Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Κι αν μετά από καιρό μου φέρουν το δέμα, πρέπει να το ταχυδρομίσω πίσω στην Κίνα, ή να το αγνοήσω;
Πρωτόγνωρα πράγματα για εμένα
Κοίτα
Μου έχουν τύχει τέτοια περιστατικά με ebay και AliEx
Πλήρωσα για κάτι που έλεγε "delivery in 20 to 45 days" μετα τις 45 μέρες έστειλα στον πωλητή μήνυμα, οτι το δέμα δεν εχει φτάσει
Συμφωνήσαμε να περιμένω μερικές μέρες ακόμα (5 με 10 εργάσιμες)
Μετά τον ενημέρωσα για δεύτερη φορά οτι δεν έφτασε το δέμα
Άνοιξα dispute
Έστειλα print-screen απο το 17track όπου φαινόταν οτι το δέμα δεν έχει παραδοθεί και print-screen με την συζήτηση που έκανα με τον πωλητή, όπου φαινόταν οτι είχα συμφωνήσει να περιμένω επιπλέον ημέρες.
Μετά απο κάποια επιπλέον μηνύματα με τον πωλητή, μέσα στο dispute, η πλατφόρμα (ebay/AliEx) πήρε απόφαση να μου επιστρέψει τα χρήματα.
Ήρθαν τα χρήματα στη τράπεζα
Ένα ή δυο μήνες μετά ήρθε το δέμα.... ΔΕΝ Μ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
Το "συμβόλαιο" στη πλατφόρμα έλεγε "παραδοτέο σε 20 με 45 ημέρες" δεν φταίω εγώ για τις καθυστερήσεις
Αν ο πωλητής δεν είναι μαλάκας που τρενάρει το refund, του στέλνεις ενα μήνυμα, του λες οτι ήρθε το δέμα, του στέλνεις τα χρήματα και κάνεις ένα καλό review Σε κάποιες περιπτώσεις, μου χει προτείνει ο πωλητής επιστροφή χρημάτων, χωρίς να ανοίξω despute
Σε τέτοιες περιπτώσεις, με το που ήρθε το δέμα, κατευθείαν super review για το πόσο γαματος είναι, του έστειλα τα χρήματα και ψώνισα κ άλλα πράγματα