0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ζηλεύω που έχεις τόσες πολλές φώτο Γιώργο, εννοώ από το πέρασμα των χρόνων, εγώ δεν είμαι καθόλου της φωτογραφίας, ελάχιστες έχω από το σύνολο της ζωής μου,ούτε 10 φαντάσου.
χαχαχα,μας πήρανε χαμπάρι!!!Να ξεκαθαρίσω ότι πια ασχολούμαι με το ποδήλατο μόνο επαγγελματικά (όχι ότι δεν το αγαπάω)Τώρα πια έχω άλλο χόμπι!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θα τολμήσω να πω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ. Δηλώνω γευσιγνώστης και διαθέσιμος!
Πάμε γερά παιδιά να κάνουμε hijack το νήμα και να το κάνουμε δικό μας!!!Κάτω ο φασισμός των fit!!!as above ▲▼ so below
.... Ο τελευταίος που το προσπάθησε, .................(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κάτω ο φασισμός των fit!!!
Ζήτω τα Fatbike!!!
το πρακτορείο ταξιδιών vtsakiris ετοιμάζει εκδρομή στο Cairo!Δήλωση ενδιαφέροντος η συμμέτοχης στο παρόν νήμα…
το πρακτορείο ταξιδιών vtsakiris ετοιμάζει εκδρομή στο Cairo!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.