Χάρη για ποιό μοντέλο αναφέρεσαι? Εγώ έχω ακούσει για το gmt. Στα υπόλοιπα δεν εχω διαβάσει κάτι. Και μου κάνει εντύπωση μιας και η Tudor από το 2020 και μετά δίνει 5ετη εγγύηση και έκανε επέκταση άλλους 18 μήνες (σύνολο 42 μήνες ή 3,5 χρόνια) για όσους αγορασαν ρολόι από 1/6/2018. Το δικό σου πρόβλημα είχε?
Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το θέμα της ημερομηνίας στο gmt είναι γνωστό πιστεύω και νομίζω έχουν προβεί σε διορθωσεις, με επιφύλαξη το λέω..Εγώ αναφέρομαι στο bb όπου είχε ξελασκαρει ο ρότορας και ακουγόταν σαν ξεκουδουνιασμενο με αποτέλεσμα να έχει μειωμένο power reserve...
Έβλεπα κατά καιρούς στα watchgroups του fb κατόχους bb να κουνάνε το προσφάτως αποκτηθεν ρολόι τους και να ακούγεται ένας τραχύς ήχος (σαν το δικό μου) και να ρωτανε ανήσυχοι τι έχει...

Ο μηχανισμός όταν το πήρα "άρπαζε" κατευθείαν, και ομολογουμένως κρατουσε εξαιρετικό χρόνο cosc, στοιχεία που με χαροποιουσαν..Όμως πρέπει να αποβάλει κάποιες παιδικές ασθένειες και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου...
Μέχρι τότε όμως θα διατηρω επιφυλακτική στάση.. και σε συνδυασμό με το δυσανάλογο ύψος του θα κρατάω απόσταση..