Σύμφωνοι για όλα αυτά, αλλά...
...αυτά ακολουθούν αφού έχεις κατασταλάξει ότι αυτό είναι ΤΟ ΕΝΑ για σένα. Θέλω να πω ότι ποτέ δε θα αγόραζα το ρολόι επειδή συμβαίνουν όλα αυτά. Γιαυτό και κάποιος έγραψε -πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου- πως αν κάποιος είναι κολλημένος με τη Paneraiδε πάει καν σε διαδικασία "αυτό ή αυτό".
Επίσης να συμπληρώσω πως κατά τη γνώμη μου ο γενικός πληθυσμός στο ασθενές φύλλο συγκινείται κυρίως από τη Rolex, αυτό ξέρουν να αναγνωρίζουν... εκείνη τη κορωνίτσα... σιγά μη ξέρει ο γενικός γυναικείος πληθυσμός την Panerai. Τη ξέρουν κυρίες που έχει ασχοληθεί ο σύζυγος ή ό σύντροφός τους.
Και για να μη παρεξηγηθώ, προσωπικά το Basic Panerai μου αρέσει πολύ-πολύ-πολύ περισσότερο από το Sub της Rolex αλλά νομίζω... πως αυτή είναι η αλήθεια.
Γνώμη μου έτσι, δεν έχω το αλάνθαστο.
Στέφανε η γενική αλήθεια είναι πως κανείς σχεδόν δεν προσέχει το ρολόι σου εκτός κι αν είναι κλέφτης ή φορουμάκιας!!
Αλλά για να επανέλθουμε στο θέμα. Η Panerai είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες που έχουν ρολόι μοναδικού σχεδιασμού. Και πρόσφατα άκουσα και κάτι πολύ λογικό. Ότι αυτή η μοναδικότητα του σχεδιασμού των Panerai είναι ταυτόχρονα ευχή και κατάρα. Έχει δύο κάσες και ... αυτό! Προσπαθεί με βάση αυτές τις κάσες και ουσιαστικά με την κάσα marina να παίξει με δείκτες, με complications, με δείκτες power reserve κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν στο μέλλον κάνει ένα είδους ρήξης να δημιουργήσει διαφορετική κάσα και βέβαια αν θα βρει αποδοχή.
Από την άλλη θα μου πεις μήπως η Rolex έχει πολλά διαφορετικά στυλ σε κάσες; Μια κόβει χιλιοστά μια τα αυξάνει.
Και για τον θεματοθέτη λοιπόν έχω να πω πως αν θες Panerai, προχώρα. Αν θες Omega, προχώρα. Αν θες Tudor, πάρε μια ασπιρίνη. Όχι εντάξει, αστειεύομαι!!
Πάντως τα Breitling σίγουρα θα έπρεπε να τα δεις κανά τους δώσεις το δικαίωμα της δοκιμής στο χέρι σου.