Νομίζω ελάχιστοι από εμάς, μπορούν να κρίνουν αυτά τα ρολόγια για τον λόγο που έχουν κατασκευαστεί, για καταδύσεις, ανήκουμε στην λεγόμενη γενιά των desk divers,έχω όμως σαν δεδομένο τις δυνατότητες τους, σοβαροί κατασκευαστές όλοι,όπως πάντα,έτσι και τώρα,μπορώ να τα κρίνω μέσα από τις εμπειρίες μου και από την καθημερινότητα μού.
Όταν φοράω κάθε ημέρα το Marinemaster, κάθε λεπτό της ημέρας "καταλαβαίνεις " ότι το φοράς, ότι έχεις στο καρπό σού ρολόι, δεν σε ενοχλεί, δεν σε εμποδίζει, αλλά σου θυμίζει πάντα ότι το φοράς. Το μέγεθος του ,πιο σωστά, ο όγκος του είναι αξιοσημείωτο, φοριέται άνετα όμως.
Θέλω να σταθώ και στην προστασία της κασας,diashield, ειλικρινά μένω άφωνος, δεν έχω καταφέρει ακόμα να το γρατζουνισω. Φοβερή ακρίβεια και λειτουργία του μηχανισμού, και σε ακινησία, και σε συνεχής λειτουργία διατηρεί ακρίβεια των 2 δευτερόλεπτων την ημέρα.
Το Legend Diver, φοριέται πιο εύκολα, είναι το πιο κομψό από την 3αδα και ίσως το πιο ενήλικο εμφανισιακά. Το dial του είναι χάρμα οφθαλμών, δεν βαριέσαι να το κοιτάς.
Μεταμορφωνεται πιο εύκολα από όλα γιατί σηκώνει πολλά λουράκια.
Επίσης φοβερή η λειτουργία του μηχανισμού του, διατηρεί ακρίβεια 2 δευτερόλεπτων την ημέρα.
Το Tag είναι το .... πιο αερατο από όλα.
Ποιοτικά είναι το τελευταίο της 3αδας,έχει ένα bezel, όπου απλά γελάω κάθε φορά που το γυρίζω, παρόλα αυτά, και κατά κάποιο τρόπο δεν το πιστεύω αυτό που γράφω, είναι συγχρόνως και ο νικητής της 3αδας, με την λογική της καθημερινότητας πάντα.
Επιβλητικό στο καρπό όσο ελάχιστα ρολόγια, πανέμορφο, σχεδόν τέλειο μέγεθος για Diver ρολόι, το dial του είναι power dial, σου βγάζει σιγουριά, και οι χρωματικοι του συνδυασμοί είναι τέλειοι.
Από θέμα ακριβείας στέκεται αξιοπρεπεστατα στα 6 δευτερόλεπτα την ημέρα.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk