Να πω την αμαρτια μου, αν και πρωιμο σχεδιο, δεν τρελαθηκα.
Αρκετα φορτωμενο. Και ναι, ειναι του .. μπαροκ ο συγκεκριμενος, αλλα συνηθως δεν φαινεται τοσο , ειναι πιο αρτιστικ η υπερβολη του και μ αρεσει, ενω εδω βγαζει λιγο... Πατουλη
Eπισης, οσον αφορα τους δεικτες, υο μπλε σε μπλε φαινεται τρομερα δυσαναγνωστο.
Tο σχεδιο βασιζεται στη σειρα byzantium που ειχε κανει απ οτι βρηκα, και γι αυτο ισως καποια μοτιβα .
Σε καθαρα προσωπικο γουστο, ειναι απ αυτα που δε μου αρεσουν.
Εχει πολλα ομως σχεδια που μου κανουν πιο πολυ κλικ και με λιγο παιχνιδισμα θα μπορουσαν να μετατραπουν στο επετειακο του φορουμ.
Θα παραθεσω μερικα μοντελα του που μπορουμε να προτεινουμε να χουμε ως βαση αν καποιο μας αρεσει περισσοτερο :

2 απ τα πιο απλα του σχεδια. Εχει και τη χαρακηριστικη του αριθμηση (20-40-60) που ναι σημα κατατεθεν. ΕΙναι τελειως απλα, οποτε επιδεχονται αρκετων σχεδιαστικων παρεμβολων και ειναι πιο "ευκολα" για ευρυ κοινο.
Σε λιγο πιο complicated (αλλα εκει δεν ξερω που παει το μπατζετ κτλ, θα μπορουσαμε να μαθουμε) :

Στο πρωτο πχ με καποιο ελληνικο εμβλημα (σημαια, λογκο 200 χρ) στη θεση της σκακιερας πχ .
Και καποια ακομη σχεδια που μου αρεσαν :

Ωραιο, ιδιαιτερο χωριν να φωναζει. Θεωρω οτι το μεσαιο σχεδιο ειναι ιδανικο για να παρει τη θεση του το λογκο των 200χρονων πχ και να βγει κουκλι.

[/url]
Ενα πιο σπορ/ φαν ρολοι του, που παλι μπορει με γαλανολευκο χρωματισμο + οποιες παρεμβασεις να γινει ενα καλο επετειακο.

Και τελος, ενα απ τα πιο ιδιαιτερα και ομορφα κατ εμε moonphase στην πιατσα.
Αυτο ισως το αγοραζα καποτε και μονο του, ειναι κουκλι. Οποτε αυτο ψηφιζω, με καθαρα ιδιοτελη κινητρα!

ΥΓ. Μια που επιασα τον Σοροκοφ, να πω οτι διαχρονικα αγαπημενο μου σχεδιο ειναι το εξης :

Με αρωμα απο Kadinsky και αβαντ γκαρντ, αλλα ειναι ασχετο με το προτζεκτ , απλα ηθελα να το ποσταρω γιατι μ αρεσει πολυ και ειναι ιδιαιτερο.
Συνοψιζοντας να πω οτι θεωρω το ενδεχομενο αυτης της συνεργασιας φανταστικο. Ο ανθρωπος ειναι πραγματικα δημιουργος/ καλλιτεχνης , απο την αποψη οτι δεν παιζει με safe πεπατημενες και κανει πολυ ιδιαιτερα σχεδια που θελουν σκεψη και φαντασια /δημιουργια.
Γι αυτο το λογο θεωρω καλυτερο να δωσουμε εμεις τις οποιες κατευθυντηριες που θα μας καλυπταν κι απο κει και περα να τον αφησουμε να βαλει και τη δικη του πινελια -αλλωστε αυτο πληρωνεις!
Απ την αλλη, επειδη ακριβως ειναι και διολου ευκαταφρονητο πια το μπατζετ, πρεπει να εχουμε ενα αποτελεσμα που να μπορεσει να εχει την απηχηση που χρειαζεται για να υλοποιηθει το προτζεκτ.
Προσπαθησα να βαλω καποια απ τα πιο οικονομικα μοντελα του -σχεδον κανενα δεν το εχω δει να παει πανω απο 1500- οποτε δεδομενης της παραγγελιας κτλ θεωρω μπορει να πεσει αρκετα πιο κατω.
Και μην ξεχναμε οτι πια πας σε ρολοι- κειμηλιο, ειναι απ αυτα που αν παν καλα, αξιζουν την υπερβαση....