Εγω πλεον το εχω γυρισει τα τελευταια 4-5 χρονια σε mild αγιους δομινικους.
Ονδουρα εχει ανεβει αρκετα.
Ο κουβανικος υγραντηρας μου εχει por larranaga λιγα πλεον, Hoyo de Monterey που ειναι τα αγαπημενα μου ( petit robusto kai epicure1 ειναι μαγικα. Πλεον δεν ειναι ιδια...) και απο τις περισδοτετες φιρμες εχω απο μοα ετικετα καποια κομματια.
Θα ανοιξουμε αλλο θεμα, μην ενοχλουμε εδω
Εγω μετα τα Cohiba, αφου ειδα τι γινεται στην εδω αγορα με τις Κουβανεζικες μουφες, ακομα και σε καλα καταστηματα, δοκιμασα Davidoff Robusto.
Τα οποια Davidoff λογο εμπαργκο ΗΠΑ, για να πουλανε στις ΗΠΑ ηταν απο καπνα του Αγ. Δομινικου (*και αλλες περιοχες, αλλα δεν τις θυμαμαι ολες).
Μετα τη πρωτη δοκιμη, δεν ξαναπηρα cohiba.
Δεν ειχε την
σφαλιαρα των κουβανεζικων και κυριως τη σφαλιαρα στο πρωτο διλεπτο των Cohiba.
Ηταν πολυ πιο απαλο και πολυ ισοροπιμενο και σιγα-σιγα με πειραματισμους κατελειξα σε καποιες ετικετες
Τα Romeo y Julieta Churchill kai ta Davidoff Churchill ειναι τα αγαπημενα, αλλα θελουν χρονο και ηρεμια, οπως και τα Davidoff Double R που ειναι πιο μεγαλο απο το Churchill αλλα πολυ πιο ηπιο στη γευση
Μετα ειναι τα Zino Platinum Chubby Especial που ειναι λιγο πιο
σπορ γιατι ενω εχει μεγεθος robusto, ειναι πιο γρηγορο. Αν και εχω καιρο να τα πετυχω στα μαγαζια
Μετα Davidoff Pyramides και Zino Platinum Stout
Τα Romeo y Julieta Robusto Maduro, Romeo y Julieta Cedros N3 kai Partagas Serie D N4 ξεμειναν απο τους πειραματισμους και πιο πολυ για τον κοσμο που κανει τρακα, γιατι ξερουν οτι τα Davidoff
δεν τα ακουμπανε γιατι ο Αλεξανδρος
Και βεβαια ειναι και τα πουρακια, τα οποια ειναι μια μικρη δοση απολαυσης μεσα στην ημερα