Γιώργο κάποιοι ποσταραν φωτό με κάτι όπλα που προσωπικά μόνο σε ταινίες με συμμορίες σε Ghetto έχω δει και παρότι θα θεωρούσα φυσικό να κατακρίνονται τέτοιες φωτό, οι διαχειριστές αποφασίζουν να μπλοκάρουν όσους δεν θεωρούν σωστό να βλέπουν όπλα...δεν μιλάμε για ένα μαχαίρι για ψάρεμα, μιλάμε για ΟΠΛΑ...με εξόργισε πραγματικά...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σε ορισμενες πολιτείες, είναι ελεύθερη η αγορά και οπλοφορ'ια. Μιλάμε, πας στο S/M, και έχεις την θήκη σαν far-west.
Σε άλλες, επιτρέπεται η οπλοφορία,
αλλά όχι η εμφανής οπλοφορία.Σε άλλες, απαγορεύεται παντελώς, το οιοδήποτε ( κτήση - κατοχή - οπλοφορια ).
Στον Καναδά πχ, πηγαίναμε κυνήγι, και είχαν πολεμικά όπλα. Πολεμικό είναι οτιδήποτε με ελικώσεις. Κυνηγητικό, στην Ελλάδα, είναι τα λειόκανα.
Αλλά και οι νόμοι, επιτρέπουν την χρήση, πχ μέσα στο σπίτι σου, αν μπέι κάποιος, ΜΠΑΜ. Και ειδικά όπλα, μικρής εμβέλειας, για να μην βαράς στο Παγκράτι, και καθαρίζεις κόσμο στην Νέα Σμύρνη.
Εμένα που μου αρέσουν, και έχω ασχοληθεί, θα ήθελα να έχω, και είχα στο παρελθόν, αλλα...................
Φυσικά, ουτε κυνηγάω, ούτε βαράω πουλια και ζώα. Μόνον στόχους και ..................χταπόδια ! ( Εχουν περιορισμένη ζωή, ουτως ή άλλως )
Και όταν βλέπω κυνηγούς, τους βρίζω, δεν ξέρω αν έχω δίκιο ή άδικο, αλλά τι έχουμε να χωρίσουμε με τα πουλάκια ?