Κύριοι φίλοι μου,
@Giannis &
@Karthan7 , ευχαριστώ ΠΟΛΥ για τις ......εισηγήσεις.

Για banner ........εχω διαβασει καλα σχολια σε αυτοκινητα και ειδικα σε χαμηλες θερμοκρασιες. Δεν θυμαμαι να σου πω ποιες "σειρες" να δεις σε αυτες.
Θανάση, για τις banner, δεν έχεις άδικο. Ειχα μία 10+ χρόνια στο μεγάλο , και στο παρόν, που θέλει αλλαγή, πάλι Banner είχε, αγορασμένο ( προϊδιόκτητο ) το 2016 Οκτώβριο, και δεν είχαν βάλει Banner για να το .........πουλήσουν

Και την "έφαγε" η ακινησία, μια και το παιδί ήταν στρατό, οπότε κίνηση ελάχιστη, και μετά με τον εγκλεισμό, ......άστα. Της έριχνα κάποιες φορτίσεις που και που, αλλά, και με το χιόνι προχθές, ε, δεν την έβγαλε.
Σημειώνω, ότι όλες αυτές τις σφραγισμένες, αν έχουν τάπες, μετά την λήξη της εγγύησης, τις ξυραφιάζω, και συμπληρώνω υγρα, απεσταγμένο νερό, και καθαρίζω τους στυπιοθλίπτες συμπύκνωσης. Ο λόγος είναι, ότι λόγω ζέστης στην Ελλάδα, οι εξατμίσεις έιναι ανώτερες από τον μέσο υπολογισμό για την Γερμανία - Αυστρία, και στεγνώνουν πιο γρήγορα. Μια μπαταρία, ποιοτική, θα την βγάλει 2-3 χρόνια με κανονική χρήση, όχι με 5 χιλιόμετρα την ημέρα με φώτα και A/C φυσικά, αλλά με φυσιολογικές διαδρομές.
Και επειδή, στην Ελλάδα δεν έχουμε ( τουλάχιστον στην Αθήνα ) χαμηλές θερμοκρασίες, επιβιώνουν.
Πρόβλημα, έχουν αυτές που υποστηρίζουν Start - Stop. Χαρά οι μπαταριάδες.

Γιάννη, ήταν η βασική μου επιδίωξη, να πάρω μια καλή, ει δυνατόν και πάλι Banner, αλλά, δεν ήθελα να δώσω τις τιμές που ζητάνε. Τελικά, με λιιιιιιιγο ψάξιμο, κατάφερα και πήρα μία
Banner, 12 V 44AH 360 EN, παραδοτέα στο σπίτι , με 61 Ε.
Πιο φθηνή και από Bosch S3 -S4, και κάτι άλλες υποτίθεται της αυτής ποιότητας.
Δεν εύρισκα, ακόμα και σε γνωστούς, φιλικά συνεργεία, τίποτα με λιγότερο από 66 -68 Ε, και πάντα, στα 44 ΑΗ.
Οπότε, έκλεισα την Banner, και αναμένεται παραδοση στο σπίτι.
Το αυτοκίνητο είναι ενα Ford Fiesta 1,4 του 2006. Το πρόβλημα είναι , ότι έχει την μπαταρία σε ένα κουτί, και δεν χωράει άλλη διάσταση. Γιατί, είχα μια μπαταρία, 66 Α, αλλά, πιο μεγάλη διάσταση 24 εκατ, και πιο ψηλή. Και δεν έμπαινε.
Οπότε, επειδή ο χρόνος ήταν πιεστικός, έπρεπε σήμερα να το κλείσω το θέμα, και πήρα την Banner, και θεωρητικά, πρέπει να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Σας ευχαριστώ και πάλι.