Σε όσους "ανακατεύονται" σε τέτοια, όοοοοοοοοολα αυτά είναι γνωστά και ............αναμενόμενα.

Για τον λόγο αυτό, οι "συνετοί", ουδέποτε εμπλέκονται.
Και οι συμβουλές κάποιων "συμβούλων επενδύσεων", προς τις πλατιές λαϊκές μάζες, είναι απλώς παγίδες.
Οι "χρηματιστές", οδηγούσαν τους πελάτες σε αγορα-πωλησίες, υποστηρίζοντας τα παιχνίδια, και κάποιοι έκαναν περιουσίες, εις βάρος των επενδυτών, που έχασαν, κάποιοι μάλιστα τεράστιες περιουσίες.
Εχω βιώσει "παράνομη πληροφόρηση", από την γραμματεία, του "...θα γίνει αυτό", πριν δακτυλογραφηθούν και ανακοινωθούν επίσημα, και γινόντουσαν ενέργειες ΠΡΙΝ ανακοινωθεί κάτι επίσημα.
Επίσης, έχω βιώσει καταστατικό, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ είσοδο στο χρηματιστήριο, για προστασία των μετόχων. Οι πιθανές ανάγκες / αλλαγές, εκτελούνται ΜΟΝΟΝ από τους αρχικούς συμμετέχοντες.
Εχω άποψη, αλλά, αυτά δεν μπορούν να συζητηθούν εδώ.
Ειχα καθηγητή, έναν από τους καλύτερους στον τομέα,
Ο Καθηγητής............ έχει διδακτικά και ερευvητικά εvδιαφέρovτα στις περιοχές Χρηματoδότησης Επιχειρήσεωv, Χρηματooικovoμικής Αvάλυσης, Αγoρώv Χρήματoς και Κεφαλαίoυ, Επεvδύσεωv Αξιoγράφωv, Τραπεζικής και Συγχωνεύσεων και Εξαγορών.
Το .... επέτυχε τη μοναδική διάκριση ΈλληναΠανεπιστημιακού ..................
Το .... επέτυχε την επίσης μοναδική διάκριση Έλληνα πανεπιστημιακού
Στα ειδικά ερευvητικά τoυ εvδιαφέρovτα περιλαμβάvovται: Συγχωvεύσεις και Εξαγoρές
Εταιρειώv, Αμoιβές Διoικητικώv Στελεχώv, Σύvθεση Μετόχωv, Διαχειριστικός Ελεγχoς,
Διεθvείς Συγχωvεύσεις, και Τραπεζική. Τo επιστημονικό τoυ έργο έχει δημοσιευθεί στα
πλέον έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά τoυ κλάδου,
κλπ, κλπ.
Κάτι έμαθα από δαύτον