaine, καποια ακομη brands .  Ειναι και AD.

Τα καλυτερα steal ειναι απο "refurbished" κομματια, απο πωλητες οπως wathcheshalfprice, watchmaxx etc.
Aυτοι καποιοι ειναι και ad/ authorised repair center και πουλαν κομματια σε τιμες σκοτωμα, αλλα θελει προσοχη τι εχει το καθενα.

Εγω ετσι πηρα το bulova curv μου σε τιμε σκοτωμα (πανω απο 70% εκπτωση) γιατι "ειχε misalignment τα δευτερολεπτα του χρονογραφου" .
Φυσικα, αφου ειναι κουωρτζ, αυτο λυθηκε σε δευτερολεπτα, με 2 κουμπια. Αλλα αυτος που το πηρε δεν το ξερε και το γυρισε και αρα επρεπε να πωληθει ως "ανοιγμενο".
Κι επειδη η ΑΜερικη ειναι φουλ καταναλωτικη κι εχει πολλες επιστροφες, ειχε παμπολλα ρολογια που ταν απλα ανοιγμενα, χωρις ζελατινα η με τσαλακωμενο κουτι πχ. ΚΙ ολα αυτα με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εκπτωσεις. Αλλα θελει λιγο ψαξιμο  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions