Συγγνώμη, αλλά δεν μπορω να το αφήσω ασχολίαστο
"Όλα αυτά, καταλογίζονται σε έναν λαό, από κάποιον άλλο λαό" ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν να χρεοκοπήσει την χώρα του, η οποία χώρα περισσότερο σε μπ......λο μοιάζει, παρά σαν συντεταγμένο κράτος.....

"
Αυτό ειπώθηκε πιο πάνω,η γνώμη μου τώρα.
Για το πως είναι η χώρα μας τώρα, οι μόνοι υπεύθυνοι, είναι οι ίδιοι οι πολίτες.
Ουτε πραξικόπημα έχουμε,ούτε νοθεία, ούτε κάτι άλλο καταπιεστικο.
Πέρα από αυτό τώρα, μια μίνι ιστορική αναδρομή, για να μην ξεχνάμε.
Μεχρι πριν 200 χρονια ειμασταν ένας σκλαβομενος λαός, ένας λαός,ένας πολιτισμός, πλήρως απομόνωσης, από ένα αλλο λαο,γνωστό για την βιαιοτητα του.
Μεχρι πριν 200 χρονια τα νεογέννητα παιδια μας γινόντουσαν γενιτσαροι.
Και πολλά ακόμα.
Στα χρονια της ελευθερίας μας, οποιος από εμάς νομίζει ότι τα κατάλοιπα αυτής της...εμπειρίας έχουν χαθεί, καλό θα είναι να ψαχτεί λίγο παραπάνω η απλα να κοιτάξει διπλα του.
Καθημερινές μας συνήθειες, είναι απόσταγμα της σκλαβιάς μας.
Ακόμα και τώρα βλέπεις γονείς να προσπαθούν να εξασφαλίσουν με κάθε τίμημα μια "καλη" θέση στα παιδιά τους ώστε να έχουν το προς τα ζην . Έχουμε μια κουλτούρα "επιβίωσης "
Όλοι εμείς που συζητάμε τώρα ανήκουμε σε μια γενιά που σιγά σιγά προσπαθεί να μάθει από τα λάθη και να τα καταλάβει και ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι η παιδεία.
Το βρίσκω τουλάχιστον ανάρμοστο, να συγκρίνει κάποιος τον λαό μου με τους Ιάπωνες, είμαστε μη συγκρίσιμα μεγέθη.
Εμενα η κληρονομιά μου είναι γεμάτη λαμπρά παραδείγματα,παγκόσμια παραδείγματα θαυμασμού, όχι καταπίεσης.
Είμαστε ένα από τα αρχαιότερα εναπομένοντα κράτη,στον πλανήτη Γη,ειμαστε αυτό που ελάχιστοι, μην πω κάνεις, μπορούν να πουν για το λαό τους.
Αυτόχθονες.
Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk