Αποστολέας Θέμα: Προτάσεις ρολογιών  (Αναγνώστηκε 71264 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος κομάντο

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Προτάσεις ρολογιών
« Απάντηση #465 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 18:18:16 μμ »
το ποσό που διαθέτουμε είναι 830 ευρώ ατόφιο για αγορά ρολογιού. Αύριο μετα την ολοκλήρωση των προτάσεων θα δω τις προτάσεις που έχουν γίνει και όποιες ξεπερνάνε το ποσό αυτό θα βγούν, εκτός αν το μέλος που έχει κάνει την πρόταση το βρίσκει στην τιμή που θέλουμε. Επειδή έχετε βάλει αρκετοί  link από chrono24 έλεγξε αν είναι καινούργια τα ρολόγια καθώς και την πιθανότητα κατά την λήξη της τελικής ψηφοφορίας να μη υπάρχει διαθέσιμο το ρολόι. Είναι 70 προτάσεις μέχρι στιγμής οπότε θα είναι λίγο χρονοβόρα η διαδικασία

:)
Πω πω πω πόλεμος θα γίνει !

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

arvac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #466 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 18:35:59 μμ »
κατω απο 42mm για μενα ειναι....

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

:D :D :D :D

Άμα έχει μεγάλο L2L ή μπρασελέ με end links ψιλοσώζεται κι ας είναι και 40άρι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #467 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 20:51:20 μμ »
Μίλαγα με τον Νίκο (oikonikos) νωρίτερα ο οποίος μου ανέθεσε να ανεβάσω για λογαριασμό του τη τρίτη πρόταση του. Ο λόγος είναι πως εργάζεται αυτή τη στιγμή και η πρόταση του δεν είναι εύκολο να αναρτηθεί με δυο λόγια μέσω tapatalk.

Όπως θα καταλάβατε από τις φωτό η πρόταση του είναι ένα IANOS Avyssos!

Μετά από επικοινωνία με τον Ιάκωβο Χατζημητρίου (ιδιοκτήτης την ωρολογοποιίας IANOS) και αφού του εξήγησε πως η σκέψη του είναι να προταθεί ως υποψήφιο για Δ.Χ. του GWF, υπήρξε θετική ανταπόκριση και το ρολόι δε θα μας δοθεί στη τιμή των 1250 chf αλλά στη τιμή kickstarter που ήταν 725 chf και αντιστοιχεί περίπου στα 650 ευρώ. Στο θέμα του εκτελωνισμού θα μεσολαβήσω εγώ -με τη βοήθεια πολύ καλού μου φίλου εκτελωνιστή- ώστε η τελική τιμή να μη ξεπεράσει τα 830,00€. Η επιλογή του χρώματος μπορεί να γίνει σε 2ο βαθμό.

Ο Νίκος γνωρίζει πολύ καλά πως 2 ή 3 μέλη (δε θυμάμαι τώρα πόσα μου είπε) συμμετέχουν στο Δ.Χ. και έχουν ήδη το Avyssos, οπότε εκεί ίσως είναι άδικο για αυτά τα μέλη και θα ήθελε την άποψη τους.

Όλα αυτά δεν αναιρούν την διαδικασία επιλογής. Η πρόταση θα αντιμετωπιστεί όπως κάθε άλλου ρολογιού. Επομένως τίθεται στη διάθεση σας προς κριτική, και αποδοχή ή όχι ως επιλογή.

Εκτός όμως από τα παραπάνω... ο κος Χατζηδημητρίου -άσχετα από το αν το ρολόι θα επιλεχθεί ή όχι ως Δ.Χ.- έδωσε μια προσφορά αποκλειστικά για τα μέλη του forum GWF, την οποία παραθέτω αμέσως:

Οι πρώτοι 24 που θα αγοράσουν ένα ρολόι Avyssos θα λάβουν έκπτωση 24% με κωδικό κουπονιού που είναι ήδη στη διάθεση του Νίκου.

Μετά τους πρώτους 24 τα υπόλοιπα μέλη θα λάβουν έκπτωση 20%, με κωδικό κουπονιού που επίσης είναι στη διάθεση του Νίκου.

Ελπίζω να μετέφερα σωστά τις πληροφορίες που μου δόθηκαν. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους κωδικούς των κουπονιών φαντάζομαι θα δοθούν αργότερα καθώς οι πληροφορίες είναι φρέσκες και δε ξέρω το τρόπο με τον οποίο θα επιλεχθεί η αποκάλυψη τους, εννοώ αν θα γίνεται μέσω πμ ή θα γίνει δημόσια ανάρτηση. Προφανώς θα το αποφασίσουν οι διαχειριστές του GWF.

Νίκο, τα έβαλα όπως μου είπες η σκυτάλη για τα περαιτέρω σε εσένα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 21:00:31 μμ »
Ξέρω την προταση,αν είναι δώρο από τον ιδιοκτήτη ένα ρολοι για την κλήρωση ,έχει νοημα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 21:37:11 μμ »
Στέφανε τα 725 φράγκα αντιστοιχούν σε 670€.
Και ΦΠΑ θα επιβληθεί επί της αξίας ρολογιού+μεταφορικά.
Και επιπλέον ένα μικρό ποσό εκτελωνισμού από τα ΕΛΤΑ.
Αυτή είναι η προβλεπόμενη διαδικασία. Αν σε αυτά εσύ βγάζεις συνολικό κόστος στα 830€ καλώς.

Δεν το λέω ως μομφή αλλά για την παράθεση σωστών αριθμών.
Από κει και πέρα εμένα ως κάτοχο του μπλε IANOS AVYSSOS δεν με απασχολεί η επιλογή του ρολογιού. Εάν προκριθεί είμαι σίγουρος ότι ο ιδιοκτήτης του όχι απλά θα έχει ένα καταπληκτικό ρολόι αλλά και ένα ελληνικό ρολόι. Ναι εντάξει είναι κουρδιστό καταδυτικό με βιδωτή κορώνα... Ξέρω ξέρω...

(Και μιας και ο κ. Χατζηδημητρίου έδωσε τις εκπτώσεις αυτές αν κάποιοι το σκέφτονται ας το πάρουν.)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 21:40:43 μμ »
Ως ένα από τα μέλη που έχει το IANOS Avyssos (καφέ χρώμα)...Δεν με πειράζει καθόλου εάν τα υπόλοιπα μέλη καταλήξουν σε αυτή την επιλογή. Δεν παίρνω μέρος στην κλήρωση για να κερδίσω αλλά για να βοηθήσω να γίνει ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο Δώρο...Και συμφωνώ με τον Παναγιώτη ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #471 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 21:47:39 μμ »
Στέφανε τα 725 φράγκα αντιστοιχούν σε 670€.
Και ΦΠΑ θα επιβληθεί επί της αξίας ρολογιού+μεταφορικά.
Και επιπλέον ένα μικρό ποσό εκτελωνισμού από τα ΕΛΤΑ.
Αυτή είναι η προβλεπόμενη διαδικασία. Αν σε αυτά εσύ βγάζεις συνολικό κόστος στα 830€ καλώς.

Δεν το λέω ως μομφή αλλά για την παράθεση σωστών αριθμών.
Από κει και πέρα εμένα ως κάτοχο του μπλε IANOS AVYSSOS δεν με απασχολεί η επιλογή του ρολογιού. Εάν προκριθεί είμαι σίγουρος ότι ο ιδιοκτήτης του όχι απλά θα έχει ένα καταπληκτικό ρολόι αλλά και ένα ελληνικό ρολόι. Ναι εντάξει είναι κουρδιστό καταδυτικό με βιδωτή κορώνα... Ξέρω ξέρω...

(Και μιας και ο κ. Χατζηδημητρίου έδωσε τις εκπτώσεις αυτές αν κάποιοι το σκέφτονται ας το πάρουν.)

Ξέρω τους υπολογισμούς για το κόστος δασμών. Δε μπορώ να πω περισσότερα ως προς αυτό δημόσια. Μπορώ να εγγυηθώ όμως ένα χαμηλότερο κόστος εκτελωνισμού από τα συνήθη.
Απλά, αν, αν, αν... το ρολόι θα πρέπει να παραγγελθεί από εμένα.

Επίσης αν κατάλαβα καλά μένει ανοιχτό το θέμα τιμής καθώς με τα σημερινά δεδομένα έγινε μια ιδιαίτερα καλή τιμή από τη τιμή καταλόγου. Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε μια περαιτέρω έκπτωση ως forum αλλά δε θα προχωρούσα σε αυτή τη κίνηση αν δε προκρινόταν ως μια από τις επικρατούσες επιλογές. Αν ας πούμε έφθανε στη τελική τριάδα θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από το Νίκο να έχει έναν δεύτερο γύρο επικοινωνίας με στόχο η τιμή π.χ. να πέσει στα 600€.

Μια άποψη εκφράζω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #472 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 21:52:14 μμ »
Αν ήταν να δώσουμε 600 ευρώ,θα πηγαινα σε πιο γνωστές εταιριες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος koyfos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 22:22:04 μμ »
Tissot ballade κανένας ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #474 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 22:31:55 μμ »
Αν ήταν να δώσουμε 600 ευρώ,θα πηγαινα σε πιο γνωστές εταιριες

Μια χαρά είναι τα ianos  :P
Ελληνική δημιουργία...αςπαει κ 800
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
aka...constantine

arvac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #475 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 22:48:13 μμ »
Μια χαρά είναι τα ianos  :P
Ελληνική δημιουργία...αςπαει κ 800

Να ρωτήσω κάτι; Ελληνική δημιουργία από πού κι ως πού;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #476 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 22:49:22 μμ »
Ειρωνικό, πρέπει να είναι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vc222

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #477 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 22:51:57 μμ »
Το pilot της Bulova είναι πολύ όμορφο ,επανάλειψη μοντέλου του 1944 κατασκευασμένο για την πολεμική αεροπορία ,στο οποίο  όμως ξέχασαν την υδατοστεγανοτητα στα 30m δηλαδή ούτε με βροχή δεν το βγάζεις έξω...κρίμα ☹️

Τα στρατιωτικά WWW (Watch. Wrist. Waterproof) θεωρούνταν "αδιάβροχα" τότε αν και με σημερινά standards θα ήταν ~100μ / 10 ΑΤΜ.  Κανένα πιλοτικό δεν ήταν ουσιαστικά φτιαγμένο για νερό -μάλλον αρκούσε να αντεχει τον ιδρώτα και splashwater...στα δε αεροπορικά τους ενδιέφερε το hacking second, η αναγνωσιμότητα, η σχετικά καλή ποιότητα μηχανής και να είναι αντιμαγνητικό...

Έχουμε χάσει τη μπάλα με τα re-editions....δεν φτάνει που είναι μπασταρδάκια (Bulova με quartz Miyota μηχανή) να τα κάνουμε όλα και καταδυτικά και υπερμεγέθη. . κάναμε τα ρολόγια σαμπουάν 3 σε 1 και για αυτό δεν θα μείνουν στην ιστορία. . .

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

arvac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #478 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 22:53:50 μμ »
Ειρωνικό, πρέπει να είναι

Επειδή έχει ειπωθεί και παραπάνω. Να διευκρινήσω ότι δεν είμαι αντίθετος στην ιδέα, απλώς δεν ξέρω τι ελληνικό έχει εκτός από την προέλευση του ονόματος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions