Υγ εννοειται δεν ειμαι απολυτος αλλα ουτε καν ο ειδημων του ποδηλατου...Αποψεις ανταλλαζουμε...
Συγχαρητηρια παντως κ Γιωργο που τις βγαινετε τις βολτες σας...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείται, απόψεις ανταλλάσουμε. Και εμπειρίες. Και το απόλυτος το έιπα, όχι για να σε ......."μαλώσω", ποιος είμαι εγώ αλλωστε, αλλά επειδή ανέφερες
ποιος ελληνας κανει ποδηλατο στη βροχη Ειμαστε , ......

.....αρκετοί
Το θέμα είναι, πως βλέπεις αυτό το "εργαλείο". Σαν μέσο προπόνησης, χαλάρωσης, βόλτας να "ξεφύγεις" ? Αν έχεις "πρόγραμμα", μόνο με χιόνι δεν πας, μην γλυστρήσεις ( ....το έχω δοκιμάσει

)
Ο ένας μαθαίνει από τον άλλο, και οι γνώσεις του ενός, αποτρέπουν τα σφάλματα ( + τις οικονομικές επιβαρύνσεις ) στους άλλους.

Αυτό κάνουμε εδώ υποθέτω.
Δεν βάζουμε ωραίες φωτό, στάσιμων ποδηλάτων, πεντακάθαρων, "βιτρίνα", "τζάμι" για να δείξουμε τι .....γάτοι είμαστε. 
Βάζουμε καθημερινές στιγμές ( .....του ΣΚ

), και βοηθάει ο ένας τον άλλον με τις γνώσεις.
πχ, εγώ δεν έχω τόσες γνώσεις, πχ Βασίλη - Μάριου, έτοιμα τα βρίσκω, αλλά, στις χρήσεις που εγώ κάνω, και από τις φωτό φαίνονται, μπορώ να πώ τις εμπειρίες μου.
Και κάθε τόσδο συναντούσα γκρουπάκια στο βουνό, που προπονούντο, και μου έλεγαν
Γέρο, πιο πίσω το πόδι
Γέρο, πάνω το τιμόνι
Γέρο, φόρα γάντια
Γέρο, μην κατεβαίνεις τον Υμηττό με 60. Αν πέσεις, θα είσαι άτυχος αν ζήσεις.
Γέρο, φόρα κράνοςε
Γέρο, κατέβασε σχεση για ζέσταμα, ανέβασε για δύναμη.
κλπ, κλπ.
Και με έμαθαν πολλά, και υπάρχουν και τόσαααααααααα που δεν ξέρω. Και ακούω Βασίλη - Μάριο προς το παρόν.
Και το σπουδαιότερο.
Με 13-14 χρόνια ελεύθερης χρήσης, μπορώ να προτείνω διαδρομές, ανάλογα με το επίπεδο καθενός.Και να πώ σε όσους ΔΕΝ το γνωρίζουν.
Ολοι κάναμε ποδήλατο σαν μικρά. Θυμάμαι τα PHILLIPS, κάτι ESKA, κάτι Γαλλικά, ( έχουν μερικοί εδώ ).
Δεν ήξερα ΠΟΣΟ αγχολυτικό και ωφέλιμο είναι. Θα το είχα ξεκινήσει νωρίτερα.
Ξεκινήστε το, Χαλαρά, άνετα, και μόλις καταλάβετε την ευεργητική επίδραση σε όλα, πίεση, καρδιά, αναπνευστικό, μυρωδιες βουνού, δεν θα το σταματάτε.Ευχαριστώ,