Σαν ρολόι, στη χρήση, στο καρπό, είναι επιβλητικό, μεγάλο,44mm, γυαλίζουν τα πάντα στο ρολόι,από bezel ,dial,μπρασελε, κάσα,
σε κάθε κίνηση του καρπού η πολυτέλεια και η περιποίηση είναι εμφανής.
Η κάσα του ρολογιού είναι γυαλισμενη με την τεχνική Zaratsu , δίνοντας επιφάνεια σαν καθρέφτη, όντως εντυπωσιακό.
Δεν έχω βρει πουθενά στοιχεία για το αν η κασα προστατευται με Dia shield όπως στo Marinemaster, ίσως χρειάζεται λίγο ψάξιμο παραπάνω.
Το να βλέπεις τη συνεχόμενη κίνηση στα δευτερόλεπτα του ρολογιού είναι,ειδικά για ανθρώπους σαν εμάς,μαγεία. Υπάρχουν στιγμές που το βλέμμα δεν ξεκολλάει.
Οι λεπτομέρειες του dial,στην απλότητα του ,είναι στη κορυφή του παιχνιδιού.
Καμία αδυναμία, πουθενά.
Στα μάτια μου η ένδειξη του power reserve δεν ξενίζει, ίσα ίσα εντυπωσιάζει και ειλικρινά τη θεωρώ χρήσιμη. Με μπερδεύει, μάλλον με μπερδευε η διαφορετικοτητα του πως δείχνει το άδειο γεμάτο ,αλλά πλέον τη θεωρώ δεδομένη την ένδειξη κατ αυτό το τρόπο.
Είναι περίεργο να μην βρίσκεις αδυναμία, με την καλή έννοια, σε ένα ρολόι, και το συγκεκριμένο GS είναι σε αυτή τη κατηγορία.
Έχει προσανατολισμό καθαρού diver, με έντονα στοιχεία πολυτελείας, χωρίς παραχώρηση στον προσανατολισμό.
Είναι η 2η γενιά οπότε δεν υπάρχει η λέξη Seiko πάρα μόνο GS που δείχνει πιο ξεκάθαρο χαρακτήρα.
Spring Drive κίνηση.
Αν κάτι με "ανησυχεί" είναι αν μπορεί η κασα αν γρατζουνιστει να επανέλθει, και το service, σε μελλοντική βάση.
Στη κατηγορία του είναι ένα τέλειο ρολόι.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk