Αποστολέας Θέμα: Ποδήλατο - Χαλαρή κουβέντα και φωτογραφίες (με ή χωρίς ρολόι)  (Αναγνώστηκε 112086 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Τα παλιά ήταν bulletproof. Ακόμα και κάτι orange που έτυχε να δω. Το δικό μου το santa cruz V10.5 πάλι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αν έπεφτες και άκουγες κρακ ήταν σίγουρα κάποιο κόκκαλο και όχι το ποδήλατο. Με εξαίρεση κάτι kona βέβαια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ST_theodoros

• Member
  • **
    • Προφίλ
Το πρώτο santa που πήρα ήταν αυτό εδώ το V.p free, v10 δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει ποτέ , σκυλί όπως και το Μαρίν, το χαίρεται ένα φιλαράκι από τότε μέχρι και σήμερα , και kona πέρασαν από τα χέρια μου , 1 stab supreme και 3 stinky, το μεγάλο λάθος που έκαναν πολλοί , ήταν ότι έβαζαν μπροστά στα stinky 200αρες και δεν άντεχαν , λογικό εξάλλου αφού τα πιο πολλά έβγαιναν με τις τότε Marzocchi bomber 160 η 180mm
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
hill,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
.... και kona πέρασαν από τα χέρια μου ,

...δεν είναι καλά ?  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Member
  • **
    • Προφίλ
...δεν είναι καλά ?  ::)
110% ευχαριστημένος από όλα τα κονα που είχα , πολύ εύκολη εύρεση ρουλεμάν για τα μοχλικα τους , και γενικά το service των σκελετών τους ήταν απλό και λειτουργικό, χωρίς ιδιοτροπίες, ( βλ. τα καινούργια scott spark)  ωραίο πεταλαρισμα και εργονομία
Παραθέτω φωτογραφία από το Stab
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
hill,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Έχω κάνει service σε coil-air και ήταν αρκετά εύκολο. Το stub μου φάνηκε πολύ βαρύ. Μου έφερε στο μυαλό ένα sunday ironhorse που είχα δοκιμάσει στο 22. Γενικά για μένα το καλύτερο έως τώρα ήταν το intense 951 του αδερφού μου με totem 180 και μετά το v10 το δικό μου. Είχα και scott gambler αλλά και θεοβαρο και το έδιωξα. Το intense έστριβε μόνο του… Τα kona όντως τα φορτώναν με 200άρες (μέχρι και dorado έχω δει) και όντως υποφέραν στο κούτελο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
110% ευχαριστημένος από όλα τα κονα που είχα , πολύ εύκολη εύρεση ρουλεμάν για τα μοχλικα τους , και γενικά το service των σκελετών τους ήταν απλό και λειτουργικό, χωρίς ιδιοτροπίες, ( βλ. τα καινούργια scott spark)  ωραίο πεταλαρισμα και εργονομία
Παραθέτω φωτογραφία από το Stab

Δεν έχω γνώση στα ποδήλατα.

Ξεκίνησα τυχαία, το 2007, με μια σωληνα υδραυλικού με δύο ρόδες. :D :D :D

Ηταν της κυρίας για το νησί. Ποτέ δεν έκανε.  :(

Γύρναγα, πρωϊ - βράδυ, σε βουνά και σε λαγγάδια.

αρχική μορφή - ζάντες - λάστιχα - φρένα - ταχύτητες - κεντρικό πετάλι, πριν τα σπάσω και τα αλλάξω όλα.  ::)

Στα βουνά συναντούσα άλλους, με ποδήλατα πολλών $$$$$$$

Επειδή ο μικρός μου ντρεπόταν που είχα γυναικείο φούξια, συννενοήθηκε με την αδελφή μου, και μου πήραν το ΚΟΝΑ. Πανάκριβο !  :o

Ετσι, κατάληξα με δαύτο, και όλοι μου λένε ότι είναι εξαιρετικό. Ειναι ο λόγος που ρώτησα. ;)

Τελικά, αυτή η "βόλτα" διαρκεί εδώ και 10.000 χιλ, και έχω βρεί την χαρά μου.

Ποδήλατο = Ζωή :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος hill

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ

και το δικο μου βασανο....μαζι μου πανω απο 10ετια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
Έχω κάνει service σε coil-air και ήταν αρκετά εύκολο. Το stub μου φάνηκε πολύ βαρύ. Μου έφερε στο μυαλό ένα sunday ironhorse που είχα δοκιμάσει στο 22. Γενικά για μένα το καλύτερο έως τώρα ήταν το intense 951 του αδερφού μου με totem 180 και μετά το v10 το δικό μου. Είχα και scott gambler αλλά και θεοβαρο και το έδιωξα. Το intense έστριβε μόνο του… Τα kona όντως τα φορτώναν με 200άρες (μέχρι και dorado έχω δει) και όντως υποφέραν στο κούτελο.

Τελικά είστε και άλλοι "ψαγμενοι" , σωστά αναφέρεις το stab ήταν αρκετά βαρύ αλλά η γεωμετρία του ήταν πολύ μελετημένη .Είπες τοτέμ και μου θύμησες ένα από τα πιο ωραία ποδήλατα που είχα στήσει , το ragley marley .Πολύ "aggressive" hardtail enduro που δυστυχώς ούτε βουνο δε πρόλαβα να το πάω , αφού το έκανα ανταλλαγή με ένα Ns Soda . Το 951 ήταν ένα απίστευτο πλαίσιο, το είχα φιλαράκι στημένο με xo και Fox float 180 , και το ποδήλατο πέταγε , βέβαια η καλύτερη εμπειρία μου με downhill ήταν με ένα Demo s works , πολύ ακριβό για εμένα τότε , το είχα κάνει ένα κατέβασμα στην πίστα της Βασιλίτσας . Δεν υπάρχουν λόγια , γενικά τα συμπαθώ πολύ τα specialized , και ειδικά εκείνο έχει μείνει καρφωμένο στην μνήμη μου
Παραθέτω φωτο από το πολύχρωμο ragley που είχα στήσει
Στην αρχή με totem και ύστερα με lyric
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
hill,
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
Δεν έχω γνώση στα ποδήλατα.

Ξεκίνησα τυχαία, το 2007, με μια σωληνα υδραυλικού με δύο ρόδες. :D :D :D

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Ηταν της κυρίας για το νησί. Ποτέ δεν έκανε.  :(

Γύρναγα, πρωϊ - βράδυ, σε βουνά και σε λαγγάδια.

αρχική μορφή - ζάντες - λάστιχα - φρένα - ταχύτητες - κεντρικό πετάλι, πριν τα σπάσω και τα αλλάξω όλα.  ::)

Στα βουνά συναντούσα άλλους, με ποδήλατα πολλών $$$$$$$

Επειδή ο μικρός μου ντρεπόταν που είχα γυναικείο φούξια, συννενοήθηκε με την αδελφή μου, και μου πήραν το ΚΟΝΑ. Πανάκριβο !  :o

Ετσι, κατάληξα με δαύτο, και όλοι μου λένε ότι είναι εξαιρετικό. Ειναι ο λόγος που ρώτησα. ;)

Τελικά, αυτή η "βόλτα" διαρκεί εδώ και 10.000 χιλ, και έχω βρεί την χαρά μου.

Ποδήλατο = Ζωή :)
Κ.Γιωργο κάπως έτσι άρχισα και γω , με ένα Φουξ ποδήλατο γυναικείο της μητέρας όταν ένα βράδυ σχολασα από την προπόνηση μου στο πόλο, και βγαίνοντας από το κολυμβητήριο, το ποδήλατο( που με είχε πάρει ο πατέρας πριν 2 μήνες)  είχε κάνει φτερά .Από εκεί και πέρα σαν και εσάς άρχιζα να τα αλλάζω όλα , μπήκε μέσα το μικρόβιο του να το φτιάχνω εγώ και ήρθε μετά η "κατρακύλα" , το yeti που ανεβάσατε στη φωτογραφία παραμένει εκπληκτικό και για την εποχή του ήταν για αρκετούς άπιαστο όνειρο
Το σημαντικότερο απ'όλα είναι ότι το βάλατε στη ζωή σας και το συνεχίζεται μέχρι και σήμερα ! Πολλά μπράβο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
και το δικο μου βασανο....μαζι μου πανω απο 10ετια
Πάρα πολύ ωραίο και σε στοκ μορφή έχει άλλη χάρη
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
hill,
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
.....το yeti που ανεβάσατε στη φωτογραφία παραμένει εκπληκτικό και για την εποχή του ήταν για αρκετούς άπιαστο όνειρο

Ξεκουραζόμουνα σε μια πέτρα, και εμφανίστηκε αυτό.  ::)

Τον ρώτησα τότε πόσο κάνει, και όταν μου είπε, λέω με έκοψε για μ@λ@κ@ και με δουλεύει. Ηδη τότε τα 400-500 ήταν αρκετά για ένα IDEAL Hill Master με μηχανικά δισκόφρενα, που το γλυκοκοίταζα. Μιλάμε για 2009.

Το έβγαλα φωτό, και όταν το έψαξα στο κομπιούτερ στο σπίτι, ...............

Αμάξι έπαιρνες με αυτά το λεφτά.  ;D

Κάνω όλες τις διαδρομές της περιοχής με το ποδήλατο πλέον, φούρνο, μικρό S/M, φαρμακείο , χρωματοπωλείο, κλπ, ,και λίγο βουνό.

Παλαιότερα, πήγαινα κορυφή κάθε ΣΚ, και έπαιρνα και τον μικρό, με το δικό του.

Πλέον, ο μικρούλης αυτός, αποφοιτά το 2022 από το Πανεπιστήμιο, είναι ήδη αδειούχος προσωπικός γυμναστής, πυγμάχος και κάνει ενόργανη 2 ώρες ημερησίως. Οι αθλητικές αρχές που τους εμφύσησα, πιάσανε τόπο ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Τελικά είστε και άλλοι "ψαγμενοι" , σωστά αναφέρεις το stab ήταν αρκετά βαρύ αλλά η γεωμετρία του ήταν πολύ μελετημένη .Είπες τοτέμ και μου θύμησες ένα από τα πιο ωραία ποδήλατα που είχα στήσει , το ragley marley .Πολύ "aggressive" hardtail enduro που δυστυχώς ούτε βουνο δε πρόλαβα να το πάω , αφού το έκανα ανταλλαγή με ένα Ns Soda . Το 951 ήταν ένα απίστευτο πλαίσιο, το είχα φιλαράκι στημένο με xo και Fox float 180 , και το ποδήλατο πέταγε , βέβαια η καλύτερη εμπειρία μου με downhill ήταν με ένα Demo s works , πολύ ακριβό για εμένα τότε , το είχα κάνει ένα κατέβασμα στην πίστα της Βασιλίτσας . Δεν υπάρχουν λόγια , γενικά τα συμπαθώ πολύ τα specialized , και ειδικά εκείνο έχει μείνει καρφωμένο στην μνήμη μου
Παραθέτω φωτο από το πολύχρωμο ragley που είχα στήσει
Στην αρχή με totem και ύστερα με lyric(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τα ragley πραγματικά είναι ποδηλατάρες! Φτιάξαμε με ένα φίλο μου ένα γουρούνι με φουλ xtr και μπροστά fox. Αφού λοιπόν έχει περάσει από τα χέρια σου ragley και μιλάς και για ns soda, τότε είσαι υπερψαγμένος. Πιστεύω πάντως ότι η totem είναι αξεπέραστη. Η πρώτη 180άρα με 40άρια καλάμια. Κάτσε καλά…

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
Τα ragley πραγματικά είναι ποδηλατάρες! Φτιάξαμε με ένα φίλο μου ένα γουρούνι με φουλ xtr και μπροστά fox. Αφού λοιπόν έχει περάσει από τα χέρια σου ragley και μιλάς και για ns soda, τότε είσαι υπερψαγμένος. Πιστεύω πάντως ότι η totem είναι αξεπέραστη. Η πρώτη 180άρα με 40άρια καλάμια. Κάτσε καλά…

Σε λίγα θα βγούμε και γνωστοί

Πραγματικά η τοτέμ ήταν θηρίο , μια baby fox 40, την πρώτη φορά που την είδα , την είχε φέρει το urban αν θυμάμαι καλά εδώ Θεσσαλονίκη , και μου στοίχειωνε το μυαλό κάθε βράδυ , μέχρι που μετά από 5 χρόνια  βρήκα αυτήν την άσπρη   μεταχειρισμένη .Καλα τα Ns και τα ragley αλλά τελος 2016 αρχές 17 πήρα ένα πλαίσιο tomac carbide xc2 , new old stock , και από εκεινη τη στιγμή έπαψα να ασχολούμαι πολύ θερμά με το θέμα ποδήλατο... Στην αρχή με σειρά xtr m970 και ύστερα με την Χο την 9αρα , ε αυτό ήταν , είχα-εχω βρει το ιδανικό , τώρα πια δεν έχει ποδήλατα μόνο ρολόγια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
Ξεκουραζόμουνα σε μια πέτρα, και εμφανίστηκε αυτό.  ::)

Τον ρώτησα τότε πόσο κάνει, και όταν μου είπε, λέω με έκοψε για μ@λ@κ@ και με δουλεύει. Ηδη τότε τα 400-500 ήταν αρκετά για ένα IDEAL Hill Master με μηχανικά δισκόφρενα, που το γλυκοκοίταζα. Μιλάμε για 2009.

Το έβγαλα φωτό, και όταν το έψαξα στο κομπιούτερ στο σπίτι, ...............(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Αμάξι έπαιρνες με αυτά το λεφτά.  ;D

Κάνω όλες τις διαδρομές της περιοχής με το ποδήλατο πλέον, φούρνο, μικρό S/M, φαρμακείο , χρωματοπωλείο, κλπ, ,και λίγο βουνό.

Παλαιότερα, πήγαινα κορυφή κάθε ΣΚ, και έπαιρνα και τον μικρό, με το δικό του.

Και πολύ καλά κάνετε κ.Γιωργο
Προσπαθώ και γω να βάλω τον πατέρα στην ποδηλατική κοινότητα και σιγά σιγά τα καταφέρνω με το ηλεκτρικό που του πήρα-εφτιαξα φέτος με κινητήρα 750w
Δυστυχώς λόγο θεμάτων με τα γόνατα δεν μπορεί να έχει τη σέλα στο κατάλληλο ύψος οπότε το μη ηλεκτρικό ποδήλατο τον κουράζει αρκετά

Όσον αναφορά το yeti , που να δείτε τώρα που έχουν πάει οι τιμες ... προσφάτως δεν έχει 2 χρόνια , σε μια σύντομη επίσκεψη σε φίλο - κάτοχο ποδηλαταδικου , υπήρχε ένα yeti πάλι αξιας 15.000-16.000€
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions