Περασε 1 χρονος ενασχολησης με τα ρολογια και τα φορουμ
Δεν ηξερα τι μου αρεσει , τι μου ταιριαζει και τι θα με βολεψει στην καθημερινοτητα.
Εχω καταληξει πλεον.

QUARTZ, ECO DRIVE , SOLAR οι Βασιλιαδες της ακριβειας και της πρακτικοτητας. Εαν δε τα συνδυασεις και με ενα περπετουαλ ... Λουκουμι.
Ρολοι που πρεπει να το διορθωνεις καθε λιγο και λιγακι , δεν ειναι ρολοι , ειναι κοσμημα.

Τα μηχανικα επονται καταιδρωμενα και εκει που σιγουρα κερδιζουν ειναι στην αισθηση , ψυχολογια και μια καθιερωμενη αποψη ( στα φορουμ ) , οτι αποτελουν την Μεκκα της ωρολογοποιιας.

Το μηχανικο ισουται με μπελα.

Εκτος και αν εχεις 1 , το φορας καθε μερα , κραταει υποφερτη χρονομετρια , δεν χιονιζει , δεν κανει ζεστη , δεν φουσκωσες απο το φαι ...
Και φυσικα για να αποκτησεις 1 το οποιο κραταει χρονομετρια , πρεπει να κανεις καλη αναληψη απο τον τραπεζικο σου λογαριασμο , να κανεις σερβις κτλ.

Απο δω και περα λοιπον , ρολογια θα ονομαζω μονο αυτα που λενε την ωρα χωρις να πρεπει να συμβουλευεσαι ενα ΡΟΛΟΙ για να τα διορθωσεις .
Το κινητο , ειναι σαφως το καλυτερο ρολοι.
Και ειναι και χειρος και τσεπης και τσαντας και γραφειου

Και ωμου ...

Θα με συγχωρησετε αγαπητοι συμφορουμιτες αλλα πλεον θα αρχισω να ανεβαζω φωτο του κινητου μου και τα ρολογια μου θα τα ανεβαζω σε φορουμ με καδενες , δαχτυλιδια και περιδεραια.
Δεν θα εχουν περαση βεβαια , γιατι δεν κοστιζουν αλλα τουλαχιστον θα ειναι στο μερος που ανηκουν.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk