Αποστολέας Θέμα: Victim blaming  (Αναγνώστηκε 3045 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Victim blaming
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 18, 2021, 14:06:29 μμ »
Πριν από περίπου 2 χρόνια, πήγα να γράψω την κόρη μου που ήταν τότε 8+ ετών σε ένα σύλλογο ενόργανης με πολύ καλά στοιχεία, επιτυχίες και όνομα.

Η προπόνηση γινόταν σε μεγάλο χώρο που όμως ήταν καλά κλειστός με χοντρά παραβάν για να μην υπάρχει οπτική από τους γονείς και να μην ενοχλούν τα παιδιά, όπως δήλωνε ο υπεύθυνος.

Μπαίνει για δοκιμαστικό η μικρή και εγώ μιλάω με τον υπεύθυνο:

Ο παράγοντας (υπεύθυνος) λοιπόν του συλλόγου, ένας χοντρός μάγκας, πίσω από ένα τραπέζι και έχωνε στην τσέπη του ένα μάτσο πενηντάρικα που είχε μαζέψει για τα ταξίδια που ήταν να κάνουν.

Η κόρη μου ήθελε ενόργανη, αλλά ο σύλλογος είχε και τραμπολίνο και ο παράγοντας ήθελε να τη δοκιμάσει πρώτα εκεί.

Όταν λοιπόν του είπα ότι η μικρή θέλει ενόργανη και όχι τραμπολίνο πήρα την απάντηση...

Άκου να δεις μπαμπα... τώρα μας την έφερες, εμείς θα αποφασίσουμε τι θα κάνει.

Αυτός πήρε την απάντηση που έπρεπε (περίπου) και η κόρη μου έχασε κάποιες καλές προπονήτριες...

Ωστόσο, και κόλλησα να απαντήσω και για μέρες σκεφτόμουν μήπως εγώ έκανα λάθος και δεν κατάλαβα.

Το χαστούκι δεν είναι πάντα τόσο εύκολο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 18, 2021, 14:20:25 μμ »
Θα ηθελα να συμπληρωσω οτι σεξουαλικη παρενοχληση ή και βιασμος μπορει να υπαρξει και αντιστροφα.
Απο μια γυναικα προς αντρα ή ακομα ακομα ,  απο ατομα του ιδιου φυλου .
Η ανωτερα δυναμη μπορει να χρησιμοποιηθει οχι μονο σωματικα , αλλα και ψυχολογικα .

Οποιοι την ασκουν ειναι ενοχοι και μονο αυτοι .
Ουδεις αλλος .

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

noe13

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 18, 2021, 14:22:02 μμ »
Νομίζω ότι οι περιπτώσεις 'κάτσε μου για να γίνεις πρωταθλητρια', 'κάτσε μου για να πάρεις το ρολο', 'κάτσε για να περάσεις το μαθημα', είναι περισσότερο εκβιασμός από βιασμός νομιζω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 18, 2021, 14:35:07 μμ »
Καταδικάζουμε τον βιασμό? Ναι καταδικάζουμε.
Κάνουμε κάτι για αυτό? our thoughts and prayers are with you
Δυστυχώς εκεί έχουν κατάντησει οι προηγούμενες γενιές την κοινωνία μας (μακάρι να αλλάξει αυτό)

Ως μικρότερος που είμαι θα με ακούσετε
Οι συζητήσεις είναι δύσκολες μέσα από μια οθόνη. πόσο μάλλον ένα τέτοιο θέμα που ήδη από τα MME έχει πολιτικοποιηθει δυστυχώς. Τις περισσότερες φορές γράφει κάποιος κάτι και το διαβάζω "εγώ" και το εκλαμβάνω με διαφορετικό τρόπο από ότι πραγματικά έχει ειπωθεί.
Επίσης αυθαίρετα πολλές φορές "we are jumping on conclusions"
Τέτοιες συζητήσεις Έχουν άλλη καταλήξη όταν γίνονται face to face απ'οτι όταν γίνονται γραπτά/ηλεκτρονικα

Αυτά από εμένα. Την γνώμη μου την έγραψα στις πρώτες γραμμές. Καλά τα λόγια ας περάσουμε και στις πράξεις
Τόσες δεκαετίες Έχουμε μείνει στα λόγια.

Ας δούμε όλοι μας (ένας ένας ξεχωριστά) πόσο έχουμε συμβάλει είτε για να αλλάξει η κοινωνία μας είτε για να παραμείνει ως έχει.

Προσωπικά πάτησα τα 32 και έχω σιχαθεί !

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 18, 2021, 17:22:31 μμ »
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τα όσα έχει γράψει παραπάνω ο Βασίλης (1.,2.,3.,4.,5.) απλά κάθομαι και σκέφτομαι πως "εάν ήταν τόσο τραυματικό ένα τέτοιο γεγονός στη ζωή κάποιας γυναίκας, όπως ειναι ο βιασμός, πώς έχει τόσο ανεβασμένη ψυχολογία και δρεπει δάφνες και μετάλλια" αντί να την κατατρυχει μερα-νυχτα;;
Μήπως ο βιασμός να εμηνευτηκε (συγχωρέστε με αν ακουστεί βαρύ) ως μια δοκιμασία, που πρέπει -δυστυχως- να υποστούν - οι αθλήτριες και δυστυχώς την αποδέχονται με πείσμα, σαν άλλη μια "απαραίτητη" δοκιμασια του αθλήματος τους;;;
Όπως το βλέπω εγώ, ο βιασμός δεν έχει την ίδια βαρύτητα για όλες τις γυναίκες.. ::)
Άλλες δεν καταφέρνουν ποτέ να ανακάμψουν και να επουλώσουν τις ψυχικές τους πληγές ενώ  κάποιες άλλες το παιρνανε σαν μια ίωση...;;;;;;
Αυτό που δεν μου αρέσει -αλλα δεν μπορώ να το κατακρίνω γιατί δεν το έχω ζησει-  είναι να υποκρύπτεται μια κατάσταση η οποία εν γνώσει των θυμάτων τείνει να συνεχιστεί...Απλά δεν μου αρέσει...Οπότε το θεωρώ μάταιο να βγει κάποιος  και να καταγγείλει ένα γεγονός αφού θα έχει παραγραφει ο αξιόποινος χαρακτήρας του και ο θύτης θα κυκλοφορεί ελεύθερος...Δηλ χάνει και την σημαντικότητα του και γίνεται ερμαιο των gossip...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 18, 2021, 17:41:42 μμ »
Κλασικό ανέκδοτο όπου τριμελής ομάδα αγροίκων από βόρεια γειτονική χώρα έχει απαγάγει γηραιά κυρία κοντά 80  ,από χωριό της Ηπείρου αρχές των 90...Μετά από κάποιες ημέρες εμφανίζεται η εν λόγω γιαγιά στη πλατεία του χωριού και οι συγχωριανοί ρωτάνε να μάθουν τι έγινε.....Αφηστε τι τράβηξα παιδιά μου 4 ολόκληρες ημέρες ,λέει η γιαγιά,με τα τα κτήνη που με χρησιμοποίησαν για να ικανοποιήσουν τις ακόλαστες ορέξεις τους,μέρα νύχτα,μέρα νύχτα  ...Συγνώμη της λέει ο χωροφύλαξ του χωριού,το καταλαβαίνω ότι από το σοκ έχεις χάσει την αίσθηση του χρόνου αλλά 3 ήταν οι ημέρες που έλλειπες....για να απαντήσει η γιαγιά: εεε λέω να πάω και αύριο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 18, 2021, 19:51:48 μμ »
Παίδες δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση ότι οι ασκουντες οποιαδήποτε μορφή βίας δεν είναι ένοχοι ούτε ότι δεν πρέπει να τιμωρούνται.

Και η ψυχολογική βία είναι εξίσου καταδικαστέα με την σωματική βία.

Έκατσα και διάβασα λίγο τι υποστηρίζει η αθλήτρια και αν τα πράγματα έγιναν οπως λέει, προκειται για περίπτωση βιασμού.

Θέλω να πιστεύω ότι μίλησε τώρα γιατί δεν άντεχε άλλο την σιωπή και όχι για διάφορα άλλα που ακούγονται.

Και βγαίνουν τώρα και άλλοι αθλητές και παράγοντες και λένε ότι γνώριζαν τι γίνεται. Και ποια η ευθύνη τους που ενώ γνώριζαν δεν μιλούσαν? Μήνυση δεν θέλουμε και αυτοί? Αν ήταν θύματα τα παιδιά τους θα έμεναν αμέτοχοι?

Επίσης αυτό που δεν κατάλαβα είναι σε τι ηλικία έγινε ότι έγινε.

Αν μιλάμε για ανηλίκους η δικαιοσύνη θα έπρεπε να προβλέπει θανατική ποινή και τέλος. Οι άνθρωποι που κακοποιούν ανηλίκους είναι διεστραμμένοι άνθρωποι και δεν σωφρονιζονται όσα χρόνια και αν μείνουν φυλακή. Θάνατος και λίγος είναι. Τέλος.
Ο δολοφόνος ή ο κλέφτης κλπ μπορεί και να το μετανιώσουν, ο βιαστής και δη ανηλίκων ποτέ.

Εγώ όμως θα επιμείνω ότι άλλο πράγμα ο βιασμός που προϋποθέτει βία από τον θύτη και "όχι" από το θύμα και άλλο πράγμα πράγμα να σου λέω το αφεντικό σου ότι για να ανέβεις θα πρέπει να του κάτσεις και εσύ να κάθεσαι γιατί θέλεις να γίνεις φίρμα και αφού γίνεις φίρμα μετά από 20 χρόνια να θυμάσαι τι έγινε.

Και δεν μιλάω για την περίπτωση της αθλήτριας αλλά πχ για πραγματικά περιστατικά που πραγματεύεται η ταινία Bomb που έγραψα πριν και μιλάει για γυναίκες δημοσιογράφους που πηδ@γε το πρώτο κεφάλι του Fox για να τους δώσει εκπομπές.

Και έπεσε ο κόσμος από τα σύννεφα. Κανείς δεν ξέρει τι πρέπει να γίνει σε διάφορους χώρους (μόδα, ηθοποιία, αθλητισμός κλπ) για να ανέβεις.

Πρέπει να τιμωρηθούν όσοι εκμεταλλεύονται ανθρώπους και την φιλοδοξία τους? Ναι πρέπει.

Πόσες κοπέλες όμως αρνήθηκαν να πηδ@χτουν για να τους πάρουν τις θέσεις ή τις ευκαιρίες εκείνες που το έκαναν?

Και ποια η ευθύνη ανθρώπων που δεν μιλάνε απέναντι στα επόμενα θύματα?

Και συμφωνώ ότι πριν 30 χρόνια τα πράγματα δεν ήταν όπως είναι σήμερα.

Αν δεν μάθουμε στα παιδιά μας να κάνουν το σωστό χωρίς να σκέφτονται καμιά συνέπεια ποτέ δεν θα αλλάξει τίποτα.

Και πάντα θα παραπονιομαστε για το ίδιο πράγμα.

Περιμένουμε να αλλάξει ο κόσμος χωρίς να αλλάξουμε εμείς.

Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε ο @oikonikos και συγνώμη για το σεντόνι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 02, 2021, 09:16:28 πμ »
«Τον ένιωσα μετά από λίγο, πολύ κοντά την ανάσα του, και όταν γύρισα να τον κοιτάξω είδα ότι αυτοϊκανοποιούνταν. Έπαθα σοκ, ούρλιαζα φώναζα κι έκλαιγα και νομίζω ότι και αυτός σοκαρίστηκε με την τόσο έντονη αντίδρασή μου. Τότε ήμουν 22 ετών. Ήταν κλειδωμένη η πόρτα, δεν μπορούσα..οπότε ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και μετά έφυγα και δεν το είπα σε κάνενα για πάρα πολλά χρόνια. Ξέρω ότι δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου. Δεν θα με ξαναφήναν να ασχοληθώ με το θέατρο.»

«Σταμάτησα και του είπα «συγγνώμη δεν νιώθω καλά, θέλω να φύγω αυτή τη στιγμή», είπα πως είμαι άρρωστη για να φύγω και εκείνος μου έλεγε «όχι, η οντισιόν πρέπει να γίνει σήμερα. Πολύ πιο ταραγμένη του έλεγα 'όχι δεν μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή οντισιόν, σας παρακαλώ πάρα πολύ θέλω να φύγω, δεν είμαι καλά'. Φοβήθηκα πάρα πολύ, κατέβηκα από τη σκηνή, κατέβηκε και εκείνος από την άλλη πλευρά, και ενώ ήμουν σοκαρισμένη, φοβισμένη και εγκλωβισμένη σε ένα κλειδωμένο θέατρο, δεν μπορούσα να φύγω, προέβη σε μία ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μόνος του, βλέποντας τον τρόμο στα μάτια μου και τον φόβο μου.»
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 02, 2021, 09:29:21 πμ »
Αηδία ο τύπος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 08, 2021, 16:37:38 μμ »
1...

«…Πολύ σύντομα όμως άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά και να με παρενοχλεί σεξουαλικά, στην αρχή πιο διακριτικά και στη συνέχεια με ολοένα και πιο ανάρμοστο τρόπο. Έφτασε στο σημείο να με παίρνει τηλέφωνο και να αυτοϊκανοποιείται ενώ ταυτόχρονα μου απηύθυνε χυδαίες εκφράσεις και με ρωτούσε πιεστικά "πότε θα του κάτσω". Εγώ σε όλα αυτά αντιδρούσα και προσπαθούσα να ανακόψω αυτή τη χυδαία συμπεριφορά του, αλλά με ευγένεια. Κάποια στιγμή άρχισε να με απειλεί ανοιχτά ότι αν δεν του κάτσω θα φροντίσει ώστε να μην περάσω ως φοιτήτρια τις εξετάσεις του υπουργείου.

Την ημέρα των εξετάσεών μου και ενώ περίμενα έξω από το θέατρο τη σειρά μου να εξεταστώ εμφανίστηκε μπροστά μου ο καταγγελλόμενος και με ρώτησε για πολλοστή φορά "αν θα του κάτσω"! Εγώ τρομοκρατήθηκα και έχασα τα λόγια μου. Όταν έφτασε η σειρά μου και ανέβηκα στη σκηνή για να εξεταστώ, είδα τον καταγγελλόμενο να εισέρχεται στην αίθουσα του θεάτρου και να κατευθύνεται προς το μέρος της εξεταστικής επιτροπής χαιρετώντας εγκάρδια και συνομιλώντας θερμά με τα μέλη της. Όταν αυτά του γύρισαν την πλάτη και δεν τον είχαν στο οπτικό τους πεδίο, μου έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση "Είδες που στα έλεγα;"…»

2...

«…Ενώ τα πράγματα στην αρχή κύλησαν πολύ ομαλά, σταδιακά άρχισα να βιώνω περίεργες συμπεριφορές. Σε ορισμένες περιπτώσεις επιδεικτικά έβαζε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του και στη συνέχεια ερχόταν και με ακουμπούσε στο πρόσωπο και στο σώμα μου, για να με τοποθετήσει σε ένα σημείο της σκηνής και να μου δώσει σκηνικές κατευθύνσεις, προσβάλλοντας έτσι την προσωπικότητά μου και προκαλώντας μου ανυπόφορη αηδία. Εγώ προσπαθούσα να το αποφύγω όλο αυτό όσο μπορούσα και πράγματι μερικές φορές τα κατάφερνα, περιμένοντας στωικά να ολοκληρωθούν οι πρόβες…»

3...

«…Αρκετές φορές εισερχόταν στο καμαρίνι μου, ενώ βρισκόμουν μέσα σε αυτό με κλειστή την πόρτα, κατέβαζε το παντελόνι του και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς πίσω από εκεί που καθόμουν (σημειώνω ότι ο ίδιος είχε τουαλέτα στο δικό του καμαρίνι). Ο καταγγελλόμενος με παρενοχλούσε και εκτός θεάτρου με διάφορους τρόπους, όπως παρακολουθώντας με και προκαλώντας μου μια συνεχή ανησυχία που έφτανε πολλές φορές στα όρια του τρόμου. Δεν ήξερα ποια θα ήταν η επόμενη κίνησή του….»

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 08, 2021, 16:43:53 μμ »
Θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά, ζούμε στην εποχή της υποκρισίας, ζητώ η υποκρισία, ζητώ η μη παραδοχή ευθυνών και,ζητώ η διασημότητα.
Κύριοι εκφραστές της εποχής μας,είναι οι γυναίκες που είναι αρκετά γνωστές και θυμήθηκαν μετά από 20 χρόνια ότι, τους πρότειναν να ανοίξουν τα πόδια για να πάνε ψηλά και αυτές το έκαναν με.το ζόρι....
Γνωστοι καλλιτέχνες που με μπόλικα ναρκωτικά έχουν πηδηξει την μισή Αθήνα, και αυτή η μισή Αθήνα θίχτηκε, όχι επειδή την πηδηξε ο εκάστοτε γνωστός καλλιτέχνης, αλλά επειδή δεν έγιναν γνωστοί και αυτοί.
Ζητω η υποκρισία ρεεεεεεεεεεε

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 08, 2021, 16:48:47 μμ »
ΝΤΡΟΠΗ  σε όλους τους γονείς που για χτονια κρατούσαν μυστικά αυτα που τράβηξαν τα παιδιά τους, και μετά από το 1 λεπτό διασημότητας αποφάσισαν να μιλήσουν μετά από χρόνια.
ΝΤΡΟΠΗ σε όλα τα δήθεν θύματα που άνοιξαν τα πόδια για να πάνε ψηλά και το θυμήθηκαν μετά από χρόνια.
ΝΤΡΟΠΉ στην κοινωνία μας που δεν έχει το θάρρος να ξεμπερδέψει με τέτοια θέματα.
ΝΤΡΟΠΗ σε όλους, όλες και όλα που χρησιμοποιούν πραγματικό πόνο από πραγματικούς ανθρώπους

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 08, 2021, 16:51:26 μμ »
1...

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Αυτό το υποκείμενο, λέγεται "Ηθοποιός", καλλιτέχνης που συμμετέχει σε θεατρική παράσταση ή σε κινηματογραφικό, τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό έργο και ερμηνεύει ρόλο. Η λέξη ηθοποιός είναι σύνθετη και αποτελείται από το ουσιαστικό ήθος (αρχ. ελλ.: χαρακτήρας) και το ρήμα ποιώ (αρχ. ελλ.: φτιάχνω, δημιουργώ).Ηθοποιός σημαίνει αυτός που φτιάχνει -υποδύεται- κάποιον χαρακτήρα, για ενημέρωση-σκέψη - μόρφωση του κοινού που παρακολουθεί.

Ειλικρινά, δεν πέφτω από τα σύννεφα, γνωστά τα συστατικά, αλλά, και η γελοιότης ορισμένων, που ρωτάγανε "...πόσες ράβδους χρυσού ", θα παίρνανε για τις συναλλαγές.

Μία παρέα, μία συμπεριφορά. Από τι σπίτια βγήκαν αυτοί οι ανθρώποι, συγνώμη καθίκια ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 08, 2021, 16:52:51 μμ »
Αυτό είναι ακριβώς το victim blaming Αλέξανδρε.
Ακόμα και αυτές που δεν δέχτηκαν να ανοίξουν τα πόδια και δεν πήγαν μπροστά χάρη σε αυτό, εύκολα τις κατηγορούμε ότι το έκαναν για να μπορέσουμε να καλύψουμε την υποκρισία όπως λες τον επιφανών ανδρών... και να μπορούν να συνεχίσουν να πουλάνε τον εαυτό τους σαν ηθικούς οικογενειάρχες.
Αυτό είναι η πραγματική υποκρισία.
Μάλιστα, αν μια γυναίκα πήγε μπροστά... την κατηγορούμε ότι άνοιξε τα πόδια χωρίς να μας ενδιαφέρει αν τελικά πήγε μπροστά επειδή άνοιξε τα πόδια ή επειδή είχε ταλέντο.
Αν δεν πήγε μπροστά, την κατηγορούμε ότι ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας.
Φυσικά, ο άντρας που πάει μπροστά, δε χρειάζεται να θεωρήσουμε ότι έπεσε στα 4... αυτός πήγε μπροστά χάρη στο ταλέντο.
Όλα αυτά δεν είναι υποκρισία Αλέξανδρε.
Η μόνη υποκρισία είναι αν κάποιος μιλήσει μετά από χρόνια.
Κρίμα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 08, 2021, 16:57:12 μμ »
Πάντα θα υπάρχουν οι άνθρωποι που έχουν υποστεί πραγματική εκμετάλλευση, το μόνο σίγουρο, αλλά έλεος.
Τι σχέση έχουν αυτοί οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν αυτές τις καταστάσεις με αξιοπρέπεια με όλα τα ΖΩΑ που βλέπουμε και συζητάμε στις ειδήσεις.
Έχουμε βγάλει έναν όρο για το κάθε τι, έχουμε ονομάσει την κάθε ηλιθιότητα, ακόμα και τους τυφώνες ονομάζουμε πλέον. Κανεις δεν βλέπει το πως έχει ξεστρατισει πραγματικά η κοινωνία μάς ;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions