Μίλαγα με τον Νίκο (oikonikos) νωρίτερα ο οποίος μου ανέθεσε να ανεβάσω για λογαριασμό του τη τρίτη πρόταση του. Ο λόγος είναι πως εργάζεται αυτή τη στιγμή και η πρόταση του δεν είναι εύκολο να αναρτηθεί με δυο λόγια μέσω tapatalk.

Όπως θα καταλάβατε από τις φωτό η πρόταση του είναι ένα IANOS Avyssos!
Μετά από επικοινωνία με τον Ιάκωβο Χατζημητρίου (ιδιοκτήτης την ωρολογοποιίας IANOS) και αφού του εξήγησε πως η σκέψη του είναι να προταθεί ως υποψήφιο για Δ.Χ. του GWF, υπήρξε θετική ανταπόκριση και το ρολόι δε θα μας δοθεί στη τιμή των 1250 chf αλλά στη τιμή kickstarter που ήταν 725 chf και αντιστοιχεί περίπου στα 650 ευρώ. Στο θέμα του εκτελωνισμού θα μεσολαβήσω εγώ -με τη βοήθεια πολύ καλού μου φίλου εκτελωνιστή- ώστε η τελική τιμή να μη ξεπεράσει τα 830,00€. Η επιλογή του χρώματος μπορεί να γίνει σε 2ο βαθμό.
Ο Νίκος γνωρίζει πολύ καλά πως 2 ή 3 μέλη (δε θυμάμαι τώρα πόσα μου είπε) συμμετέχουν στο Δ.Χ. και έχουν ήδη το Avyssos, οπότε εκεί ίσως είναι άδικο για αυτά τα μέλη και θα ήθελε την άποψη τους.
Όλα αυτά δεν αναιρούν την διαδικασία επιλογής. Η πρόταση θα αντιμετωπιστεί όπως κάθε άλλου ρολογιού. Επομένως τίθεται στη διάθεση σας προς κριτική, και αποδοχή ή όχι ως επιλογή.
Εκτός όμως από τα παραπάνω... ο κος Χατζηδημητρίου -άσχετα από το αν το ρολόι θα επιλεχθεί ή όχι ως Δ.Χ.- έδωσε μια προσφορά αποκλειστικά για τα μέλη του forum GWF, την οποία παραθέτω αμέσως:
Οι πρώτοι 24 που θα αγοράσουν ένα ρολόι Avyssos θα λάβουν έκπτωση 24% με κωδικό κουπονιού που είναι ήδη στη διάθεση του Νίκου.
Μετά τους πρώτους 24 τα υπόλοιπα μέλη θα λάβουν έκπτωση 20%, με κωδικό κουπονιού που επίσης είναι στη διάθεση του Νίκου.Ελπίζω να μετέφερα σωστά τις πληροφορίες που μου δόθηκαν. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους κωδικούς των κουπονιών φαντάζομαι θα δοθούν αργότερα καθώς οι πληροφορίες είναι φρέσκες και δε ξέρω το τρόπο με τον οποίο θα επιλεχθεί η αποκάλυψη τους, εννοώ αν θα γίνεται μέσω πμ ή θα γίνει δημόσια ανάρτηση. Προφανώς θα το αποφασίσουν οι διαχειριστές του GWF.
Νίκο, τα έβαλα όπως μου είπες η σκυτάλη για τα περαιτέρω σε εσένα.