Παίδες καλημέρα και σας ευχαριστώ όλους

Το χρώμα το ... γκριζάκι συνεχίζει να με ενοχλεί αλλά το ξεπερνάω εύκολα, ΠΟΛΥ εύκολα!
Εμένα πάλι 3 πράγματα με τράβηξαν στο ρολόι. Πρώτον η μηχανή που όντας η πρώτη in-house μηχανή της Ω εδώ και πολύυυυυυυ καιρό, ήθελα κάτι που να τη φοράει, η ποιότητα που εκπέμπει το ρολόι ακόμη και στις φωτογραφίες (ειδικά εντυπωσιάστηκα αμέσως από την αντίθεση γυαλισμένης - brushed επιφάνειας στις κορώνες όταν το πρωτοείδα) και τέλος η γκρίζα στεφάνη. Με τρελαίνει

Το ρολόι είναι παχύ σε σημείο που το παλιό το λες περίπου παιδικό μπροστά του.
Είναι, άλλα όντας ιδιοκτήτης Lemania 5100 έχω συνηθίσει τα "παχάκια" σε ρολόι

Όπως είπα και στην παρουσίαση, το εντυπωσιακό είναι ότι γλιστράει αβίαστα κάτω από το εκάστοτε μανίκι. Ο El ας πούμε δεν θέλει να κρύβεται κάτω από ρούχο. Μάλλον γιατί έχει ένα τέτοιο κολασμένο καντράν που πρέπει να φαίνεται

Και οι δείκτες του και ειδικά ο λεπτοδείκτης είναι κάπως "άκομψοι" σε σχέση με το παλιό.
Εδώ δεν θα διαφωνήσω. Χρειαζόταν κάτι λίγο μικρότερο. Από την άλλη δεν χαλάνε (τουλάχιστον στα μάτια μου) τη γενική εικόνα και είναι κάτι που στάθηκα πάνω του για 5 λεπτά ίσως?
Κατά τα λοιπά ακόμα και μένα που δεν μου αρέσουν τα Ομεγα είναι πολύ εντυπωσιακό ρολόι, φωνάζει ποιότητα και βγάζει μάτια.
Αυτό Πάνο από το στόμα σου και δεδομένων των προτιμήσεων σου αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Ευχαριστώ πολύ και αντεύχομαι να χαίρεσαι και εσύ τις "κορώνες" σου.

Μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε τέτοια ρολόγια από τέτοιες εταιρίες να έχουμε να συζητάμε και κάτι στα versus