εχεις δικιο ηλια,ετσι ειναι τα πραγματα,το αντιστοιχο με τουσ ελβετους ειναι οι γερμανοι στα αυτοκινητα(παλι εκει το παω)αλλα μοιαζουν σε πολλα,ολοι θεωρουν{κακως} τα γερμανικα σαν τα καλυτερα.ετσι και με τα ελβετικα ρολογια,ειναι μια πεποιθηση που δημιουργηθηκε απο μια καπως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης,ενος πιο ωραιου σχεδιου και φυσικα του μαρκετινκ,κακως για μενα το πρεστιζ μετραει στις μερες μας,αυτο πουλανε και αυτοι εξαλλου,ειναι ολα μια φουσκα,
Δηλαδή αν σου έπεφτε το Τζόκερ, θα έλεγες: Όχι, σε ένα Audemars Piguet??

Δηλαδή είπαμε, εντάξει τώρα. Άρα εγώ είμαι μ.....ς που έφτυσα το γάλα της μάνας μου μέχρι να το ξεχρεώσω το Β01 που πήρα, αφού είναι μια φούσκα. Αυτός που φοράει Ρόλεξ, επίσης μ....ς σα κι εμένα. Και τραγικός μ.....ς, αυτός που αγόρασε AP, VC, Patek, Lange.....
Θα σας πώ κάτι: Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος πέρσυ το καλοκαίρι, που ετοιμαζόμουν να πάω στη Ρόδο. Εκεί που καθόμουν στη καφετέρια και έπινα το καφεδάκι μου, ακριβώς απο δίπλα καθόταν ένας Ιαπωνέζος/Κορεάτης κάτι τέτοιο, που φόραγε Lange . Το γεγονός ότι αισθάνθηκα υπέροχα που φορούσε τέτοιο κλασσάτο ρολόι και συνάμα "λίγος" δίπλα του, ( όχι λίγος σαν άνθρωπος, προς Θεού..., λίγος με την έννοια του ότι αυτός φοράει 400.000 ευρώ στο καρπό, γιατί ποτέ δε κρίνουμε τον άνθρωπο με βάση αυτό που φοράει, αλλα με βάση τον χαρακτήρα που αποπνέει και τη προσωπικότητα του γενικότερα ), έκανα λάθος? Μα αντικειμενικά ο άλλος, με βάζει κάτω σε θέμα prestige, ότι και να κάνω. Δε γίνεται διαφορετικά. Δεν αισθάνθηκα άσχημα, αν είναι δυνατόν. Απεναντίας χάρηκα που είδα ένα σπάνιο και σοβαρό ρολόι και όχι συνηθισμένο. Αλλά όσο να ναι....., είπα: Πού πάααααωωω ο Καραμήτροοοοςς ρέεειιιιι??