0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς όχι ! Εκεί τα εκθέματα, αναφέρονται σε πολύ νεώτερη εποχή από την δική μου. Το πολύ πολύ, εκεί να βρίσκονται κάποια εκθέματα των .......................απογόνων μου.
εγώ αναρωτιέμαι αν οι 8 που ψήφισαν το Longines Heritage Conquest έχουν δει οτι είναι 35mm
Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι θα έπρεπε να ψηφίσουμε έχοντας στο μυαλό μας κάποιο σχέδιο κ όχι ποιο ρολόι μας αρέσει, ταιριάζει με το στυλ κ τρόπο ζωής μας, αν χωρά στο καρπό μας κ άλλα πολλά. Δυστυχώς έτσι δουλεύει το σύστημα κ δύσκολο να βρεθεί κάποιο που θα ικανοποιεί όλους.Όπως είπε κ ο Στέφανος, νομίζω, απολαύστε το ταξίδι...
Να ρωτήσω κάτι; Θα ήθελα να ψηφίσω την αρχική μου πρόταση, το MIDO GMT (15), αλλά δεν έχω καταλάβει ποιον λόγο έχει προταθεί το χρυσαφί αντί του ατσάλινου.
Αυτό δλδ είχες προτείνει?https://www.belibasakis.gr/el/rologia/mido-multifort-gmt-automatic-three-hands-42mm-stainless-steel-bracelet-m005-929-11-031-00
'Ακυρο, Νίκο. Είδα ότι δεν υπάρχει.
Longine Heritage Conquest και Certina DS PH200M στη τριάδα. Τη τρίτη θέση του Yema Navigraph θα τη "φάει" σύντομα ο Αλπινιστής με συνοπτικές διαδικασίες.
Ολα καλά
Νίκο καλησπέρα.Εγώ το πρότεινα ως επιλογή το mido GMT αυτό με το μπρασελέ στο silver και στον Μπελιμπασάκη δίνει διαθέσιμο. Δεν ξέρω πώς πέρασε με λουράκι και σε χρυσό.Απλά το αναφέρω.