Αποστολέας Θέμα: Κλειδαριά ασφαλείας πρόταση?  (Αναγνώστηκε 4495 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Thodorisklm

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
Κλειδαριά ασφαλείας πρόταση?
« στις: Μάρτιος 29, 2021, 14:06:04 μμ »
Καλησπέρα στα παιδιά !

Φίλη μετακομίζει και της είπα να αλλάξει κλειδαριά αν και η ιδιοκτήτρια της είπε ότι δεν χρειάζεται κλπ .. βέβαια έχουν κλέψει φίλο σε παρόμοια φάση οπότε για  εμένα δεν τίθεται θέμα μη αλλαγής.  Επειδή θα ασχοληθώ εγώ με αυτό ξέρει κάποιος φίλος εταιρία κλπ να μου προτείνει? Μιλάμε για αφαλό υποθέτω μόνο, έως 50 ευρώ. Θα βόλευε και διπλής ενέργειας να ανοίγει δηλαδή και ας υπάρχει κλειδί από μέσα. ( βολικό αν ξεχάσεις να βγάλεις τα κλειδιά και κλείσεις την πόρτα )

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κλειδαριά ασφαλείας πρόταση?
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 29, 2021, 14:16:59 μμ »
Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι σε αυτη την περίπτωση, ισχύει το... ότι πληρώνεις παίρνεις, οπότε ο περιοριορισμός των 50 ευρώ σε κρατάει σε συγκεκριμένο επίπεδο επιλογών, χωρίς να σημείνει ότι δεν θα έχει ένα καλό επίπεδο ασφάλειας.

Μια πρόταση από εμένα είναι η παρακάτω εταιρία...

https://www.skroutz.gr/c/1420/security_locks/m/39382/ISEO/f/933313/afaloi.html?o=iseo

Ιδανικά τα μοντέλα R90 και R50, αλλά πιστεύω και το R6 θα είναι οκ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 29, 2021, 14:20:06 μμ »
Cisa,έως 100 ευρω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 29, 2021, 16:11:10 μμ »
Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι σε αυτη την περίπτωση, ισχύει το... ότι πληρώνεις παίρνεις, οπότε ο περιοριορισμός των 50 ευρώ σε κρατάει σε συγκεκριμένο επίπεδο επιλογών, χωρίς να σημείνει ότι δεν θα έχει ένα καλό επίπεδο ασφάλειας.

Μια πρόταση από εμένα είναι η παρακάτω εταιρία...

https://www.skroutz.gr/c/1420/security_locks/m/39382/ISEO/f/933313/afaloi.html?o=iseo

Ιδανικά τα μοντέλα R90 και R50, αλλά πιστεύω και το R6 θα είναι οκ.

Οπως ακριβώς, τα λέει ο Βασίλης @sub50

Αν υπάρχει πόρτα ασφαλείας (  :D :D :D :D :D ), και η κλειδαριά, "αποδέχεται" αλλο αφαλό, τον αντικαθιστάς, με έναν από την πρότασή του.

Πάντα με την κάρτα, πάντα με κλειδί "μικρό" με χαράγματα και τρυπίτσες, ( ....ειναι τα πλέον ασφαλή στην συνεχή εξέλιξη προς το παρόν ), και τιμή μέχρι αυτά που βλέπεις στο τσιγγούνικο.

Αλλά, για να μπεί, σε πόρτα "ασφαλείας", θέλει τεχνίτη οπωσδήποτε. Δεν μπορεί ο μέσος DIY, να κάνει την αλλαγή.

Οπότε, αν έχει την μάρκα της πόρτας, φέρνει εκείνον για την αλλαγή.

Την προηγούμενη, την βάζεις σε σακκούλι, με λαδάκι, και την "επιστρέφεις" για επανατοποθέτηση, όταν φύγεις από το σπίτι ( αν θές ).

Στην κλειδαριά, δεν βάζεις όριο, τοποθετείς την καλύτερη και εξελιγμένη, για να έχεις κάαααααααπως καλύτερη προστασία / αποτρεπτική ισχύ.

