Αποστολέας Θέμα: Εφηβεία και σχιζοφρένεια  (Αναγνώστηκε 3701 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Εφηβεία και σχιζοφρένεια
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 18, 2021, 22:13:20 μμ »
Εγώ μεγάλωσα 3 παιδιά, το μικρότερο πλέον 22+, και όοοοοολα αυτά τα έζησα, βαθιά στο πετσί μου !

Εχω πολλά να πώ, αλλά, δεν λέγονται έτσι.

Οτι και να παρουσιάσεις, δεν αποδίδει την πραγματικότητα που ζείς στην κατάληψη του σχολείου, στον αθλητικό όμιλο, τα ΣΚ στις παρέες, στις διακοπές, στα "δημοκρατικά" πανεπιστήμια.

Με παιδιά, που δεν έχεις δεί ΠΟΤΕ τους γονείς τους, με παιδιά που....................αστο καλύτερα.

Ετσι, για να αναφέρουμε μερικές πληγές της κοινωνίας, που ΑΤΥΧΩΣ, κάποιες έχουν νήματα και κινούνται ΚΑΙ από τα πολιτικά κόμματα.

Τώρα στον αθλητισμό, ας μην μιλήσω. Οι "παράγοντες", που με κάποιον, φτάσαμε στο μη περαιτέρω και άλλαξαν σύλλογο τα παιδιά.

Επίσης, όσοι έχουν εργαστεί σε οργανισμούς με πολλά άτομα, έχουν βιώσει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια, από τους πάλι κινούμενους από άλλους, με υπόγειες διαδρομές, και ζωή που δεν την λές και ....διάφανη.

Οταν ένας οργανισμός, έχει 1500-2000 άτομα, είναι μακέτα της κοινωνίας. Στατιστικά, έχει ακριβώς τα ίδια άτομα που απαρτίζουν τον αγγελικό τούτο κόσμο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 18, 2021, 22:21:15 μμ »
Αν διαφωνήσουμε θα σου το πούμε.
Αν συμφωνήσουμε ΔΕΝ θα τολμήσουμε να σου το πούμε, γιατί η άποψή σου δεν είναι politically correct

Αυτό είναι το δράμα μας.
Για εμένα δεν είναι το θέμα εάν είναι πολιτικά ορθό ή όχι. Για εμένα είναι αν είναι ή όχι ουσιαστικά ορθό.
Καταλαβαίνω με ποια έννοια αναφέρεται το ξύλο στο σπίτι και υποθέτω λέγεται περισσότερο μεταφορικά.

Ωστόσο, όσο παιδιά έχω δει να βιώνουν τη βία από τους γονείς τους ως μέσο για να τα συνετίσουν, είναι αυτά που εκφράζονται με βία απέναντι στους συνομήλικους, αλλά και τους μεγαλύτερους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 18, 2021, 22:26:15 μμ »
Για εμένα δεν είναι το θέμα εάν είναι πολιτικά ορθό ή όχι. Για εμένα είναι αν είναι ή όχι ουσιαστικά ορθό.
Καταλαβαίνω με ποια έννοια αναφέρεται το ξύλο στο σπίτι και υποθέτω λέγεται περισσότερο μεταφορικά.

Ωστόσο, όσο παιδιά έχω δει να βιώνουν τη βία από τους γονείς τους ως μέσο για να τα συνετίσουν, είναι αυτά που εκφράζονται με βία απέναντι στους συνομήλικους, αλλά και τους μεγαλύτερους.

Ακριβώς αυτό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 18, 2021, 23:52:00 μμ »

Ποτέ δεν κτύπησα τα παιδιά. Τους φώναξα, έσπασα μια καρέκλα μια φορά ( ....κτύπησα το χέρι από θυμό και αγανάκτηση στο τραπέζι, βρήκε το χέρι την καρέκλα, πάει αυτή  :D :D :D :D ),  που ηταν λάθος. ΤΡΟΜΑΞΑΝ ! Και ήταν 15 ο μεγάλος.

Πάντα με άπειρη υπομονή, από δίπλα, με ΑΝΕΣΗ, για να σου μιλάνε. Αν τα τρομάξεις, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ, και το έχασες το παιιχνίδι.

Να νοιώθουν ότι μπορούν να σου πουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και ότι θα βρούν συμπαράσταση. Και ώωωωωωωωωωωωωωρες πολλές μαζί τους.

Οσες ώρες ΔΕΝ ήμουν στην εργασία, ήμουνα ΠΑΝΤΑ με τα παιδιά μου. Ουτε με φίλους, ούτε στο καφενείο, ούτε εκδρομές με τους συλλόγους της φώκιας. ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Τελευταίο παράδειγμα, που κάναμε την θητεία μαζί. Δεν είναι μπούλης, δεν το ζήτησε. Η μάνα στο νησί, και εγώ μ@λ@κ@ς ΕπΕρΕσίας. Εκεί, δίπλα, να σας νιώθουν ότι είστε εκεί, και μπορούν να σας πουν το πρόβλημα. Να ζητήσουν βοήθεια. Μόνον έτσι βοηθάτε.

Αυτά που τα έβγαζα στο βουνό, στις κορφές από τα μονοπάτια, με τα χιόνια, πορείες ωρών, που έπιναν νερό από "εμφιαλωμένο" σταλακτίτη,  :D :D :D :D, σκληραγωγημένα στο μέτρο του δυνατού, πάντα ένοιωθαν έναν ΦΙΛΟ, που θα άκουγε το πρόβλημα και θα βοηθούσε. Και δεν πήγαιναν στον άλλο "φίλο", που , .......όλοι κατανοούν.  ;D

Ακούστε το, και μετά, πετάχτε το. Από δίπλα, φιλικά, με υπομονή και γερά νεύρα. Ειναι δύσκολο επάγγελμα το να είσαι γονιός, και δεν σπουδάζεται. Ατυχώς, το μαθαίνεις από το trial & error.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 19, 2021, 00:30:55 πμ »
Γιώργο κρατάω την 4η παράγραφο από το τέλος
Όσον αφορά στα υπόλοιπα, αμφισβητώ το μοντέλο διαπαιδαγώγησης των τελευταίων 15-20 ετών, η ανοχή σε όλα που επιδεικνύουν οι γονείς στα παιδιά τους μαζί με μια σειρά άλλων λαθών που βαφτίστηκαν νεα ήθη οδηγεί μαθηματικά σε νεολαίους χωρίς ίχνος σεβασμού, χωρίς αξίες κτλ
Επίσης δεν πιστεύω πως έχουν άμεση σχέση με τα πολιτικά, άλλωστε με τη λογική αυτή τα παιδιά γονέων συγκεκριμένου πολιτικού χώρου θα έπρεπε να ήταν ...άριστοι σε όλα τα επίπεδα

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 19, 2021, 02:01:23 πμ »
Πατέρας: "Τα παιδιά μου έχουν και proficiency"
Μητέρα: "Τα παιδιά μου δεν είναι κτήνη"
Τα παιδιά: ....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 19, 2021, 08:51:19 πμ »
Αν δει κάποιος την αντίδραση και τις δηλώσεις της <μανούλας> θα καταλάβει τα πάντα για τις πράξεις των ανηλίκων.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 19, 2021, 10:27:34 πμ »
«Θέλουμε να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις, γιατί όπως αντιλαμβάνεστε η βία φέρνει βία. Αυτός ο άνθρωπος, για να είμαστε δίκαιοι, δεν είχε κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιήσει βία ούτε να προκαλέσει τα παιδιά»

Έλα όμως που οι κάμερες αλλά δείχνουν..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 19, 2021, 12:04:38 μμ »
Αναρτήθηκε και ένα βιδεον και πληροφορίες, ότι είχαν συμμορία, και χτυπούσαν / εξεβίαζαν και άλλα παιδιά, στις περιοχές τους, και όλοι τους γνώριζαν. Φαίνονται τα πρόσωπα στα βίδεα, και αυτοκίντο που από τις πινακίδες - ιδιοκτήτη, πιθανόν να προσδιορίζεται και η περιοχή. Επίσης τα σπίτια γύρω.

Δεν ξέρω αν οι πληροφορίες αυτές είναι αληθείς, αλλά, θεωρώ ότι κάποια στόματα θα ανοίξουν. ΚΑι η αστυνομία, θα τα ελέγξει σίγουρα. Δεν κράτησε μέχρι σήμερα η αστυνομία 2 ανήλικα, "μέσα", χωρίς λόγο.

Οι κινήσεις στην αποβάθρα, μετά την αποβίβαση, δείχνουν πρόκληση, δείχνουν μια ύπουλη επίθεση, με "μπλόφα" αναχώρησης αλλά, στροφή και πέταγμα αντικειμένου, και μετά επίθεση. Συνδυασμένη ΚΑΙ από τους δύο. Ξέρανε πως γίνεται. Δεν το ψάχνανε εκείνη την ώρα. Δεν ήταν αυθόρμητο. Συν-λειτουργούσαν.

Αυτά που λέει η μάνα ( ....μάνα είναι , τι θα έλεγε ? ), ότι τα έμαθε να φεύγουν και να μην ανακατεύονται σε φασαρίες, είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Και δεν το παίζω φορουμ-εισαγγελάτος. Τις εικόνες βλέπω. Και η μάνα, είπε ότι φταίει αυτός που ανήρτησε το .........βίδεον.

Η δε τεχνική χτυπημάτων, αριστερή γροθιά, με σταθερά πόδια, σωστή κίνηση και μετά κτυπήματα πεσμένου αντιπάλου, και .......αραλίκι μετά την διαφυγή, άτομα που έκαναν ακόμα μια φορά κάτι που ξέρουν, δείχνουν.

Και το κερασάκι ! Σε έναν χώρο που παρακολουθείται από κάμερες, τόοοοοοοοοοοσο μυαλό είχαν και ενήργησαν έτσι ? Μιλάμε για πανέξυπνα παιδιά,  :D :D :D με θάρρος - θράσος και αναίδεια, σιγουριά και άνεση.

Και ο οδηγός του συρμού ? Που αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, και ΔΕΝ ανοίγει τις πόρτες, ή δεν ειδοποιεί ( ? ), να μπλοκάρουν τις εισόδους ?

-Οχι άλλο κάρβουνο !  :'( :'( :'( :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 19, 2021, 13:14:43 μμ »
Απο τον video και τον τρόπο που ξεκινάει ο ξυλοδαρμός, δηλ. ρίψη αντικειμένου, πρώτο μπουκέτο, ύπουλη επίθεση απο τον δεύτερο, κλοτσιές και μετά απανωτά μπουκέτα οσο το θύμα ήταν κάτω, δυο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό.
Οργανωμένοι χουλιγκανς κάποιας ομάδας και πολεμικές τέχνες (mixed martial arts ή muay thai)
Και πραγματικά, εύχομαι ο δικηγόρος του θύματος να ψάξει εαν έχουν παρακολουθήσει μαθήματα πολεμικών τεχνών
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 19, 2021, 18:26:10 μμ »
Συγκινούμαι όταν ακούω την μάνα του ενός να λέει ότι το παιδί της είναι πολύ καλό επειδή έχει πάρει κ το proficiency στα αγγλικά!

Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 19, 2021, 18:28:00 μμ »
Και ο Σεχιδης, για όσους θυμούνται, σπουδαγμένο παιδί ήταν.  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 19, 2021, 18:31:00 μμ »
Αυτός που έσφαξε την οικογένεια του;

Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 19, 2021, 18:36:22 μμ »
Ναι. Με τσεκουρι η πριόνι, δεν θυμάμαι καλά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 19, 2021, 19:03:29 μμ »
Και ο Σεχιδης, για όσους θυμούνται, σπουδαγμένο παιδί ήταν.  :D

Ναι, αλλά αυτός διαπιστωμένα, τα είχε ( μετάφραση = παίξει )

Σκότωσε τους δικούς του ( δολοφονία και τεμαχισμός πέντε μελών της οικογένειάς του ), αφαίρεσε τους εγκεφάλους των θυμάτων και τους διατήρησε στο ψυγείο, για "μεταγενέστερη μελέτη". :o

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.