Μετά από μια εβδομάδα
Το τιτάνιο είναι ιδιαίτερο υλικό, το έχω δοκιμάσει σε αρκετά ρολόγια, είναι αντιμαγνητικο υλικό, δεν διαβρώνεται, δεν επηρεάζεται από την αλλαγή της θερμοκρασίας, είναι πανάλαφρο, τρομερά ανθεκτικό αλλά χωρίς καμία προστατεύει επίστρωση ευάλωτο στις γρατζουνιές. Όταν ένα ρολόι είναι ένα επαγγελματικό όργανο πολυτελείας θα έπρεπε να προστατεύει την κασα του καλύτερα.
Ξεκίνησα από το μεγαλύτερο παράπονο μου. Μπορεί να μην με νοιάζει αν θα το γρατζουνισω, και το λέω ειλικρινά αυτό, είναι πολύ κουραστικό να φοράς ρολόι και να προσπαθείς να μην ακουμπάει πουθενά, και απλά το φοράω, αλλά με νοιάζει να είναι όμορφο το ρολόι μού.
Η Citizen με την τεχνολογία της στα ρολόγια τιτανίου, το έχει ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα εδώ και αρκετά χρόνια, ένα παράδειγμα που μπορώ να σκεφτώ.
Το δεύτερο παράπονο μού, όχι ακριβώς παράπονο, αλλά παρατήρηση, είναι στο μπρασελε του ρολογιού.
Αυτό το μπρασελε δεν είναι επαγγελματικου προσανατολισμου.
Δεν κλείνει επαγγελματικά, δεν ασφαλίζει επαγγελματικά. Το συγκρίνω με το μπρασελε του po ,είναι πιο όμορφο μπρασελε του Tudor; είναι ναι,είναι πιο τεχνολογικό μπρασελε του Tudor;είναι ναι
Είναι πιο βολικό;είναι ναι, είναι το ίδιο ασφαλές; Σε καμία των περιπτώσεων, το μπρασελε του po όταν κλείνει στο χέρι, ασφαλίζει συγχρόνως, το νιώθεις, το καταλαβαίνεις, στο Pelagos σε ένα τράνταγμα ή έντονο χτύπημα ανοίγει ή χαλαρώνει η ασφάλεια του μπρασελε.
Εδώ τελειώνουν και τα αρνητικά του ρολογιού.
Ο συνδυασμος των διαφόρων από το κανονικό Pelagos, με την άριστη ποιότητα κατασκευής, βγάζουν μια νεοvintage αίσθηση στο ρολόι, όπου εγώ προσωπικά είμαι επιρρεπής. Είναι πολύ όμορφο κατασκεύασμα.
Άριστη χρονομετρια, σε επίπεδα ανώτερα από αυτά που έχουμε συνηθίσει.
Ελαφρύ, με παρουσία στο καρπό, η τεχνολογία του μπρασελε προσφέρει άνεση, και πραγματικά απολαμβάνεις να το φοράς.
Το κρύσταλλο του έχει AR προστασία, πραγματικά βλέπεις πάντα την ώρα, το dial του είναι χάρμα οφθαλμών, είτε την ημέρα, είτε το βράδυ, όμορφη κίνηση στην καθημερινότητα με in house μηχανισμό, όπου παρόλο που η κορώνα είναι στα αριστερά έχει πάρει πιστοποίηση Cosc,κάτι ιδιαίτερα ασυνήθιστο.
Η κίνηση του κεραμικου bezel είναι με 60 κλικ, στιβαρή κίνηση και μάλιστα στη θέση 12 κλειδώνει και απαιτεί λίγο παραπάνω πίεση να μετακινηθεί.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk