Αποστολέας Θέμα: Δήλωση συμμετοχής μελών  (Αναγνώστηκε 31014 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
Απ: Δήλωση συμμετοχής μελών
« Απάντηση #180 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 09:54:41 πμ »
Μακριά από ιδρύματα,οργανισμούς ,ΜΚΟ που προσφέρουν βοήθεια κα,Όσο δε μεγαλύτερος  ο οργανισμός τόσο το χειρότερο (φυσικά για την Ελλάδα αναφέρομαι)...ούτε δεκάρα τσακιστή.
https://www.tovima.gr/2018/04/28/society/to-porisma-poy-apokalyptei-pws-stithike-to-skandalo-tis-unicef-ellados/
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 10:01:52 πμ »
Spam On
Να γράψω κάτι σχετικό με το Δ.Χ. και την ιδέα κάποιο ποσό να γίνει κάποιας μορφής δωρεά σε κάποιο οργανισμό ή ίδρυμα κτλ.
Είναι λάθος (νομίζω). Αυτά τα πράγματα είναι ξεχωριστές δράσεις.
Εννοώ πως αν το καλοσκεφτούμε είναι κάπως ευτελιστικό να πούμε 15 για το δώρο "μας" και 5 για το ίδρυμα... Ακόμη και 50/50 να το μοιράσεις πάντοτε η ανάγκη ενός ιδρύματος για τη κοινότητα που φιλοξενεί είναι μεγαλύτερη.
Επίσης, αφήνεις απ' έξω κάποιον που θέλει να συμμετάσχει σε μια κοινωφελή δράση αλλά δε θέλει να συμμετάσχει στο ρολόι Δ.Χ.

Το ρολόι Δ.Χ. πρέπει να είναι μια εσωτερική γιορτή, με πειράγματα, χαβαλέ και όλα τα καλά. Αφορά τα μέλη του forum εδώ. Ας μοιραστούμε αυτή τη χαρά μεταξύ μας, απλά και όμορφα.

Φυσικά μπορούμε να δούμε και μια κοινωφελή πράξη αλλά ως ξεχωριστή ενέργεια, όπου ο καθένας θα δώσει ότι θέλει, όσο θέλε, επώνυμα ή ανώνυμα αν και εν όψη εορτών υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να βοηθήσουμε εκεί έξω. Εγώ πάντοτε προτιμώ να βοηθώ ανθρώπους στη γειτονιά μου, δε μπορώ να κλείνω τα μάτια μου σε αυτά που συμβαίνουν δίπλα μου.

Γνώμη μου πάντα και εξυπακούεται πως θα ακολουθήσω την απόφαση που θα ΠΑΡΟΥΜΕ όλοι μαζί.

Spam Off και καλή συνέχεια!
Θα τοποθετηθω και γω μόλις κλείσουμε τις συμμετοχές
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 10:02:10 πμ »
Μακριά από ιδρύματα,οργανισμούς ,ΜΚΟ που προσφέρουν βοήθεια κα,Όσο δε μεγαλύτερος  ο οργανισμός τόσο το χειρότερο (φυσικά για την Ελλάδα αναφέρομαι)...ούτε δεκάρα τσακιστή.
https://www.tovima.gr/2018/04/28/society/to-porisma-poy-apokalyptei-pws-stithike-to-skandalo-tis-unicef-ellados/
+10000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 10:02:58 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 10:04:25 πμ »
αύριο βράδυ 11/11 ολοκληρώνονται οι δηλώσεις συμμετοχής
1) Oikonikos 15€
2) Ευρυάναξ 15€
3) Wolf- (μέσα σε όλα)  :P
4) Beastaras 20€
5) george_ 15€
6) marios 20€
7) geezerv  ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
8 ) grigoris gs ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
9) Alexandros00 ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
10) w@tcher ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
11) Nick  ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
12) jimkar 20€
13) Wagner669 ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
14) arvac ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
15) Apo_Zark 20€
16) Spyoly ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
17) Ilias-G ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
18) Giorgos_I 15€
19) P.I.T.
20) STF 15€
21) Chris79 ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
22) yannisb
23) nostradamus
24) kooface 20€
25) Dimitris Real
26) jiorg 15€
27) mariosk
28) georgiosfragos
29) ftir 20€
30) hf
31) Aloisio93 20€
32) blah
33) micraSport
34) κομάντο 20€
35) Taylor 1981
36) WasteG8
37) Dimi
38) Featherbrain 15€
39) Thodorisklm
40) jo.sa 15€
41) Johan-Mani 15€
42) ngal
43) Sgw 15€
44) dgl
45) RallyArt ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
46) Aris2176 ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
47) vc222  ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
48) WhiteLionR
49)
50) pugman
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 15:47:22 μμ »
Θα βγω και γω λιγο οφ τοπικ, αλλα να πω οτι αφενος, συμφωνω με την σκεψη της κοινωνικης δρασης με τα χρηματα.
Και να μεν μπορει να " κακοφαινεται" λιγακι η μοιρασια 15 /5 ,αλλα ας μην ξεχναμε οτι 

α) ως φορουμ, οπου δε γνωριζομαστε σε βαθος, αρα δεν ξερουμε τι ζορι τραβαν και οι ιδιοι οι συμφορουμιτες μας , μια αρχη, εστω και των 5ε /εκαστος, ειναι καλη
β) εαν τσουλησει, μπυρουμε να το δουμε και σε πιο "ζεστη" βαση για επομενη δραση
γ) επειδη ξερω παιδαια που οργανωνουν τετοιες δρασεις, αυτο το ποσο που μας φαινεται ευτελες, γι αυτους ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανασα. Ακομη δηλαδη και τα 50 χ5 =250 ε, ειναι σανιδα σωτηριας.
δ) εαν αποφασισουμε τετοια δραση, και δεν εχει καποιος συγκεκριμενη υπ οψιν του που να ναι σιγουρος, εχω ως εναλλακτικη εναν παλιο φιλο που εχουν εδω και χρονια στησει μια απ τις σχετικα μεγαλες
    "κοινωνικες κουζινες " που ταιζει απορους/ αστεγους κτλ (ειδικα τωρα με χειμωνα, covid etc που αυτοι οι ανθρωποι ειναι σε ακομα πιο δυσκολη θεση. ..) και αρα μπορουμε να μαστε βεβαιοι για το οτι τα χρηματα
    μας πιανουν τοπο και δεν παν στο μισθο κανενος ΜΚΟ τσεο. Εαν ηδη παιδια εδω εχουν κατι κατα νου δεν εχω αντιρρηση, το λεω να υπαρχει ως ιδεα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 16:11:19 μμ »
Ναι σε ολα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 16:14:37 μμ »
Θα βγω και γω λιγο οφ τοπικ, αλλα να πω οτι αφενος, συμφωνω με την σκεψη της κοινωνικης δρασης με τα χρηματα.
Και να μεν μπορει να " κακοφαινεται" λιγακι η μοιρασια 15 /5 ,αλλα ας μην ξεχναμε οτι 

α) ως φορουμ, οπου δε γνωριζομαστε σε βαθος, αρα δεν ξερουμε τι ζορι τραβαν και οι ιδιοι οι συμφορουμιτες μας , μια αρχη, εστω και των 5ε /εκαστος, ειναι καλη
β) εαν τσουλησει, μπυρουμε να το δουμε και σε πιο "ζεστη" βαση για επομενη δραση
γ) επειδη ξερω παιδαια που οργανωνουν τετοιες δρασεις, αυτο το ποσο που μας φαινεται ευτελες, γι αυτους ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανασα. Ακομη δηλαδη και τα 50 χ5 =250 ε, ειναι σανιδα σωτηριας.
δ) εαν αποφασισουμε τετοια δραση, και δεν εχει καποιος συγκεκριμενη υπ οψιν του που να ναι σιγουρος, εχω ως εναλλακτικη εναν παλιο φιλο που εχουν εδω και χρονια στησει μια απ τις σχετικα μεγαλες
    "κοινωνικες κουζινες " που ταιζει απορους/ αστεγους κτλ (ειδικα τωρα με χειμωνα, covid etc που αυτοι οι ανθρωποι ειναι σε ακομα πιο δυσκολη θεση. ..) και αρα μπορουμε να μαστε βεβαιοι για το οτι τα χρηματα
    μας πιανουν τοπο και δεν παν στο μισθο κανενος ΜΚΟ τσεο. Εαν ηδη παιδια εδω εχουν κατι κατα νου δεν εχω αντιρρηση, το λεω να υπαρχει ως ιδεα.

Και εγώ συμφωνώ επίσης, μιας και είχα προτείνει κάτι ανάλογο ως προς την κατανομή του ποσού..;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 16:15:48 μμ »

Που το πας που το φέρνεις όλο για κουζίνες και φαγητό τη γυρνάς τη κουβέντα 🤣🤣🤣

Υ.Γ Σύμφωνω  με την πρόταση 👌
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 16:44:46 μμ »
η όποια δράση για να προσφέρουμε αν γίνει θα είναι ξεχωριστά. Ας μείνουμε στα 15€ για το ρολόι και τα συζητάμε σε άλλο θέμα αν θέλουμε να προσφέρουμε κάπου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 17:24:27 μμ »

Γιάννη να κάνω μια εξήγηση θέλω, με πολύ καλή διάθεση εννοείται. Δεν εννοούσα ότι τα 5 ευρώ είναι ευτελές ποσό, η σκέψη μου ήταν λίγο πιο βαθιά.
Θέλησα να απομονώσω σαν γεγονός τη μία δράση από την άλλη γιατί -προσωπικά πάντα- δε θα αισθανόμουν καλά τα 15 ευρώ να πάνε σε μια κλήρωση για ένα ρολόι και τα 5 ευρώ σε κάτι τόσο ανθρώπινο. Γιαυτό θέλησα να απομονώσω τη μια διαδικασία από την άλλη, καθαρά για λόγους ηθικής.
Είναι μια προσωπική προσέγγιση. Ήθελα να το αποσαφηνίσω γιατί δε θα ήθελα να μείνει η εντύπωση ότι τα 5 ευρώ που μπορεί κάποιος να δώσει, τα θεωρώ ότι είναι ευτελές ποσό.
Συγχωρέστε μου το off topic και πάλι, αλλά στα σημαντικά νιώθω πως χωράνε όλα τα καλοπροαίρετα σχόλια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 19:25:37 μμ »
αύριο βράδυ 11/11 ολοκληρώνονται οι δηλώσεις συμμετοχής
1) Oikonikos 15€
2) Ευρυάναξ 15€
3) Wolf- (μέσα σε όλα)  :P
4) Beastaras 20€
5) george_ 15€
6) marios 20€
7) geezerv  ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
8 ) grigoris gs ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
9) Alexandros00 ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
10) w@tcher ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
11) Nick  ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
12) jimkar 20€
13) Wagner669 ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
14) arvac ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
15) Apo_Zark 20€
16) Spyoly ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
17) Ilias-G ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
18) Giorgos_I 15€
19) P.I.T.
20) STF 15€
21) Chris79 ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
22) yannisb
23) nostradamus
24) kooface 20€
25) Dimitris Real
26) jiorg 15€
27) mariosk
28) georgiosfragos
29) ftir 20€
30) hf
31) Aloisio93 20€
32) blah
33) micraSport
34) κομάντο 20€
35) Taylor 1981
36) WasteG8
37) Dimi
38) Featherbrain 15€
39) Thodorisklm
40) jo.sa 15€
41) Johan-Mani 15€
42) ngal
43) Sgw 15€
44) dgl
45) xRallyArt ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
46) Aris2176 ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
47) vc222  ( οτι ποσο αποφασισει η πλειοψηφια )
48) WhiteLionR
49) watchman
50) pugman
51) Giuseppe Busso 15€
52)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Johan-Mani

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 21:20:45 μμ »
Spam On
Να γράψω κάτι σχετικό με το Δ.Χ. και την ιδέα κάποιο ποσό να γίνει κάποιας μορφής δωρεά σε κάποιο οργανισμό ή ίδρυμα κτλ.
Είναι λάθος (νομίζω). Αυτά τα πράγματα είναι ξεχωριστές δράσεις.
Εννοώ πως αν το καλοσκεφτούμε είναι κάπως ευτελιστικό να πούμε 15 για το δώρο "μας" και 5 για το ίδρυμα... Ακόμη και 50/50 να το μοιράσεις πάντοτε η ανάγκη ενός ιδρύματος για τη κοινότητα που φιλοξενεί είναι μεγαλύτερη.
Επίσης, αφήνεις απ' έξω κάποιον που θέλει να συμμετάσχει σε μια κοινωφελή δράση αλλά δε θέλει να συμμετάσχει στο ρολόι Δ.Χ.

Το ρολόι Δ.Χ. πρέπει να είναι μια εσωτερική γιορτή, με πειράγματα, χαβαλέ και όλα τα καλά. Αφορά τα μέλη του forum εδώ. Ας μοιραστούμε αυτή τη χαρά μεταξύ μας, απλά και όμορφα.

Φυσικά μπορούμε να δούμε και μια κοινωφελή πράξη αλλά ως ξεχωριστή ενέργεια, όπου ο καθένας θα δώσει ότι θέλει, όσο θέλε, επώνυμα ή ανώνυμα αν και εν όψη εορτών υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να βοηθήσουμε εκεί έξω. Εγώ πάντοτε προτιμώ να βοηθώ ανθρώπους στη γειτονιά μου, δε μπορώ να κλείνω τα μάτια μου σε αυτά που συμβαίνουν δίπλα μου.

Γνώμη μου πάντα και εξυπακούεται πως θα ακολουθήσω την απόφαση που θα ΠΑΡΟΥΜΕ όλοι μαζί.

Spam Off και καλή συνέχεια!

I agree 100%.
Specialy:  "Εγώ πάντοτε προτιμώ να βοηθώ ανθρώπους στη γειτονιά μου, δε μπορώ να κλείνω τα μάτια μου σε αυτά που συμβαίνουν δίπλα μου."
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Belgian paraglider and watch enthousiast in Mani,
speak basic greek, only little writing, reading with translator sometimes!
SEIKOCITIZENCASIOORIENTSMITHS Project GWF2020 ... and some vintage

Αποσυνδεδεμένος Thodorisklm

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Νοέμβριος 10, 2020, 22:29:30 μμ »
η όποια δράση για να προσφέρουμε αν γίνει θα είναι ξεχωριστά. Ας μείνουμε στα 15€ για το ρολόι και τα συζητάμε σε άλλο θέμα αν θέλουμε να προσφέρουμε κάπου
Συμφωνώ

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions