0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσεις που ειστε του DIY, θα με καταλαβετε κυριε Γιωργο μου!Παλευα με ψυγειο σημεραΧαλασε το βεντιλατερ στην κατάψυξη, σταμάτησε να κυκλοφορεί το κρυο στη συντήρηση, με αποτέλεσμα να γινε η κατάψυξη... παγος!Μεχρι να σκαψω το ψυγειο, μεχρι να το λυσω, μεχρι να καταλαβω τι δεν δουλευει, μεχρι να βρω συμβατο ανταλλακτικο (το γνησιο εχει 350€ και παραγγελια απο ΗΠΑ) περασε η μερα! Σημερα βγηκα να φορτισω το Tough Solar!
Με 350 Ε, παίρνεις καινούργιο ψυγείο. Τι είναι αυτό που έχεις ? Πα πα πα πα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εγώ, θα έπαιρνα ένα ανεμιστηράκι από το lap-top, θα το "έχωνα" εκεί, και .......τέλος. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ακου 350 Ε για ανεμιστηράκι. Τι είναι ? Rolex ειναι ? @Wagner669
General Electric ειναι....
Οπως λεει και το ανέκδοτο Ρωτάει η δασκάλα το Αμερικανάκι, στο Δημοτικό σχολείο στο Χιούστον του Τέξας.-Πες μας Τζέιμς, τους δύο μεγαλύτερους στρατηγούς της Αμερικανικής Επανάστασης !Σκεφτεται λίγο το Αμερικανάκι, και μετά, με υπερηφάνεια αναφωνεί,-General Motors και General Electric κυρία.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ερώτηση ίσως κάποιος γνωρίζει κάτι.Άλλαξα πριν 6 μέρες μπαταρία στο jp2000 μου που είναι σε κατάσταση καινούργιου δούλεψε μια χαρά 2-3 μέρες μετά σταματησε.Έκανα hard reset λειτούργησε ξανά αλλά όταν αρχίσω να το πιεζω στο τζάμι κλπ σταματάει και στην οθονη βγάζει για λίγη ώρα διαφορά κινεζικα.Άλλαξα ξανά μπαταρία με νέα και τα ίδια . Λειτουργεί κανονικά αν το αφήσω 2-3 μέρες κάπου κρατάει χρόνο και λειτουργεί αν το πιεζω σε διάφορα σημεία σταματαει.Δεν έχει ίχνος ότι μπήκε νερό μέσα.Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.