Εγω θα πήγαινα στο full lume αλλά μόνο και μόνο επειδή έχω κολλήσει με αυτό. Αντικειμενικά το θεωρώ υποδεέστερο απο τα άλλα 2 αλλά και πάλι...
Το jp ωραίο αλλά το βρίσκω κάπως δύσκολο σαν ρολόι. Ούτε eco drive ούτε μπορώ να το φανταστώ σε καρπό άλλη εποχή εκτός καλοκαιριού.
Το bn είναι το πιο ολοκληρωμένο αλλά προσωπικά το βρίσκω το χειρότερο εμφανισιακά ανάμεσα στα 3. Είναι σαν ny που πήρε κιλά στη καραντίνα. Γούστα είναι αυτά βέβαια και δεν λέω ότι είναι άσχημο, απλά θεωρώ οτι τα άλλα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον εμφανισιακά.
Θα έριχνα μια καλή ματιά και στo citizen που παίζει στις αγγελίες εδω σαν μια πιο all around δυνατή επιλογή.
Για εμένα το πιο όμορφο είναι το ny, συμφωνώ γενικά με το σκεπτικό σου για αυτό και δεν έχω καταλήξει

Πιστεύω ότι τα ρολόγια είναι φάσεις. Μερικές φορές η συλλογή μας χρειάζεται και κάτι διαφορετικό αλλιώς θα είχαμε βρει όλοι την κάσα που μας αρέσει και θα παίρναμε μόνο αυτή . Μου αρέσουν ρολόγια τώρα που παλιά τα θεωρούσα άσχημα . Συμφωνώ και με αυτό που είπες για το Bn αλλά στη φάση που είμαι ( θέλω ένα ρολόι citizen , μάλλον eco ,να το φοράω το καλοκαίρι χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίζω ώρα και με χρωματακι πιο fun) μάλλον είναι ιδανικό πιστεύω . Αν ήθελα γενικά ένα ρολόι citizen eco , θα πήγαινα σε promaster land pmd56 titanium που τα θεωρώ πανέμορφα.
Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk