Από μικρός αγαπώ τα ρολόγια…
Είχα την τύχη, οι γονείς μου να κάνουν πολλά ταξίδια με τη δουλειά τους.
Έτσι είχα την ευκαιρία να τους ακολουθήσω… να δω ωραία μέρη και πράγματα, και φυσικά… να μου πάρουν πολλά ρολόγια, από διάφορα μέρη.
Εδώ σε ταξίδι στη Florida, σε επίσκεψη στο Cape Canaveral.

Το rental που οδηγούσε ο πατέρας μου.

Τον καρπό μου κοσμεί το Casio W24.

Το δέος που νιώθει κανείς δίπλα στα γιγαντιαίων διαστάσεων υπόστεγα, ειδικά όταν είσαι τόσο μικρός, είναι δύσκολο να το περιγράψεις.
Στην οικογένεια είχαμε παράδοση στα Omega, εγώ όμως δεν ακολούθησα…

…μέχρι σήμερα…

Προφανώς μιλάμε για μια καθόλου πρωτότυπη επιλογή, και υπάρχουν πολλά κλισέ που συνοδεύουν αυτό το κομμάτι, αλλά ναι, νομίζω ότι δεν πρέπει να λείπει ένα τέτοιο κομμάτι από μια συλλογή.
Η επιλογή της 1861 σε Hesalite μάλλον δείχνει τη διάθεση μου να μείνω όσο πιο πιστός γίνεται στην παράδοση και την ουσία του Moonwatch.

Από την άλλη, καταλαβαίνω απόλυτα όποιον επιλέγει sapphire, και η νέα coaxial 3861 επίσης είναι κόσμημα για κάθε συλλογή. Εξάλλου, έχουν πάει ζαφείρια στο διάστημα.

Ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή. Ο χρόνος θα δείξει. Το polywatch είναι σε επιφυλακή. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάντως θετικές. Μην ξεχνάμε ότι το Speedmaster έχει automotive racing καταβολές, και αυτό από μόνο του είναι ένα σημαντικό στοιχείο για εμένα. Η διαστημική κληρονομιά, είναι ένα extra bonus.

Τελικά δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία για το sizing του μπρασελέ, οπότε για την ώρα με ένα λουράκι από CNS...
Ξέρω, ιεροσυλία...