O Αλπινιστής ποτε δεν με τραβαγε. Ναι, ωραίο το πρασινο καντραν στο παλιό, αλλά δεν θα το φοραγα ποτέ. Πολύ "μπλινκ", όχι μόνο η κασα, και το καντραν και οι δεικτες, όλα γυαλιζαν. Ναι, μου αρεσαν οι δυο κορωνες και η εσωτερική περιστρεφόμενη στεφανη/πυξιδα, αλλά όλα τα άλλα ηταν πολύ "φωνακλάδικα", όλα εκτός από το μεγεθος που ηταν μικρό και παρέμεινε, λες και το ρολόι ειναι μόνο για τους Ασιάτες. Αρα το παλιό ήταν μικρό, γυαλιστερό και για μενα υπερτιμημενο, όμορφο να το βλέπεις, δυσκολο όμως να το φοράς.
Στο καινούριο τώρα, κράτησαν όλα τα "μειονεκτήματα" και πέταξαν όλα τα "πλεονεκτήματα"!!
Ξεφορτώθηκαν τις δυο κορώνες, την εσωτερικη περιστρεφόμενη στεφανη/πυξίδα, που ηταν και το σημα κατατεθεν του ρολογιού και δικαιολογουσε και το όνομά του, και το έκαναν και πάλι μικρό, και σαν να μην εφτανε αυτό, τώρα το έκαναν και θαμπό, με μια πολύ απλή και λιτη σχεδιαση που δεν του "χαρίζει", το αντίθετο μάλιστα, και που συν τοις αλλοις εχασε και το λογο τού να λέγεται "Αλπινιστής". Αλήθεια γιατι ονομαζουν "Αλπινιστή" ενα ρολόι που δεν βλέπω να εχει καμμια σχεση με Αλπεις, με βουνά, ή έστω με καποια περιπέτεια.
Υποπτεύομαι ότι το μόνο που δεν θα 'ναι "μικρό" και "θαμπό" στο ρολόι, θα ειναι η τιμή του...

ΥΓ. Ααα επίσης, μπορεί να μου εξηγησει καποιος τι χρειάζονται τα 20 bar στα βουνά...??

Και για να ειμαι και ον-τοπικ, από τα δυο, κανένα. Αν επρεπε να διαλεξω, το παλιό...απλώς να το βλέπω, όχι να το φοράω...