Υπάρχουν με φράκτες, με πέταλα, με κουδούνια, κλπ, εξαρτάται τι πάς να κάνεις.

Δεν βάζεις κλειδαριά του 1.000.000 και έχεις και παράθυρο στο ισόγειο που ανοίγει, άμα φυσάει ......αέρας.

Εινα όλα ένας συνδυασμός αποτρεπτικών παραγόντων, στο να σταθμιστεί ότι "το δίπλα είναι πιο εύκολο", και στον διατιθέμενο χρόνο, είναι ευκολότερος στόχος.

Πάντα μετράει ο χρόνος, γιατί ΟΛΕΣ ανοίγουν. Οι "ασχολούμενοι" παρακολουθούν τις εξελίξεις, και είναι ενήμεροι απολύτως στο πως θα χειριστούν το θέμα.

Αν μπορείς πχ να βρείς μία από την Ζιμπάμπουε, που ΔΕΝ κυκλοφορεί στην Ελλάδα, και δεν την ξέρουν, είναι καλύτερη από μία, που πλέον την έχουν όλοι και έχει .......μελετηθεί.

Επίσης, αν έχεις αντικείμενα που "τραβάνε", οι επαγγελματίες δεν σταματιούνται, απλώς αποτρέπεις κάποιους "ερασιτέχνες" , με λίγο χρόνο και περαστικούς.

Αντε, και καλή επιλογή !  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 29, 2021, 16:17:31 μμ »
Όλες οι κλειδαριές ,ιδιαίτερα αυτές που χρησιμοποιούμε στα σπίτια ανοίγουν με μεγάλη ευκολία από τους <ειδικούς>.
Εσωτερικά της πόρτας για μάξιμουμ ασφάλεια τα βραδιά έναν η και δυο συρτες.Εξωτερικά σύστημα παρακολούθησης με κάμερες και στην χειρότερη περίπτωση ψεύτικη κάμερα για αποτρεπτικούς λόγους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 29, 2021, 16:39:56 μμ »
Δεν υπάρχει κλειδαριά που να μην ανοίγει..Φίλοι μου από Αθήνα έχουν τοποθετήσει ειδικα ηλεκτρονικα συστήματα κλειδαριών στα σπίτια τους τα οποία κάνουν τις κοινές λύσεις/προτάσεις της αγοράς να ωχριούν... Συγκεκριμένα αγόρασαν απ' τον ΣΕΜΚΟ, ο οποίος διαθέτει μερικά πολύ έξυπνα συστήματα βασιζόμενα σε κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες...
Προσωπικά είδα από κοντά το υψηλό επίπεδο ασφάλειας που παρέχουν και εντυπωσιάστηκα, κατόπιν live επίδειξης, απ' την ευχρηστία και αξιοπιστία τους..Υπαρχουν νομίζω και σχετικά βίντεο...
Εδώ είναι το λινκ:
https://www.semkos.gr/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-speedblock
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 29, 2021, 16:47:00 μμ »
Μια κλειδαρια σε λογική τιμή θέλει η κοπέλα,αφού όλες ανοίγουν μη χαλάει ένα σκασμό λεφτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 29, 2021, 17:03:37 μμ »
Καλύτερη κλειδαριά...χμμμμμ
Οκ.. λύση: σκύλος ανθρωποφάγος στα κατά:βόλτες για κακά με σακουλάκια και ένα σωρό αηδίες και μπελάς σε θέματα διακοπών κλπ....μετά πάμε σε ερπετοειδή που ελλοχεύουν να σε φάνε

Για να τα πάρουμε σοβαρά τώρα :  Κλειδαριές εκτιμώ ότι η λύση με τις ηλεκτρικές είναι η καλύτερη αν και οι διαρρήξεις σε μεγαλύτερο βαθμό γίνονται ΜΌΝΟ την ημέρα εκτός λίγων περιπτώσεων πχ επαρχίας (αραιοκατοικημένων περιοχών)

Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 29, 2021, 17:15:43 μμ »
Να πω και μια ιστορία.

Αδελφικός φίλος, Διοικητής πλέον σε μεγάλη μονάδα σαν Ταξίαρχος, παίρνει σήμα άσκησης ΑΒΓΔ.

Πάει να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, να πάρει τα "σχέδια", και ......γκλούπ. Κλειδώνει, φρακάρει, και τέλος.

Στην αναμπουμπούλα, τον ενημερώνει ο Δ/της υπομονάδας, Ανχης, ότι έχει υπηρετούντα την θητεία του, κλέφτη, διακεκριμένων κλοπων, που έχει εκτίσει μέρος στην ΣΦΑ, και πλέον κάνει και λίιιιιγη θητεία.

Τον φωνάζουν, του το δείχνουν, και τους λέει "το ανοίγω"
-Ανοιξε το λοιπόν !
-Μου γράφεις χαρτί, με σφραγίδα και υπογραφή, στρατιωτική εντολή.
-Γιατί όλα αυτά.?
-Ειμαι σε αναστολή, δεν ξαναγυρίζω μέσα.  ;D
Του το γράφουν, σφραγίδες-υπογραφή , έτοιμα όλα. Ζητάει και κάποια εργαλεία / υλικά, και ......έτοιμος.
-Και τώρα, έξω όλοι.
-Με βγάζεις από το γραφείο μου ? Τον Διοικητή ? ???
-Δεν δουλεύω παρουσία άλλου. !

Βγήκαν, και μετά από λίγο τους φώναξε, ανοικτό το χρηματοκιβώτιο.

Του λέει ο φίλος.
-10 μέρες άδεια, πάς από το σπίτι μου να δείς αν είναι ασφαλές.

Τον πάει ο φαντάρος οδηγός στο σπίτι, το έλεγχει ο "ειδικός" και στην επιστροφή του λέει.
-Απορώ τι το κλειδώνεις. 20 "τρύπες" έχει το σπίτι.

Μετά τις υποδείξεις, που συνέστησε ο "ειδικός", το σπίτι προστατεύτηκε με τέτοιον τρόπο, ώστε να είναι αποτρεπτικό στους "επισκέπτες"  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Thodorisklm

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 29, 2021, 17:31:49 μμ »
Μια κλειδαρια σε λογική τιμή θέλει η κοπέλα,αφού όλες ανοίγουν μη χαλάει ένα σκασμό λεφτα
Ακριβώς αυτό. 

Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις απαντήσεις.  Η άποψη μου είναι ότι όλα ανοίγουν για αυτό και η ερώτηση μου σε αυτό το εύρος τιμής.  Να προσπαθήσει να δυσκολέψει έναν "εκκολαπτομενο " διαρρήκτη γιατί αν είναι επαγγελματίας και σε βάλει στο μάτι δεν έχεις ελπίδες.  Η πόρτα είναι θωρακισμένη αλλά δεν λειτουργεί η κλειδαριά της θωράκισης.  Έχει και δεύτερη κλειδαριά ασφαλείας η  οποία είναι και αυτή που θα αλλαχτεί. 

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 29, 2021, 17:42:37 μμ »
Ακριβώς αυτό. 

Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις απαντήσεις.  Η άποψη μου είναι ότι όλα ανοίγουν για αυτό και η ερώτηση μου σε αυτό το εύρος τιμής.  Να προσπαθήσει να δυσκολέψει έναν "εκκολαπτομενο " διαρρήκτη γιατί αν είναι επαγγελματίας και σε βάλει στο μάτι δεν έχεις ελπίδες.  Η πόρτα είναι θωρακισμένη αλλά δεν λειτουργεί η κλειδαριά της θωράκισης.  Έχει και δεύτερη κλειδαριά ασφαλείας η  οποία είναι και αυτή που θα αλλαχτεί. 

Θωρακισμένη με δύο κλειδαριές, δεν έχω ξανα-ακούσει.  ???

Η θωρακισμένη, υποτίθεται ότι εκτός από το υλικό κατασκευής, μέσω της κλειδαριάς της, ενεργοποιεί και επιπλέον και κάποιους πείρους, που αγκυρώνουν εκτός από το πλάι, και επάνω κι κάτω ( τουλάχιστον ), ώστε να είναι αδύνατη η παραμόρφωση-λύγισμα.

Εφόσον αυτή η κεντρική κλειδαριά, που ενεργοποιεί τους πείρους ΔΕΝ λειτουργεί, τι πόρτα ασφαλείας είναι ?  :-[
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 29, 2021, 17:48:40 μμ »
Όλες οι κλειδαριές ,ιδιαίτερα αυτές που χρησιμοποιούμε στα σπίτια ανοίγουν με μεγάλη ευκολία από τους <ειδικούς>.
Εσωτερικά της πόρτας για μάξιμουμ ασφάλεια τα βραδιά έναν η και δυο συρτες.Εξωτερικά σύστημα παρακολούθησης με κάμερες και στην χειρότερη περίπτωση ψεύτικη κάμερα για αποτρεπτικούς λόγους.

+ Μεσα στο σπιτι μια IP Cam με ανίχνευση κίνησης, να κοιτάει την πόρτα και να στέλνει ειδοποίηση στο κινητό

Έχω γνωστή που της ήρθε ειδοποίηση, είδε τους κλέφτες μέσα στο σπίτι  και κάλεσε την αστυνομία
Η κάμερα είχε και ηχείο+μικρόφωνο πάνω και απο τις φωνές που της, το έβαλαν οι κλέφτες στα πόδια

Αν θυμαμαι καλα μια Mija ηταν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Συνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 29, 2021, 18:01:30 μμ »
Φίλη μετακομίζει και της είπα να αλλάξει κλειδαριά αν και η ιδιοκτήτρια της είπε ότι δεν χρειάζεται κλπ .. βέβαια έχουν κλέψει φίλο σε παρόμοια φάση οπότε για  εμένα δεν τίθεται θέμα μη αλλαγής.  Επειδή θα ασχοληθώ εγώ με αυτό ξέρει κάποιος φίλος εταιρία κλπ να μου προτείνει? Μιλάμε για αφαλό υποθέτω μόνο, έως 50 ευρώ. Θα βόλευε και διπλής ενέργειας να ανοίγει δηλαδή και ας υπάρχει κλειδί από μέσα. ( βολικό αν ξεχάσεις να βγάλεις τα κλειδιά και κλείσεις την πόρτα )

Επειδή ασχολούμαι με το θέμα, δυστυχώς για να κάνεις δουλειά θα χρειαστείς περισσότερα λεφτά.
Πάρε έναν σύγχρονο αφαλό που ξέρουμε ότι δεν ανοίγεται χωρίς καταστροφή (δλδ δεν υπάρχουν γνωστά περιστατικά picking ή bumping Ελλάδα), και βάλε ένα defender έστω και απλό. Συνήθως αρκεί για να πάει ο κλέφτης...στο δίπλα διαμέρισμα.

Παράδειγμα...EVVA ICS αφαλός, ~100€ με τοποθέτηση
Disec BD200 Defender, ~50€ με τοποθέτηση.

Τα ακριβή μοντέλα εξαρτώνται από την πόρτα που έχει ακριβώς. Defender να βάλει αν η πόρτα δεν έχει. Θα μείνει της ιδιοκτήτριας, το αφαλό τον παίρνει μαζί της όταν φύγει όμως (και βάζει πίσω το παλιό).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kloze

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 29, 2021, 18:11:43 μμ »
Έχετε υπ όψιν κάποιο μικρό χρηματοκιβώτιο αν είναι δυνατόν με κλειδί χωρίς ηλεκτρονικό συνδυασμό ( ή με αξιόπιστο ηλεκτρονικό συνδυασμό) αλλιώς με αναλογικό συνδυασμό αν το περιγράφω σωστά;
Αναφέρομαι στον ηλεκτρονικό συνδυασμό γιατί ένα που είχα κάθε τρεις και λίγο μπλοκαριζε.
Αν είμαι off topic να κάνω νέο θέμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Νίκος   ‘ Η έπαρση είναι αμαρτία `

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 29, 2021, 18:48:30 μμ »
Σωστή η αναφορά του Γιώργου για το defender!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions