8σως οι πιο παλιοί να θυμάστε αυτό το παράδειγμα που θα δώσω.
Αρκετά χρόνια πιο πίσω, στον χώρο του αυτοκινήτου όπου ήμουν, σε 2 διαφορετικές εταιρίες είχε γίνει χαμός με 2 μοντέλα τούς.
Στην VW με το golf 4 αν δεν κάνω λάθος και στην Toyota με το Rav4 2ης γενιάς.
Θα μιλήσω για την Toyota όπου εργαζόμουν εκεί.
Είτε ήθελες 3πορτο είτε 5πορτο, ο χρόνος παράδοσης ήταν 3 με 4 μήνες στο ξεκίνημα ζωής αυτού το μοντέλου.
Κάποιοι κατάφερναν και το έπαιρναν πιο γρήγορα. Είτε είχαν κάποιο γνωστό σε καλή θέση, είτε για κάποια άλλη αιτία.
Η πιο συνήθης αιτία για να πάρει κάποιος αυτό που ήθελε πιο γρήγορα εκείνο το διάστημα ,ήταν κάποιο αυτοκίνητο είτε από ακύρωση, είτε ήταν φορτωμένο με αξεσουάρ και έβγαινε αρκετά παραπάνω από την αρχική τιμή και ο εκάστοτε πελάτης ήταν διατεθειμένος να τα δώσει τα παραπάνω χρήματα.
Σε μια περίπτωση, την θυμάμαι ακόμα,είχα δώσει ένα 3πορτο Rav4, και ο αγοραστής μου είχε πει,Αλέξανδρε αν μου το φέρεις πιο γρήγορα από τους 3 μήνες ,150 ςυρω είναι για πάρτη σου.
Χωρίς να κάνω κάτι εγώ,τι θα μπορούσα να κάνω άλλωστε, τίποτα,σε τέτοιες καταστάσεις ειμασταν θεατές, το αμάξι σε 1μιση μήνα είχε έρθει, εννοείτε εγώ είπα στον πελάτη ότι κίνησα γη και ουρανό και μου έσκασε τα 150 ευρουλακια

.
Αυτά τα παραδείγματα τα αναφέρω γιατί πολλοί χρησιμοποιούν κάτι αντίστοιχα παραδείγματα με τη Ρολεξ.
Σε 9 μήνες από την εκκίνηση του νέου μοντέλου, τα εργοστάσια της Toyota παγκοσμίως αύξησαν τόσο την παραγωγή ώστε πλέον να ήταν ετοιμοπαραδοτα τα αυτοκίνητα.
Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk