Αποστολέας Θέμα: BOXING  (Αναγνώστηκε 13546 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: BOXING
« Απάντηση #60 στις: Αύγουστος 03, 2024, 22:39:51 μμ »
Αν μπορείς ανέβασε και το πρότυπο άρθρο του γιατρού.
Δεν μπόρεσα να το βρω.
Ευχαριστώ

Ναι, το βρήκα.  :) Αυτό το άρθρο έχει γραφεί πριν εμφανιστεί η Αλγερινή.

https://www.ygeiamou.gr/fitness-wellbeing/fitness/409688/olimpiaki-agones-enas-epistimonas-exigi-ti-ischii-gia-tis-trans-athlitries-se-ginekia-athlimata/
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος μεταλας

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Αύγουστος 03, 2024, 23:28:38 μμ »
Επεξηγηματικο το άρθρο του γιατρού.
Πλήρης ανάλυση.....
Λύνει κάθε απορία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Αύγουστος 03, 2024, 23:29:27 μμ »
Ναι, το βρήκα.  :) Αυτό το άρθρο έχει γραφεί πριν εμφανιστεί η Αλγερινή.

https://www.ygeiamou.gr/fitness-wellbeing/fitness/409688/olimpiaki-agones-enas-epistimonas-exigi-ti-ischii-gia-tis-trans-athlitries-se-ginekia-athlimata/
Ευχαριστώ!!!

Κατανοητό
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Αύγουστος 04, 2024, 08:24:18 πμ »
Υποθέτω ότι ο πυροσβέστης είναι πιο ειδικός σε ιατρικά θέματα από έναν αριστερό καθηγητή ιατρικής.
Βασικά ως προς τα ιατρικά δεδομένα του θέματος δε λένε κάτι διαφορετικό.Οποτε δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ένσταση σου σε αυτά που λέει ο πυραγος,μόνο και μόνο επειδή είναι πυραγός,ασχέτως αν τελικά αναπαράγει αυτολεξεί τα λεγόμενα ενός ιατρού…Που διαφωνείς; Τεσπα…
Το δια ταύτα όμως που λέει στο τέλος ο P.G,δλδ: <<Όλα τα υπόλοιπα για "τραβεστί", για "άνδρες που ξυλοφορτώνουν γυναίκες", για "γουόκ ατζέντες" (το "γουόκ αντζέντα στην ... Αλγερία" πρέπει να είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο της ημέρας) είναι γελοίες ψεκασμένες αρλούμπες.">> είναι η προσωπική του κρίση,κρίση βασισμένη στις ιδεοληπτικής βλακείες που έχει στο κεφάλι του.
Τα ιατρικά δεδομένα δε χωρούν αμφισβήτησης.Αν τώρα κάποιος καταλήγει από αυτά τα δεδομένα στο συμπέρασμα ότι η Αλγερινη είναι 100% γυναικάρα ή αν καποιος άλλος στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μη ολοκληρωμενο άντρα είναι άλλη υπόθεση και εκεί παίζει ρολο το τι κολλήματα,ιδεοληψίες κτλπ έχει ο καθένας ασχέτως αν είναι γιατρός ή οχι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Αύγουστος 04, 2024, 09:24:06 πμ »
Βασικά ως προς τα ιατρικά δεδομένα του θέματος δε λένε κάτι διαφορετικό.

Επειδή λοιπόν εγώ δεν έχω ιδεοληψίες παραθέτω τα βασικά στοιχεία που είπα…

1…

Οπότε... έχει Υ χρωμόσωμα, αλλά δεν έχει πιπί... έχει όμως τιτί...

Παρέθεσα ένα άρθρο (που δεν ήξερα καν το συγγραφέα όπως είπα), απλά για να διευκρινίσω ότι δεν ήταν άπλα ένας άντρας που έκανε ή είναι σε διαδικασία φυλομετάβασης, όπως είχε κυκλοφορήσει αρχικά.

2…

Εγώ δέχομαι ότι υπάρχει θέμα με τη συγκεκριμένη συμμετοχή (το είπα από την αρχή), αλλά γιατί να δεχτώ ότι "έτσι έχουν τα πράγματα", όπως λες επειδή το είπε ένας πυραγός, στηριζόμενος σε μια υπόθεση από τις μαρτυρίες?

Λόγω της φιλίας μου με την Φάνη και της εκτίμησης που έχω, απλά αντέδρασα και του είπα ότι δεν σημαίνει ότι έτσι έχουν τα πράγματα επειδή το είπε κάποιος.

Ξαναλέω ότι για τη συγκεκριμένη συμμετοχή προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν πάρα πολλά θέματα και κακώς δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Δεν είναι όμως λύση μια απάντηση τύπου… είσαι ένα τέρας της φύσης και άρα δεν έχεις δικαίωμα στον αθλητισμό, αφού δεν μπορείς να ανταγωνίζεσαι ούτε άντρες ούτε γυναίκες… συνεπώς κάτσε σπίτι σου.

Μιλώντας γενικά όμως, για εμένα ιδεοληψία είναι να μιλάμε για ολυμπιακά ιδεώδη και να κάνουμε τεράστιο ζήτημα αυτή τη συμμετοχή, αλλά ταυτόχρονα, να κάνουμε τα στραβά μάτια, σε εμπορευματοποίηση και χορηγούς, συμμετοχή καταδικασμένων για βιασμό, ντόπινγκ κλπ.

Τεσπά, δεν έχω κάτι να προσθέσω και δεν θα συνεχίσω το θέμα, καθώς δεν υποστηρίζω κάποια συγκεκριμένη θέση.
Δύο συγκεκριμένα θέματα έθεσα παραπάνω και τα υπόλοιπα όλα είναι υποθέσεις.
Συνεπώς, δεν με ενδιαφέρει η οποιαδήποτε αντιπαράθεση.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Αύγουστος 04, 2024, 09:29:31 πμ »
Επειδή λοιπόν εγώ δεν έχω ιδεοληψίες παραθέτω τα βασικά στοιχεία που είπα…

[
Εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε εσένα όταν μιλάω για ιδεοληψίες.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sub50,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Αύγουστος 04, 2024, 09:34:53 πμ »
Εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε εσένα όταν μιλάω για ιδεοληψίες.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ιδεοληψίες, όπως όλοι. Μία από αυτές (όπως θα καταλάβατε) είναι ότι δεν μου αρέσουν τα social media και ειδικά οι celebrity των social media… είτε είναι πυροσβέστες είτε είναι γιατροί.  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος μεταλας

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αύγουστος 04, 2024, 10:19:09 πμ »
Είσαι ο άνθρωπος μου sub50.... :)

Είμαι 47 ετών και δεν είχα ποτε λογαριασμό σε social....
 Κάνω την προσωπική μου "υπερβαση" με το να είμαι εγγεγραμμένο μέλος στο GWF, λόγω της αγάπης μου,για τα ρολόγια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αύγουστος 04, 2024, 14:49:23 μμ »
Ιταλία,λένε αρκετοι ότι είναι προπαγάνδα της Μελονι,για πολιτικούς λόγους

"Τη στήριξή της στην Άντζελα Καρίνι, την αθλήτρια πυγμαχίας της Ιταλίας που έχασε από την Αλγερινή Ιμάν Κελίφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού σε 46 δευτερόλεπτα την Πέμπτη, εξέφρασε η Τζόρτζια Μελόνι.

Η Ιταλίδα αθλήτρια ζήτησε συγγνώμη από την αντίπαλό της, ξεκαθαρίζοντας ότι η αντίδρασή της οφειλόταν στην απογοήτευσή της για την ήττα της και δεν ήθελε να εκληφθεί ως μια μορφή διαμαρτυρίας για τη συμμετοχή της Κελίφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο αγώνας αυτός δεν έγινε επί ίσιοις όροις, κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό» σχολίασε αρχικά η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, η οποία συναντήθηκε με την Καρίνι και σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε:

«Ξέρω ότι δεν θα τα παρατήσεις, Άντζελα, και ξέρω ότι μια μέρα θα κερδίσεις με κόπο και ιδρώτα αυτό που σου αξίζει. Σε έναν ανταγωνισμό που είναι επιτέλους δίκαιος»."
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Αύγουστος 04, 2024, 17:38:56 μμ »
Κλασσικοί Ιταλοί,πατάνε σε δύο βάρκες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Αύγουστος 14, 2024, 18:09:04 μμ »
Τελικά μετά το ντόρο που έγινε επειδή κάποιοι υποστήριξαν ότι είναι άντρας και αυτή η πληροφορία έγινε αποδεκτή και αναπαράχθηκε χωρίς κάποιο προβληματισμό ή κρίση, ασχολήθηκε στη συνέχεια κάνεις τελικά με το τι είναι πραγματικά?

Στην Γαλλία βάζουν άνδρες να παίζουν στο ring με γυναίκες...!

Διαβάζω τα παρακάτω...

Η Ιμάν Κελίφ περιλαμβάνει ονομαστικά τον Έλον Μασκ και την J.K. Ρόουλινγκ στη μήνυση που κατέθεσε για διαδικτυακό μπούλινγκ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Η Ιμάν Κελίφ ήταν το θύμα ενός κύματος παραπληροφόρησης και τοξικότητας σε όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο μετατράπηκε σε κυνήγι μαγισσών. Οι επικριτές της ξεκίνησαν το μπούλινγκ μετά τον αγώνα της Κελίφ με την Ιταλίδα Άντζελα Καρίνι, υποβάλλοντάς την σε διαδικτυακό μίσος σχετικά με το ότι αγωνίζεται στη γυναικεία κατηγορία των Ολυμπιακών Αγώνων για πυγμαχία.

Πολλοί κατηγόρησαν την Κελίφ ότι είναι άντρας – ανεξάρτητα από το γεγονός ότι γεννήθηκε γυναίκα, αναφέρεται ως γυναίκα στο διαβατήριό της και δεν έχει ταυτοποιηθεί ποτέ ως τρανς.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Αύγουστος 14, 2024, 19:24:04 μμ »
Η ομοσπονδια του μποξ,τον έχει κατατάξει σαν ανδρα,αυτό είχα διαβάσει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Αύγουστος 14, 2024, 19:44:11 μμ »
Η ομοσπονδια του μποξ,τον έχει κατατάξει σαν ανδρα,αυτό είχα διαβάσει
Ακριβώς, αυτά ήταν τα fake news που κυκλοφόρησαν διάφοροι, όπως φαίνεται.
Εγώ αυτό που διάβασα είναι ότι η ομοσπονδία ποτέ δεν την είχε κατατάξει στους άντρες. Αντίθετα, αγωνιζόταν κανονικά στο γυναικείο εδώ και χρόνια... Και σε παγκόσμιο. Την απέκλεισαν όμως στο τελευταίο παγκόσμιο λόγω ορίων τεστοστερόνης και όχι λόγω φύλου.
Λέγεται ότι την απέκλεισαν για να κερδίσει και καμία άλλη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Αύγουστος 14, 2024, 19:58:45 μμ »
Πάντως,την απέκλεισαν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #74 στις: Αύγουστος 14, 2024, 21:58:21 μμ »
Ακριβώς, αυτά ήταν τα fake news που κυκλοφόρησαν διάφοροι, όπως φαίνεται.
Εγώ αυτό που διάβασα είναι ότι η ομοσπονδία ποτέ δεν την είχε κατατάξει στους άντρες. Αντίθετα, αγωνιζόταν κανονικά στο γυναικείο εδώ και χρόνια... Και σε παγκόσμιο. Την απέκλεισαν όμως στο τελευταίο παγκόσμιο λόγω ορίων τεστοστερόνης και όχι λόγω φύλου.
Λέγεται ότι την απέκλεισαν για να κερδίσει και καμία άλλη.

Πάντως πριν την Ολυμπιάδα δεν ειχε διακρίσεις, το αντιθετο . Η πρωτη επιτυχία της ερχεται το '22 στο Παγκόσμιο όπου παιζει τελικό αλλά χάνει . Το '23 ξαναφτανει τελικό αλλά εκεί την αποκλείουν λόγω αποτυχίας στο βιοχημικό τεστ DNA επαλήθευσης φύλου , οπου συμφωνα με την ΙΒΑ εχει χρωμοσώματα ΧΥ. Εκανε προσφυγή στο CAS αλλά την απέσυρε για άγνωστο λόγο .
Υπάρχει και προηγουμενη περιπτωση αθλήτριας με υπερπαραγωγη τεστοστερόνης , Mokgadi Caster Semenya , η Νοτιοαφρικανή δρομέας που κερδισε 2 Ολυμπιακά μετάλλια και άλλα Παγκόσμια .Εξωτερικά έμοιαζε με άντρα .Ειχε ανδρικά γεννητικά οργανα που ηταν ατροφικά  αλλά γυναικεία εξωτερικά . Δεν ειχε μήτρα, σάλπιγγες και περίοδο. Οταν το 2019 η Διεθνής ομοσπονδία στιβου άλλαξε τους κανονες για τετοια ατομα , την υποχρέωσαν να κανει θεραπεια και να μειωσει τα επίπεδα τεστοστερόνης στα όρια των γυναικών . Αρνήθηκε να το κανει και από τοτε εξαφανίστηκε .
Το θεμιτό θα ήταν πιθανώς όλες οι Ομοσπονδίες να κάνουν παρομοιους κανονες για να εχουμε υγιή συναγωνισμό
friendly
1
funny
0
like
2
wow
0
Members reacted friendly:
george_,
No reactions
Members reacted like: