Φωτογραφια . Μια ανθρωπινη εμπνευση και δημιουργια η οποια καταγραφει την στιγμη .
Αλλοτε δημιουργει υψηλες προσδοκιες και αλλοτε σε ξεγελα και σε αποθαρρυνει .

Ενα πρωινο προς απογευμα και λιγο πριν βραδιασει , το ματι μου κορομηλο .

Παλαιο μελος του φορουμ ειχε ανεβασει φωτο .
Απο εκεινη την ημερα , κανα χρονο τωρα δεν ειχε φυγει απο το μυαλο μου και την σκεψη μου .
Το 1ο πραγμα που εκανα ηταν να στειλω πμ και να τον πεισω να το φερει σε ρολογοσυναντηση για να το δω απο κοντα . Δεν σας κρυβω οτι παρακαλουσα η φωτο να ηταν παραπλανητικη , να ειχε χρησιμοποιησει 100 φιλτρα , φωτισμους και τεχνικες . Οχι για καποιο αλλο λογο , απλα και μονο διοτι μου το ειχε ξακαθαρισει.
- ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ .
Αφου το ειδα , το φορεσα και το λιγουρευτηκα , σκεφτηκα να τον ποτισω μπυρες μηπως και αλλαξει γνωμη.
Ματαιως. Ειχε στυλωσει τα ποδια.
Ανενδοτος .

Βεβαιως για το δικο του καλο και των υπολοιπων παρευρισκομενων προσπαθησε να καθησυχασει τα αγρια ενστικτα μου , τα παρακαλια μου και τα μπινελικια μου . . .
Μεγαλη καρδια ο πρωην ιδιοκτητης .
-Αν ποτε αποφασισω να το δωσω , θα σαι ο 1ος που θα ενημερωσω !!!
Ετσι και εγινε ...

Seiko Brightz SAGJ001 ( 7J21 ) HEQ
Κυκλοφορησε μονο Ιαπωνια για 2-3 χρονια .
Τhermocompensated , μηχανη ( 7J21 ) : ±20sec/year , εφαμιλλη και παραπλησια με μηχανες των GS , HEQ (High-End Quartz) .

Τιτανιο , επισμαλτωμενο ντάιαλ , πομπε ζαφειρι με εσωτερικο ar , σκαλισμενο λογοτυπο στην κορωνα , πολυεδρικη κασα , καλλιτεχνικο B στον δεικτη του χρονογραφου , 100m υδατοστεγανοτητα .

Δαπανηρη κατασκευη , ακριβο αποτελεσμα για ενα quartz χρονογραφο , δατς γουάι τα ιαπωνικα τζιμανια το σταματησαν απο την παραγωγη .
Ελαχιστα τριγυρνανε και αυτοι που τα εχουν δεν τα αποχωριζονται .
Πλεον θα μαι ενας απο αυτους .

Με αυτο το ρολοι η Seiko ηθελε να δειξει την καλαισθησια της , την απιστευτη χρονομετρια και τεχνολογια της , την ποιοτητα που μπορει να προσφερει και οντας Ιαπωνες chauvinisτες , αποφασισαν να το κρατησουν στα στενα πλαισια των συνορων τους .

Μεχρι τωρα τους εβριζα , γιατι δεν μπορουσα να το εχω στο καρπο μου.
Απο την στιγμη που καταφερα να το αποκτησω θα κραυγασω μπραβο τους και παλι μπραβο τους , που δεν το μαζικοποιησαν .
Αναλογικος quartz ή eco χρονογραφος ειναι το φετιχ μου στα ρολογια.
Ακριβεια , ευκολια και 3 περισσευοντα ακρα ( δειγμα ανδρισμου

) .
Αν ειναι και high - end Brightz ;
Παραδεισος .
Ωρα να τα μαζεψω , να σας αφησω και να παω να τα πιω με τον νεο μου ερωτα .
Ευτυχως που δεν ζηλευει η κορη και η συντροφος.
Μαλλον χεσμενο μ εχουν .

Οι φωτο της παρουσιασης ειναι απο το διαδικτυο.
Αργοτερα που θα χω χρονο θα ανεβασω και το ριαλ θινγκ .
Βαγγελη ευχαριστω για την παραχωρηση.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk