0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, επανέρχομαι με τη πρόταση για το παραπάνω Vratislava S.15, καθώς η εταιρεία απέσυρε τις εκπτώσεις του BF.Μετά από επικοινωνία μαζί του με e-mail, θα μας το δώσει όμως στη τιμή που είναι οριακά εντός του μπάτζετ που περίσσεψε, οπότε η πρόταση είναι σε ισχύ από πλευράς μου. Για να γνωρίζετε αν γίνει ποτέ καμιά συγκεντρωτική αγορά προσφέρει ένα 10% αν μαζευτούν τουλάχιστον 5 μέλη που θα θελήσουν να το αγοράσουν. Για το ένα... έδωσε ΟΚ για να το πάρουμε στα 218€ συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής.Ευτυχώς έχω δει πολλά όμορφα ρολόγια στη κατηγορία τιμής, είναι μια όμορφη άσκηση για όλους μας. Είμαι σίγουρος πως όποιο και να επιλλεχθεί θα το χαρεί ο τυχερός που θα το κερδίσει.
Καλημέρα σε όλους.Στέφανε, η προσφορά που πέτυχες -και μπράβο σου- αφορά μόνο την συγκεκριμένη εκδοση του ρολογιού ή και την άλλη εκδοση του ίδιου ρολογιού με αλλο χρώμα καντραν (ασημόγκριζο)??https://timeandpassion.pl/en/product/zegarek-vratislavia-conceptum-heritage-chrono-s-14/(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Υπέροχο το Vratislavia.Αν είναι από Ευρώπη δε, το προτιμώ χωρίς να μπλέξουμε με καθυστέρηση και τελωνεία.
Αν δε κάνω λάθος το vratislavia ΔΕΝ είναι ασημί/γκρι το dial αλλά λευκό.
the panda dial looks very nice!!!!
WILLIAM L. 1985 - YES, Kai Tax kai teloneio oxi problema, tipota ! Kai taxidromeio free !KAI YEMA einai Gallika, kai Williams L. episis! ένα Γαλλικό έτος.
Παιδια, απλά λέω με την ευκαιρία,μήπως μαζευτούμε και οι 5 που χρειάζεται για να το πάρουμε με την έκπτωση που είπε ο Στέφανος;;;Να γίνει χαμός;Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk