Αποστολέας Θέμα: Ποδήλατο - Χαλαρή κουβέντα και φωτογραφίες (με ή χωρίς ρολόι)  (Αναγνώστηκε 111692 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
Τα ξέρω τα παιδιά στο panorama. Χωρίς να έχω καμία φοβερή εκτίμηση, είναι γενικά επαγγελματίες και δε θα φαντάζουν ότι θα έδιναν λάθος νούμερο επίτηδες. Στην προκειμένη περίπτωση όμως είσαι εκτός προδιαγραφών, οπότε δεν μπορεί κάποιος να το αμφισβητήσει.
Μιλά μαζί τους αύριο και πες ότι ο πίνακας λέει αλλά.
Δε χρειάζεσαι φυσικά να αναφέρεις ότι έκανες χλμ.
Ελπίζω να βγάλεις άκρη.
Αν τους ξέρεις όπως λες πρέπει να τους πείς ότι είναι άσχετοι και αντιεπαγγελματίες.
Είναι δυνατόν να τους πεί το ύψος κ να του στείλουν αυτό; Μάλλον αυτό ήθελαν να διώξουν ή δεν είχαν άλλο νούμερο. Έτσι κάνουν όταν δεν μπορείς να πας από το μαγαζί να δείς ή άμα δεν ξέρεις.
Πάντως από ότι είδα στο site δεν έχει άλλο νούμερο εκτός από το 47.

Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Ε, νομίζω διευκρινίζω ακριβώς σε αυτό που έγραψα.

Εγώ έχω πάψει εδώ και χρόνια να εμπιστεύομαι τα ελληνικά ποδηλατάδικα. Έχω μόνο 2 πολύ καλούς φίλους, έναν με κατάστημα και έναν με χοντρική που με βοηθάνε.
Ήταν φίλοι πριν χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες τους.

Εξάλλου, τα ελληνικά ποδηλατάδικα ήταν που με έκαναν να ασχοληθώ να φτιάχνω τα πάντα μόνος μου... Άρα τους χρωστάω :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
Από εδώ το πήρα: https://panoramabikes.gr/el/trekking/3639-peugeot-t12-blue.html
Φαντάσου ότι τους είπα το ύψος μου και επέμεινα να μου δώσουν  το σωστό μέγεθος!
Αυτή την εποχή είναι πολύ δύσκολο να βρεις ποδήλατο.Ψάχνω από το πρώτο lock down να βρω κάτι της προκοπής στα μαγαζιά της περιοχής μου και τίποτα.
Προφανώς και δεν έχει μεγαλύτερο μέγεθος και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχει ούτε στο κοντινό μέλλον.Κρίμα πάντως να με δούλεψε,γιατί έχω πάρει ποδήλατο και για την μικρή μου από εκεί.
Το θέμα είναι ότι μόλις το πήρα έκανα καμμία 10αρια χιλιόμετρα και φοβάμαι ότι θα μου αρνηθεί την επιστροφή.
Έπρεπε να μας ρωτήσεις πριν κάνεις την κίνηση. Ο Γιώργος και εγώ σου είπαμε εξ αρχής  ότι είναι μικρό αυτό το ποδήλατο για εσένα. Αυτό συνέβη επειδή οκ μπορεί να μην γνωρίζεις πολλά πράγματα κ επίσης επειδή δεν μπορούσες να πας από το μαγαζί να το δείς.
Τα 10 χλμ δεν φαίνονται σε ένα ποδήλατο. Να τους καλέσεις κ να τους πείς ότι το ποδήλατο σε κουράζει κ δεν είναι το σωστό νούμερο βάση του πίνακα μεγεθών. Είσαι για 49-50.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Μάριε, ο Γρηγόρης το παράγγειλε τηλεφωνικά και του το έστειλαν? Ρωτάω γιατί έχω δει το μαγαζί ανοιχτό (το σέρβις προφανώς) οπότε υπέθεσα ότι πήγε από το μαγαζί.

Επίσης, επειδή μάλλον έχεις καταλάβει λάθος, δεν αμφισβητώ αυτό που είπατε εσύ και ο Γιώργος επειδή κάνω κάποια γενικά σχολία και σχόλια για τη φωτογραφία του δικού μου ποδηλάτου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
Ε, νομίζω διευκρινίζω ακριβώς σε αυτό που έγραψα.

Εγώ έχω πάψει εδώ και χρόνια να εμπιστεύομαι τα ελληνικά ποδηλατάδικα. Έχω μόνο 2 πολύ καλούς φίλους, έναν με κατάστημα και έναν με χοντρική που με βοηθάνε.
Ήταν φίλοι πριν χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες τους.

Εξάλλου, τα ελληνικά ποδηλατάδικα ήταν που με έκαναν να ασχοληθώ να φτιάχνω τα πάντα μόνος μου... Άρα τους χρωστάω :D
Αυτό που συμβαίνει στα ποδηλαταδικα κ όχι μόνο είναι ότι χρησιμοποιουν απλούς πωλητές δίχως γνώση για το αντικείμενο που πωλούν.
Σπάνια να βρείς κάποιον που αγαπάει αυτό που κάνει. Ένα παράδειγμα είναι κ αυτό με το ποδήλατο του Γρηγόρη. Ο τύπος που του το πούλησε μπορεί πρίν να ήταν πωλητής ξηρών καρπών. Τι να μάθει για ποδήλατα μέσα σε μια βδομάδα; Μπορεί όμως να είναι κ σχετικός ο πωλητής κ το "διώξιμο" ενός λάθος νουμερου να είναι πολιτική της εταιρείας.
Ευτυχώς εγώ έχω βρεί το μαγαζί που μου κάνει κ ο φίλος μου που δουλεύει εκεί μέσα είναι κ αυτός ποδηλάτης με αγάπη για το αντικείμενο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
Μάριε, ο Γρηγόρης το παράγγειλε τηλεφωνικά και του το έστειλαν? Ρωτάω γιατί έχω δει το μαγαζί ανοιχτό (το σέρβις προφανώς) οπότε υπέθεσα ότι πήγε από το μαγαζί.

Επίσης, επειδή μάλλον έχεις καταλάβει λάθος, δεν αμφισβητώ αυτό που είπατε εσύ και ο Γιώργος επειδή κάνω κάποια γενικά σχολία και σχόλια για τη φωτογραφία του δικού μου ποδηλάτου.
Ας μας πεί ο ίδιος πώς έγινε η συναλλαγή.
Έχω καταλάβει πολύ καλά τα πάντα από την αρχή κ τα ανέφερα πριν γράψεις. Δεν με αφορά η φωτογραφία του δικού σου ποδηλατου κ ούτε την σχολίασα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Μπράβο Μάριε που έχεις καταλάβει από την αρχή και που εσύ και ο Γιώργος είπατε για το νούμερο. Σοβαρά το λέω.
Εγώ δεν ασχολήθηκα και δεν κατάλαβα, για αυτό και δεν έχω πρόβλημα να ρωτήσω για ότι δεν είναι σίγουρος ή για ότι μου ξέφυγε.
Ξαναλέω, απάντησα γενικά στο Γιώργο για τη φωτογραφία του δικού μου ποδηλάτου που χρησιμοποίησε ξανά, ενώ έχω ήδη απαντήσει.
Τα γενικά σχολία δεν αναιρούν τα συγκεκριμένα που κάνατε εσείς.
Όσο για το κατάστημα, εάν σε ενδιαφέρει, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Δλδ δεν είναι πωλητές, αλλά τεχνικοί και ας πούμε γνωστές... Και αυτό δυστυχώς είναι ακόμα χειρότερο εάν έσπρωξαν επίτηδες μικρότερο νούμερο.
Τα υπόλοιπα για το κατάστημα μονο με πμ ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
Τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα αν έχουν trekking ποδήλατο για 1,78 ύψος.Μου απάντησαν ότι μόλις παρέλαβαν αυτό το Peugeot που πήρα,αλλά το είχαν ακόμα στην κούτα και θα το είχαν έτοιμο μετά από μια ώρα.Θα με έπαιρναν εκείνοι τηλέφωνα για να πάω να το δω και να το πάρω.Τελικά  μετά από 4 ώρες και δυο δικά μου τηλέφωνα πήγα στο μαγαζί να το δω.Το μόνο που έκαναν ήταν να μου ρυθμίσουν την σέλα και εγώ να το δοκιμάσω στατικά.Το πλήρωσα,το πήρα και έφυγα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
Έλα ρε Βασίλη κι εσύ το κατάλαβες ότι είναι μικρό το νούμερο. Όλοι εμείς που ασχολούμαστε το καταλαβαίνουμε.
Απλά νευριάζω που υπάρχουν τέτοια μαγαζιά. Αν ανήκει στην κατηγορία 2 κ είναι γνώστες κ τεχνικοί σημαίνει ότι τελικά εσκεμμένα του έδωσαν λάθος νούμερο. Ελπίζω να το πήρε κ σε καλή τιμή λόγω του μικρότερου μεγέθους..

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Γρήγορη, για πάρε τηλ να μας πεις τι θα σου πούνε. Ξέρω ποιος έχει το κατάστημα και ποιοι δουλεύουν μέσα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω δυστυχώς προσωπικές σχέσεις για να μπορέσω να σε βοηθήσω περισσότερο.
Εάν όμως θες κάποια παραπάνω πληροφορία για τα άτομα, ανάλογα με το ποια σε εξυπηρέτησε, πολύ ευχαρίστως στείλε μου πμ να μιλήσουμε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
Τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα αν έχουν trekking ποδήλατο για 1,78 ύψος.Μου απάντησαν ότι μόλις παρέλαβαν αυτό το Peugeot που πήρα,αλλά το είχαν ακόμα στην κούτα και θα το είχαν έτοιμο μετά από μια ώρα.Θα με έπαιρναν εκείνοι τηλέφωνα για να πάω να το δω και να το πάρω.Τελικά  μετά από 4 ώρες και δυο δικά μου τηλέφωνα πήγα στο μαγαζί να το δω.Το μόνο που έκαναν ήταν να μου ρυθμίσουν την σέλα και εγώ να το δοκιμάσω στατικά.Το πλήρωσα,το πήρα και έφυγα.
Οι τεχνικοί του μαγαζιού σου ρυθμισαν το ύψος της σελας κ του τιμονιού;;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Δεν ασχολήθηκα Μάριε, αλήθεια λέω. Άσε που δεν έχω καμία εμπειρία από city.
Για τα άλλα δυστυχώς συμφωνώ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
Οι τεχνικοί του μαγαζιού σου ρυθμισαν το ύψος της σελας κ του τιμονιού;;

Ένας κύριος που έχουν εκεί να μιλάει με τον κόσμο.Μου έδωσε μερικές πληροφορίες για το ποδήλατο και μου ρύθμισε μόνο την σέλα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Ένας κύριος που έχουν εκεί να μιλάει με τον κόσμο.Μου έδωσε μερικές πληροφορίες για το ποδήλατο και μου ρύθμισε μόνο την σέλα.

Αξύριστο στιλ, αλλά λεπτός?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
Μόλις καταλαβατε που ΔΕΝ πρέπει να πάτε όταν θέλετε να αγοράσετε ποδήλατο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions