Δεν πιστεύω ότι στην πράξη θα τεθεί ποτέ τέτοιο δίλημμα, μιλάμε για εντελώς διαφορετικής λογικής, φιλοσοφίας, προσανατολισμού και αισθητικής ρολόγια. Από προσωπική εμπειρία, θα πω πως όταν έφτασα -καλώς ή κακώς δεν το εξετάζω εν προκειμένω- στο σημείο να θεωρώ τα GS προσωπικό μου ωρολογιακό ζενίθ, τότε ακριβώς αποποιήθηκα οριστικά τα Panerai -ναι βρε, είχα κι εγώ πανέρια για κάτι φεγγάρια ! Μάλιστα, το Peacock το απέκτησα έχοντας μόλις πουλήσει το 233 (το 024 δεν το κράτησα παρά για λίγους μήνες, ενώ το παλιό 093 είναι ίσως το μόνο που αν είχα τη δυνατότητα θα είχα κρατήσει -και πάλι δύσκολα). Τέλος πάντων, η αντίληψή μου -και από γενική παρατήρηση του σύμπαντος- είναι πως για ν' αρέσουν σε κάποιον τα GS θα πρέπει να βρεθεί σε μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία σε σχέση με αυτή που είχε όταν του άρεσαν τα Panerai -και το αντίστροφο. Αν μετρούσαμε σε μοίρες τη στροφή που χρειάζεται για να πάμε από τη μία μεριά στην άλλη, το μοιρογνωμόνιο θα έγραφε 180 μοίρες, ούτε μια λιγότερη. Κατά τα λοιπά, όλα τα ρολόγια τ' αγαπάμε, όλα ωραία είναι, αλήθεια το λέω.