Αποστολέας Θέμα: Καπέλο  (Αναγνώστηκε 4867 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
Απ: Καπέλο
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 09, 2021, 11:27:13 πμ »
Ρε παιδιά, να μπεις σε λίστα αναμονής ΜΗΝΩΝ, για να πάρεις απλό ατσάλινο ρολόι? ? ? ? ? ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 09, 2021, 11:40:14 πμ »
Ρε παιδιά, να μπεις σε λίστα αναμονής ΜΗΝΩΝ, για να πάρεις απλό ατσάλινο ρολόι? ? ? ? ? ?
Αμα γουστaρει ο αλλος γιατι οχι? Ετσι κι αλλιως λογικα ηταν και σε αναμονη μεχρι να συγκεντρωσει τα χρηματα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 19, 2021, 01:24:38 πμ »
Δεν ήξερα που αλλού να το βάλω αλλά νομίζω ταιριάζει γάντι εδώ.
Πρόσεξα σήμερα ότι η ΑΡ άλλαξε το site της και επιτέλους δίνει τιμές για κάποια μοντέλα. Αλλά προσέξτε τι γράφει δίπλα στην τιμή:

Αν δεν φαίνεται καλά, βάζω το κείμενο:
Non-binding recommended public price in Switzerland (VAT included). Authorised retail dealers are free to set the resale price to their customers.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 19, 2021, 01:29:35 πμ »
Φοβερός Χρήστο.
Αλλα νομίζω όλοι ξέρουμε ότι στα επίσημα μαγαζιά αυτή θα είναι η τιμή, που δίνει ο κατασκευαστής.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 19, 2021, 10:07:00 πμ »
Δεν καταλαβαίνω τι υπονοούμενο ήταν αυτό.

Υπάρχει δηλαδή εταιρεία που πουλάει η ίδια προϊόντα της εν αγνοία της σε τιμές με καπέλο; Πέφτω από τα σύννεφα!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 19, 2021, 11:54:07 πμ »
Επιλογες παντα υπαρχουν, στο παραδειγμα του Αλεξανδρου, να συμπληρωσω, ισως οι νεοτεροι δε γνωριζετε ή δν ειχατε ασχοληθει ή δε θυμαστε, τι γινοταν με τα VW Golf 4  2001-2004, (μεσες ακρες τα χρονια, μην πιανομαστε απο λεπτομερειες και χανουμε την ουσια), οπου πηγαινες να παρεις το ακριβοτερο μικρομεσαιο αυτοκινητο και η αναμονη ηταν τουλαχιστον4-6-8 μηνες.
Ειχες επιλογες μπολικες...
- Να περιμενεις για να το παρεις οπως θελεις ( χρωμα, εξοπλισμο, κινητηρα κτλ)
- Να παρεις αυτο που η αντιπροσωεια σου " προτεινε" ως ταχυτερα παραδοτεο ή ακομα καλυτερα, ετοιμοπαραδοτο, ομως συνηθως ηταν ακριβοτερο απο αυτο που ηθελες, πια ασχημο χρωμα, ή χαλια μοτερ ( ποσα 1400 κυβικα με 75 ιπους ειχαν βγει τοτε εξω...)
- Να εχεις γνωστο που με το αναλογο γρηγοροσημο μα ριξεις καποιον αλλο στη λιστα αναμονης
- ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ και να αποκτησεις ενα αλλο αξιολογο ισο και ιδιο προιον αλλης εξισου σεβαστης εταιρειας......

Θα απολογηθώ, αλλά ΤΩΡΑ το είδα.  :(

Ειναι το πρόβλημα που έχω πεί, ότι, κάποια θέματα χάνονται, στις 23.30, πριν πάω για ύπνο, έχω 15 αδιάβαστα, και το πρωϊ, είναι μόνον πχ 5. Αγνωσται αι βουλαί του φόρουμ.

Η ιστορία .

Προς τα τέλη του 2003, από Οκτώβρη, αρχίζω την αναζήτηση για αλλαγή αυτοκινήτου. Εχω ένα 10 χρόνια, 140.000 χιλιόμετρα, ανευ ABS, και με σχετικά μικρή ισχύ. 82 ΗΡ. Κάνω ταξίδια με τα 3 παιδιά, και συμπράγκαλα, και μετά το Αντίριο, στην Μαυροβούνα, αν βρείς φορτηγό μπροστά σου, "καρότσι" με 50-60 χιλ. Δεν φεύγεις με τίποτα.  :(

Τυπικός Γκολφάκιας, έχω πάρει το Ι, το ΙΙΙ, και πάω για το ( μάλλον ) V.  ;)

Μετά από πολλά, η τιμή, για 1400 μιλάμε, μου ανακοινώνεται στα 26700.

Ειμαστε πλέον, Νοέμβριο, και φίλος κολλητός, και 2 μέτρα, ( μόνο σε αυτο χώραγε ), παραγγέλνει με παράδοση από Ιανουάριο, ( λόγω των τελών κυκλοφορίας έτους ), το Πασσάτ, στα 1600, με 101 ΗΡ, και τιμή στο χέρι, 20.700. Και το παίρνει.

Εμένα μου φαίνεται πολύυυυυυυυ μακρύ, και σαν να είμαι μέσα σε Καθεδρικό ναό !  ???

Τσακώνομαι με δαύτους ( που είχαν εξυπηρετήσει και τον φίλο - πληρωμή μετρητοίς, και ......αποχωρώ.

Αγοράζω το Citizen Eco Drive Radio Controlled 485 Ε από Αμστερνταμ τέλη Νοέμβρη, ( να πάνε τα φαρμάκια κάτω  ;D ) και αρχές Δεκέμβρη, παρουσιάζεται το Μερσεντές. Σε "μάντρα" φίλου. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ".........τρέχα". 

Σε κατάσταση κούτας, αροντάριστο, Ελληνικό, 1999, με 1000 εργοστασιακά καλούδια, δέρματα, οροφές, ζαντες, ηλεκτρονικούς κλιματισμούς, συναγερμούς, αντισπίν, αντισλάιντ, αντιθαμβωτικά, δυο σελίδες εξοπλισμό. Με όλα του τα χαρτιά και επίσημο σερβις από την Μερσεντές Ελλάς. Πλήρες ιστορικό. Με τα μπουλόνια της ρεζέρβας, ακόμη στα νάϋλον. Αμάξι της κόρης μεγαλο..............., που τελικά ΔΕΝ το χρησιμοποίησε, μια και της είχε και BMW, ανοικτό παρακαλώ. Και εδόθη στον φίλο "μαντρά", για .........διοχέτευση σε δικό του, για να μην ακουστεί πολύ το .........όνομα. ( Π@π@ριές Κινέζικες μεν, αλλά, έτσι το ......αισθάνθηκε. Εχω ακόμα την αρχική άδεια ( φωτοτυπία ) με τα στοιχεία του ).  ;)

Μου το "φόρτωσε" λοιπόν ο Στέλιος, και ..................ακόμα, αυτό έχω.  :D :D :D :D

3 Δεκέμβρη μου το πάσαρε, και 5, πριν ακόμα περάσει επίσημα στο όνομά μου, ταξιδεύαμε στο γυναικοχώρι, για να γιορτάσουμε τον πεθερό και τον μικρό με το όνομά του ( Νικόλας ), μαζί.  :D :D :D

Ακλόνητη ποιότητα, ταξιδεύεις ατσαλάκωτος, και μία επισήμανση. Στο σέρβις του VW, έσκαγα 500-550 Ε, σε δαύτο, 350 Ε.

Κυρία VW, ...........χαίρετε.  :D :D :D :D Αν μας ξαναδείτε, .........στείλτε μας mail  :P :P :P :P

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος omitzi

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 19, 2021, 11:57:47 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0