Πήγαινε στο Jomashop.com
Δες μία-μία τις μάρκες που σε ενδιαφέρουν για τα χρήματα που θες να διαθέσεις, λέμε τώρα π.χ. Seiko, Omega, κ.ο.κ.
Σε κάθε μάρκα, η λίστα με ρολόγια που σου βγάζει θα την κάνεις sort με βάση το "Savings (% off)".
Μετά βλέπεις πάνω-πάνω στα μοντέλα που θα εμφανιστούν τί τιμή αλλά και τί έκπτωση έχουν, λ.χ. Seiko SKX007, $200, 58% off κλπ.
Για να βρεις κάτι που θα είναι πάρα πολύ καλή ευκαιρία για τα δικά μας δεδομένα θα πρέπει να στοχεύσεις items με έκπτωση από 45% και πάνω, και κατά προτίμηση 55% και καλύτερα. Επίσης τώρα αυτό το σ/κ είναι Fathers day και πρέπει να έχουν ανοίξει την κάνουλα πάλι με πολύ καλές εκπτώσεις, αλλά να το ψάξεις.
Εγώ το 2016 ήμουν Αμερική για μία εβδομάδα. Είχα πάρει καινούργιο Omega Constellation Day-Date στα $8k με 58% off, που μου ήλθε τελική τιμή $3,800 (τότε €3,400 με λιανική στην Ελλάδα περί τα €7,300 αν θυμάμαι καλά). Ήμουν Βοστώνη, το έστειλαν overnight με UPS στο ξενοδοχείο που έμενα. Όλα τέλεια. Καταπληκτικό dial, εξαιρετική χρονομετρία, βέβαια ήταν grey piece από Ευρωπαίο dealer και είχε μόνο μία από τις 3 κόκκινες κάρτες της Ω.
Η αποθήκη τους (μαζί με τα γραφεία) είναι στο NJ, είναι μεγάλος grey dealer όπως το Luxury Bazaar.