Αποστολέας Θέμα: Tudor royal  (Αναγνώστηκε 2898 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος canislupus

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Tudor royal
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 04, 2021, 13:20:45 μμ »
Το Ω έχει τρεις φορές παραπάνω όπως λες μάλλον για κάποιο λόγο.

Επίσης δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις Tudor επειδή δεν μπορείς να πάρεις το Ω.
Υπάρχουν κι άλλα ρολόγια σε αυτό το στυλ. Σε παραπέμπω στις νέες αφίξεις να δεις το breitling που πήρε τελευταία μέλος (sakism). Πανέμορφο!

Αλλά γράφεις σα να προσπαθείς να πείσεις εμάς για το ρολόι. Δεν θα το φοράμε εμείς. Δικό σου γούστο, δικά σου χρήματα, δική σου η επιλογή.

Πάντως το Royal ούτε σε μένα κάνει κλικ.
Δεν αρνήθηκα ότι το Ω είναι ανώτερης κατηγορίας ρολόι. 'Ισα ίσα, ενέταξα το Tudor μια κατηγορία κάτω από το Ω. Επίσης, γιατί να προσπαθήσω να σας πείσω; Λέτε να έχω μετοχές στην Tudor και να μην το ξέρω; Έγραψα απλώς πως βλέπω εγώ το συγκεκριμένο μοντέλο. Τι σκοπό θα εξυπηρετούσε σε μια συλλογή με βάση τα χαρακτηριστικά του στη δική μου αντίληψη. Προφανώς δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι και όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Και σίγουρα ο καθένας  αγοράζει με βάση τις δικές του προτιμήσεις. Άνοιξα το θέμα για συζήτηση και να πάρω γνώμες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 04, 2021, 13:24:29 μμ »
Το  frederique constant πως σου φαίνεται...?!

Το συγκεκριμένο το εξέταζα για κάποιο διάστημα. Για κάποιο λόγο όμως δεν με ενθουσιάζει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 04, 2021, 13:29:46 μμ »
Δεν αρνήθηκα ότι το Ω είναι ανώτερης κατηγορίας ρολόι. 'Ισα ίσα, ενέταξα το Tudor μια κατηγορία κάτω από το Ω. Επίσης, γιατί να προσπαθήσω να σας πείσω; Λέτε να έχω μετοχές στην Tudor και να μην το ξέρω; Έγραψα απλώς πως βλέπω εγώ το συγκεκριμένο μοντέλο. Τι σκοπό θα εξυπηρετούσε σε μια συλλογή με βάση τα χαρακτηριστικά του στη δική μου αντίληψη. Προφανώς δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι και όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Και σίγουρα ο καθένας  αγοράζει με βάση τις δικές του προτιμήσεις. Άνοιξα το θέμα για συζήτηση και να πάρω γνώμες.
Δεν νομίζω ότι στο σχόλιο του ο PIT εννοεί κάτι τέτοιο. Απλά οι αναρτήσεις σου δείχνουν περισσότερο σαν να ψάχνεις επιβεβαίωση για την επιλογή σου, προσπαθώντας να μας "πείσεις" όπως το έθεσε σαν να προσπαθεις να πείσεις το εαυτό σου. Εγώ αυτό εκλαμβάνω τουλάχιστον.
Όπως σου είπαν και άλλοι, άπαξ και σου αρέσει, η γνώμη μας περισσεύει.
Εγώ σίγουρα θα κοιτούσα άλλα ρολόγια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 04, 2021, 13:53:24 μμ »
Δεν νομίζω ότι στο σχόλιο του ο PIT εννοεί κάτι τέτοιο. Απλά οι αναρτήσεις σου δείχνουν περισσότερο σαν να ψάχνεις επιβεβαίωση για την επιλογή σου, προσπαθώντας να μας "πείσεις" όπως το έθεσε σαν να προσπαθεις να πείσεις το εαυτό σου. Εγώ αυτό εκλαμβάνω τουλάχιστον.
Όπως σου είπαν και άλλοι, άπαξ και σου αρέσει, η γνώμη μας περισσεύει.
Εγώ σίγουρα θα κοιτούσα άλλα ρολόγια.

Δεν νομίζω ότι ο σκοπός του forum είναι να πάρουμε επιβεβαίωση για τις επιλογές ρολογιών που κάνουμε. Το βλέπω περισσότερο ως μια κοινότητα ανταλλαγής απόψεων ανθρώπων με χόμπι την ωρολογοποιία. Απολογούμαι αν κάτι από το γραφόμενά μου παρερμηνεύτηκε.
Ποια άλλα ρολόγια με integrated bracelet θα βλέπατε στο συγκεκριμένο εύρος τιμής (εννοώ μέχρι 2500);
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 04, 2021, 14:11:19 μμ »
Ο σκοπός του φόρουμ ερμηνεύεται από τον καθένα διαφορετικά. Άλλη κουβέντα, για άλλο νήμα όμως.
Στο προκείμενο.
Το tissot prx. Τα νέα citizen series8. To Maurice Lacroix Aikon. Το μικρό chronomat αν και υπερβαίνει οικονομικά.
 Αυτό που βρήκα με μια γρήγορη αναζήτηση https://www.creuxautomatiq.com/product/diamondback-ca-07-available/ αλλά δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες.
Μου αρέσουν όλα περισσότερο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 04, 2021, 14:25:30 μμ »
Δεν νομίζω ότι ο σκοπός του forum είναι να πάρουμε επιβεβαίωση για τις επιλογές ρολογιών που κάνουμε. Το βλέπω περισσότερο ως μια κοινότητα ανταλλαγής απόψεων ανθρώπων με χόμπι την ωρολογοποιία. Απολογούμαι αν κάτι από το γραφόμενά μου παρερμηνεύτηκε.
Ποια άλλα ρολόγια με integrated bracelet θα βλέπατε στο συγκεκριμένο εύρος τιμής (εννοώ μέχρι 2500);

Δεν χρειάζεται να απολογηθείς για κάτι.
Όπως το είπες απόψεις ανταλλάζουμε  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 04, 2021, 14:41:11 μμ »
Ο σκοπός του φόρουμ ερμηνεύεται από τον καθένα διαφορετικά. Άλλη κουβέντα, για άλλο νήμα όμως.
Στο προκείμενο.
Το tissot prx. Τα νέα citizen series8. To Maurice Lacroix Aikon. Το μικρό chronomat αν και υπερβαίνει οικονομικά.
 Αυτό που βρήκα με μια γρήγορη αναζήτηση https://www.creuxautomatiq.com/product/diamondback-ca-07-available/ αλλά δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες.
Μου αρέσουν όλα περισσότερο.

Τα citizen series 8 τα έχω υπ' όψιν. Ίσως για αργότερα. Ενδιαφέρον εγχείρημα αυτό από τη citizen πάντως. Το Aikon μου φαίνεται homage royal oak.
Το Creux το είχα δει και εγώ. Φαίνεται ποιοτικό από τις φωτογραφίες. Όμως πολλά λεφτά για ρολόι ενός microbrand που δεν θα δοκιμαστεί κιόλας πριν την αγορά. Το prx μου αρέσει. Θα περιμένω να δω και τη αυτόματη έκδοση. Γενικά βλέπω πως για ποιοτικό integrated bracelet ρολόι πρέπει να δώσεις πολλά ή να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 04, 2021, 15:02:06 μμ »
Μια χαρά είναι το tudor royal...Με μια καλή έκπτωση (μιας και δε νομίζω να είναι τόσο εμπορικό ρολόι) το παίρνεις φρονω κάτω απ' τα 2k..Θα προτιμούσα την έκδοση χωρίς το day στο 12, γιατί κάπως το "βαραινει"..Και μόνο του το μπεζελ είναι ικανό για να του προσδώσει "βάρος"...
Από μένα είναι "ΝΑΙ", σε τέτοιο τυπο sport-dress δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό..Συνδυάζει αναγνωρισιμότητα, ποιότητα και τιμή (< 2k)...
Α και μην κολλάς στην μηχανή... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions