Εγώ ακόμα σκέφτομαι ποιο είναι το αγαπημένο μου ....
Αν πάμε με ποιο έχω τις καλύτερες αναμνήσεις στην ζωή , αυτό είναι ένα sportwatch και συγκεκτιμενα ένα SUUNTO ambit 3 peak ... ήταν στις γεννήσεις των παιδιών μου και στα περισσότερα ταξίδια που έχω κάνει στην φύση και στο εξωτερικό (τα προσωπικά )
Αν κοιτάξουμε αυτό που μου αρέσει περισσότερο να φοράω , ξεκάθαρα το moonwatch
Αυτό που με μύησε στα ρολόγια , το Tissot couturier που όταν το πήρα ως δώρο δεν ήξερα ποσο να χαρώ !!
Αν πάμε στην πρώτη αγορά μηχανικού ρολογιού (εμπεριστατωμένη ) ήταν το Seiko cocktail time
Αν ψάξω ποιο ρολόι έχει συναισθηματική άποψη είναι ένα Seiko του παππού μου που άφησε στην διαθήκη του για εμένα
Αν δω το ρολόι από ανθρώπινη μεριά , έχω ένα omega vintage jumbo 2505 που είναι σχεδόν χειροποίητο και όσο το κοιτάζω λέω .... τι έφτιαχναν αυτοί οι άνθρωποι το 50;
Αν εστιάσω σε ποιο ρολόι με κάνει να νιώθω ξεχωριστός, αυτό είναι του project, πιστεύω πως είναι σχεδόν αδύνατο να συναντήσω κάποιον άλλον που το φορέσει στην καθημερινότητά μου
Αν κοιτάξω ποιο θέλω να παρω στα επόμενα 3-4 χρόνια , ένα breitling B01 premier (δεν το βλέπω λόγω οικονομικών )
Δηλαδή ... σκατουλες... θέλει ψυχολόγο
Sent from my iPhone using Tapatalk