Αποστολέας Θέμα: Τι θα αγοραζα μεχρι 15.000 ευρω?  (Αναγνώστηκε 34230 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
Απ: Τι θα αγοραζα μεχρι 15.000 ευρω?
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 12:46:48 μμ »

Να κανω μια ερωτηση και οποιος θελει μου απαντα,αλλα με το χερι στην καρδια...

Αν το συγκεκριμενο ρολοι,ακριβως οπως το βλεπετε,αντι για τα γραμματακια Patek Phillipe  εγραφε Maurice Lacroix ή Baume & Mercier θα το κοιταζε κανενας δευτερη φορα?  ::)

Εγώ πάντως όχι, όσο καλό και να είναι αν δε μου αρέσει στο μάτι...

Σε αυτά τα λεφτά η επιλογή μου θα ήταν το JLC Tribute to Polaris

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 12:57:33 μμ »

Αν το συγκεκριμενο ρολοι,ακριβως οπως το βλεπετε,αντι για τα γραμματακια Patek Phillipe  εγραφε Maurice Lacroix ή Baume & Mercier θα το κοιταζε κανενας δευτερη φορα?  ::)

Εγώ πάντως όχι, όσο καλό και να είναι αν δε μου αρέσει στο μάτι...

Σε αυτά τα λεφτά η επιλογή μου θα ήταν το JLC Tribute to Polaris

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

ω ναι πως το ξεχασαμε και αυτο!!!!!!!!!!!! κομματαρα!

απο μεταπωλητικη αξια ξερουμε πως κινειται?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 13:02:56 μμ »

Όμως δεν γράφει ούτε Maurice Lacroix ούτε Baume & Mercier, γιατί ποτέ δεν θα μπορούσαν αυτές οι εταιρίες, να φτιάξουν την μεγάλη εικόνα και να αναθέσουν στον μάγο Gerald Genta να την υλοποιήσει, δηλαδή να φτιάξει ένα ρολόι-σταθμό στην ιστορία της ωρολογοποιίας.

Φιλε Πανο μπορεις να μας εξηγησεις τί το μαγικο εχει η σχεδιαση αυτου του ρολογιου που βλεπουμε στη φωτογραφια,δεδομενου οτι απ'οσο ξερω δεν ειναι ιδιαιτερα παλιες οι καταβολες του?Επισης για ποιο συγκεκριμενο λογο αποτελει ''σταθμο'' στην ορολογοποιία?Απ'οσο γνωριζω η μοναδικη του πρωτια ηταν οτι υπηρξε το πρωτο ατσαλινο ρολοι της Patek αλλα φυσικα ανεκαθεν τιμολογειτο σαν πλατινα....
Σε ρωταω διοτι κι εμενα μου αρεσει,αλλα απλα μεχρι εκει,δεν μπορω να πω οτι αυτο το ρολοι μου ξυπνα συναισθηματα και ριγη μολις το αντικρυζω,σε αντιθεση με παρα πολλα αλλα κομματια στα 15.000 που ομως δεν γραφουν Patek..
Θα ηθελα ομως να καταλαβω τί βλεπουν σε αυτο το ρολοι οι φαν του,περα απο μια μεγαλη μαρκα που το διανεμει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 13:06:08 μμ »

Όμως δεν γράφει ούτε Maurice Lacroix ούτε Baume & Mercier, γιατί ποτέ δεν θα μπορούσαν αυτές οι εταιρίες, να φτιάξουν την μεγάλη εικόνα και να αναθέσουν στον μάγο Gerald Genta να την υλοποιήσει, δηλαδή να φτιάξει ένα ρολόι-σταθμό στην ιστορία της ωρολογοποιίας.

Φιλε Πανο μπορεις να μας εξηγησεις τί το μαγικο εχει η σχεδιαση αυτου του ρολογιου που βλεπουμε στη φωτογραφια,δεδομενου οτι απ'οσο ξερω δεν ειναι ιδιαιτερα παλιες οι καταβολες του?Επισης για ποιο συγκεκριμενο λογο αποτελει ''σταθμο'' στην ορολογοποιία?Απ'οσο γνωριζω η μοναδικη του πρωτια ηταν οτι υπηρξε το πρωτο ατσαλινο ρολοι της Patek αλλα φυσικα ανεκαθεν τιμολογειτο σαν πλατινα....
Σε ρωταω διοτι κι εμενα μου αρεσει,αλλα απλα μεχρι εκει,δεν μπορω να πω οτι αυτο το ρολοι μου ξυπνα συναισθηματα και ριγη μολις το αντικρυζω,σε αντιθεση με παρα πολλα αλλα κομματια στα 15.000 που ομως δεν γραφουν Patek..
Θα ηθελα ομως να καταλαβω τί βλεπουν σε αυτο το ρολοι οι φαν του,περα απο μια μεγαλη μαρκα που το διανεμει.

Τι ειναι αυτα που λες βρε Θοδωρη...... αισχος! Πως τολμας!?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 13:29:06 μμ »

Νομίζω ότι είναι γενικά αποδεκτό στο χώρο της ωρολογοποιίας παγκοσμίως, ότι τα τα 2 ρολόγια που σχεδίασε ο Genta για την PP και AP, το nautilus και το royal oak είναι all time classic και μοντέλα σταθμοί στο πάνθεον της ωρολογοποιίας.

Από κει και πέρα το τι αρέσει ή δεν αρέσει στον καθένα μας δεν έχει τίποτα να κάνει με το παραπάνω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ennea

• Sr. Member
  • Κράτησα τη ζωή μου... κατά το πλάγιασμα της βροχής
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 13:29:30 μμ »

Το ερώτημα είναι ρητορικό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 13:31:34 μμ »
Πανο γιατι αυτα τα δυο θεωρουνται All time classic?

Τι εδωσαν στην ωρολογοποιια?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 13:39:39 μμ »

Το ανυπέρβλητο design τους, την απίστευτη ποιότητα κατασκευής που όμοια της δεν είχαν ξαναδεί ρολόγια από ατσάλι μαζί με τις σπουδαίες μηχανές τους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 13:40:36 μμ »

Μάλλον είμαι στη μειοψηφία, αφού δε μου αρέσει καθόλου ο ναυτίλος, όπως και τα υπόλοιπα ρολόγια που έχουν την υπογραφή του Genta. Από τους αγιο-τριαδικούς περιμένω πιο κλασσικές υλοποιήσεις.
Αλλά με το χέρι στην καρδιά αν έγραφε Maurice ή Baume, και κόστιζε όσο κοστίζουν τα ρολόγια αυτών των εταιρειών, θα ήθελα ένα. Να μπαίνει και κάτι διαφορετικό στον καρπό, που και που.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 13:42:37 μμ »

Το ανυπέρβλητο design τους, την απίστευτη ποιότητα κατασκευής που όμοια της δεν είχαν ξαναδεί ρολόγια από ατσάλι μαζί με τις σπουδαίες μηχανές τους.
οκ, thanx :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 14:20:59 μμ »
Εγω παντως εξακολουθω να πιστευω οτι παραδειγματα οπως το Nautilus και το RO αποδυκνειουν το ποσο ''φουσκα'' ειναι τελικα αυτος ο ''χωρος της ορολογοποιίας''...
ειμαι αιρετικος για πολλους αλλα αυτο πιστευω....
Το ''τετραγωνοστρογγυλο'' ,καπως φλατ,κυριλοσπορ,αχρωμο σχεδιο των '70s με το ενσωματωμενο μπρασελε που σημερα θα εδειχνε κιτς και παρωχημενο σε οποιαδηποτε ''μη ευλογημενη'' μαρκα,το βλεπουμε σαν το απαυγασμα της ωρολογοποιίας επειδη το λανσαρει η ΡΡ οπως μονο αυτη ξερει(δημιουργια τεχνητης ελλειψης,ελεγχος των ντηλερ,τιμες προκλητικες για μη ευγενες μεταλλο,κτλ)...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 14:25:42 μμ »
Εγω παντως εξακολουθω να πιστευω οτι παραδειγματα οπως το Nautilus και το RO αποδυκνειουν το ποσο ''φουσκα'' ειναι τελικα αυτος ο ''χωρος της ορολογοποιίας''...
Το ''τετραγωνοστρογγυλο'' ,καπως φλατ,κυριλοσπορ,αχρωμο σχεδιο των '70s με το ενσωματωμενο μπρασελε που σημερα θα εδειχνε κιτς και παρωχημενο σε οποιαδηποτε ''μη ευλογημενη'' μαρκα,το βλεπουμε σαν το απαυγασμα της ωρολογοποιίας επειδη το λανσαρει η ΡΡ οπως μονο αυτη ξερει(δημιουργια τεχνητης ελλειψης,ελεγχος των ντηλερ,τιμες προκλητικες για μη ευγενες μεταλλο,κτλ)...
τα πες ολα......

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

tetos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 14:26:16 μμ »

ετσι ακριβως,ολα τα ευρωπαικα προιοντα θεωρουνται η ελιτ,οχι μονο στα ρολογια,εχουν μια καποια ποιοτητα αλλα οχι τοση ωστε να δικαιολογει τα ποσα που ζητανε,
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lambros

• Full Member
  • **
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 15:15:02 μμ »
+1
Η τριάδα, σχέδιο, ποιοτικη κατασκευή και χειροποίητο φινίρισμα, μηχανή μαζί με το όνομα Ζεντά συνέβαλαν στην τεράστια εμπορική τους επιτυχία.

Για κάποιον επαείοντα που παρακολουθεί τον χώρο μπορεί να μην υπάρχει αμεση σχέση τιμής/ποιότητας αλλα είναι προφανές ότι τόσο η pp και η ap δεν αποσκοπεί σε αυτό αλλα το κυριότερο ούτε το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού τους κοινού δεν ασχολείται με αυτο επίσης.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Haters gonna hate

Αποσυνδεδεμένος Sol Invictus

• Sr. Member
  • ...to the Unconquered Sun
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 16:09:09 μμ »

Μεταχειρισμένο. Με τα ρέστα θα πήγαινα το ταξιδάκι που λέγαμε σε άλλο νήμα  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions