0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βάιε μιλάω προσωπικά, από τις δικιές μου εμπειρίες. Οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Θα σου πω ένα πράγμα όμως, είναι ίσως ο τοπ προορισμός στον κόσμο για την αγορά μεταχειρισμένου ρολογιού!
Καυκασος Ιούνιος 2019 πηγαίνοντας για διανυκτέρευση στο kazbeki. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στιγμιότυπο από εγγραφή βίντεο του 2013...Διεθνής αερολιμένας..Quiz για τους πολυταξιδεμένους του Φορουμ 😎
Απολίτιστοι. ! Ουτε γκράφιτι στα τραίνα, ουτε στα κουτια διανομής / ελέγχου, ουτε σακκούλες S/M στα σύρματα, ουτε αποτσίγαρα στον πεζόδρομο, που ζούνε οι ανθρώποι Θεέ μου.
Ταξίδι δεν το λες, μάλλον διαδρομή εκτός πόλης.
βολος?
Θεσσαλονικη
Ζήλεψα με το Λονδίνου του Γιώργου(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Its grey, the best grey(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Λοιπόν αγαπητέ έβαλες πραγματικά απίστευτα δύσκολη χώρα. Στην αρχή τα χρώματα με παρεπεμψαν σε Ασία μεριά προς ταυλανδη ή Καμπότζη αλλά τελικά είναι η δημοκρατία του ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ στην Ωκεανία. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.