Βασικά ως προς τα ιατρικά δεδομένα του θέματος δε λένε κάτι διαφορετικό.
Επειδή λοιπόν εγώ δεν έχω ιδεοληψίες παραθέτω τα βασικά στοιχεία που είπα…
1…Οπότε... έχει Υ χρωμόσωμα, αλλά δεν έχει πιπί... έχει όμως τιτί...
Παρέθεσα ένα άρθρο (που δεν ήξερα καν το συγγραφέα όπως είπα), απλά για να διευκρινίσω ότι δεν ήταν άπλα ένας άντρας που έκανε ή είναι σε διαδικασία φυλομετάβασης, όπως είχε κυκλοφορήσει αρχικά.
2…Εγώ δέχομαι ότι υπάρχει θέμα με τη συγκεκριμένη συμμετοχή (το είπα από την αρχή), αλλά γιατί να δεχτώ ότι "έτσι έχουν τα πράγματα", όπως λες επειδή το είπε ένας πυραγός, στηριζόμενος σε μια υπόθεση από τις μαρτυρίες?
Λόγω της φιλίας μου με την Φάνη και της εκτίμησης που έχω, απλά αντέδρασα και του είπα ότι δεν σημαίνει ότι έτσι έχουν τα πράγματα επειδή το είπε κάποιος.
Ξαναλέω ότι για τη συγκεκριμένη συμμετοχή προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν πάρα πολλά θέματα και κακώς δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Δεν είναι όμως λύση μια απάντηση τύπου… είσαι ένα τέρας της φύσης και άρα δεν έχεις δικαίωμα στον αθλητισμό, αφού δεν μπορείς να ανταγωνίζεσαι ούτε άντρες ούτε γυναίκες… συνεπώς κάτσε σπίτι σου.
Μιλώντας γενικά όμως, για εμένα ιδεοληψία είναι να μιλάμε για ολυμπιακά ιδεώδη και να κάνουμε τεράστιο ζήτημα αυτή τη συμμετοχή, αλλά ταυτόχρονα, να κάνουμε τα στραβά μάτια, σε εμπορευματοποίηση και χορηγούς, συμμετοχή καταδικασμένων για βιασμό, ντόπινγκ κλπ.
Τεσπά, δεν έχω κάτι να προσθέσω και δεν θα συνεχίσω το θέμα, καθώς δεν υποστηρίζω κάποια συγκεκριμένη θέση.
Δύο συγκεκριμένα θέματα έθεσα παραπάνω και τα υπόλοιπα όλα είναι υποθέσεις.
Συνεπώς, δεν με ενδιαφέρει η οποιαδήποτε αντιπαράθεση.