Αποστολέας Θέμα: Seiko 62MAS 6217-8001 1960s First Diver.  (Αναγνώστηκε 8203 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
Απ: Seiko 62MAS 6217-8001 1960s First Diver.
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 07, 2020, 19:57:47 μμ »
Γιατι ρολοι χειρος ;
Και αυτοι αντεγραψαν τα τσεπης.
Και τα τσεπης αντεγραψαν τα δαπεδου.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και τα δαπεδου αντεγραψαν τα ηλιακα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 07, 2020, 19:57:59 μμ »
Ε ναι

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 07, 2020, 20:38:02 μμ »
Του GWF project ρεεεεε!
Άντε από δω, με σύγχυσες.
:D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 07, 2020, 21:10:54 μμ »
λοιπον να διευκρινησω επειδη καποιοι ισως αμφισβητουν οτι το εχω στην κατοχη μου με υπονουμενα οτι εκλεψα το κειμενο απο το chrono24 να τους ενημερωσω οτι εγω ειμαι αυτος που το πουλαει στο σαιτ..ευχαριστω πολυ.!! :D :D :D

Φίλε μας, οταν "μεταφέρουμε" κείμενα από αλλού, αναφέρουμε ότι έιναι από "εκεί", απλώς λόγω σεβασμού στην πνευματική ιδιοκτησία κάποιου άλλου. Και κανείς δεν μπορεί να σε ψέξει, αν μεταφέρεις "copy-paste" κάτι που θεώρησες ενδιαφέρον, και έκρινες ότι θα ήταν σημαντικά ενημερωτικό για τα μέλη ενός ωρολογιακού φόρουμ. Οταν παρουσιάζεται κάποιο κείμενο, χωρίς τις διευκρινήσεις, είναι αυτονόητο ότι δίδεται βάση για παρεξηγήσεις και πιθανές επιπλοκές.

Σε δεύτερο τόνο, ενώ πιθανόν αυτό το σημαντικό για κάποιους αντικείμενο να είναι στην κατοχή σου, μου δημιουργείται η εντύπωση ότι, ή δεν είχες τον χρόνο ή δεν γνωρίζεις τις ορολογίες για να έκανες και τις απαραίτητες διορθώσεις.

Και κλείνω σκεπτόμενος ότι μάλλον η όλη ανάρτηση ήταν μια προώθηση / υποστήριξη κάποιων "θεμάτων", έκαστος ας κρίνει ποια είναι αυτά.

Ενημερωτικά πάντως, εμείς έχουμε τέτοιο, και μάλιστα μετά από επιλογή μας, και διακοσμημένο και με την Ελληνική σημαία και το διεθνές λογότυπο / σήμα του φόρουμ μας.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 07, 2020, 22:39:47 μμ »
Φίλε μας, οταν "μεταφέρουμε" κείμενα από αλλού, αναφέρουμε ότι έιναι από "εκεί", απλώς λόγω σεβασμού στην πνευματική ιδιοκτησία κάποιου άλλου. Και κανείς δεν μπορεί να σε ψέξει, αν μεταφέρεις "copy-paste" κάτι που θεώρησες ενδιαφέρον, και έκρινες ότι θα ήταν σημαντικά ενημερωτικό για τα μέλη ενός ωρολογιακού φόρουμ. Οταν παρουσιάζεται κάποιο κείμενο, χωρίς τις διευκρινήσεις, είναι αυτονόητο ότι δίδεται βάση για παρεξηγήσεις και πιθανές επιπλοκές.

Σε δεύτερο τόνο, ενώ πιθανόν αυτό το σημαντικό για κάποιους αντικείμενο να είναι στην κατοχή σου, μου δημιουργείται η εντύπωση ότι, ή δεν είχες τον χρόνο ή δεν γνωρίζεις τις ορολογίες για να έκανες και τις απαραίτητες διορθώσεις.

Και κλείνω σκεπτόμενος ότι μάλλον η όλη ανάρτηση ήταν μια προώθηση / υποστήριξη κάποιων "θεμάτων", έκαστος ας κρίνει ποια είναι αυτά.

Ενημερωτικά πάντως, εμείς έχουμε τέτοιο, και μάλιστα μετά από επιλογή μας, και διακοσμημένο και με την Ελληνική σημαία και το διεθνές λογότυπο / σήμα του φόρουμ μας.

Μόλις έπεσαν οι τιμές διεθνώς των αυθεντικών, γνήσιων και ιστορικών 62mas. Τι σου είναι η παγκοσμιοποίηση!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτέμβριος 07, 2020, 22:40:59 μμ »
Οι δικες μας ανεβηκαν Πανο ;
Ειναι καλη εποχη να πουλησουμε ;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 07, 2020, 22:44:01 μμ »
Οι δικες μας ανεβηκαν Πανο ;
Ειναι καλη εποχη να πουλησουμε ;

Όχι βρε κουτέ.
Πρώτα θα βγάλουμε μοντέλα με χρώματα ουρανίου τόξου και μετά θα τους τσακίζουμε τα κόκαλα με το αυθεντικό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 07, 2020, 23:05:16 μμ »
Εχεις εμπορικο μυαλο ρε γ@μωτη.
Τ αφηνω πανω σου ολα , εν λευκω

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 08, 2020, 18:38:27 μμ »
Αφου ψαχνουμε τους πρωτοπορους και τους μηνες , χρονια , δεκαετιες , ας παραθεσω τις χρονιες δημιουργιας των παραπανω εταιριων

Η Citizen 1918
H Rolex  1905
Η Blancpain 1735
Η Panerai 1860
H Omega 1848
Η Seiko 1881

Αυτοματως λοιπον Ρολεξ και Σιτιζεν εχουν αντιγραψει ολους τους προηγουμενους.
Και γενικα , ολοι εχουν αντιγραψει εκτος του 1ου.

Αναμεσα στους Ιαπωνες , αυτοι που αντιγραφουν ειναι φανερο ποιοι ειναι.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 08, 2020, 21:18:46 μμ »
Ο ΟΡ, που πήγε ?  :P :P :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

chris18051975

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: Σεπτέμβριος 08, 2020, 21:56:42 μμ »

Καλησπερα δε νομιζω οτι εκανα κατι κακο το να παρω καποιες ορολογιες δηλαδη εσεις τις γνωριζεται ολες??πρωτον.. και δευτερο δεν εκανα copy-paste απλα συμπληρωσα 2,3 ιστορικα σημεια που δεν τα ηξερα ,τριτο και τελευταιο τα υπονουμενα και της παρεξηγησεις της δημιουργει η καχεντρεχια και ζηλοφθονια που υπαρχει στον εγκεφαλο του ανθρωπου,εαν σας ενοχλησε εσας που ανεβασα ενα τοσο σπανιο ρολοι και το μοιραστηκα με τους υπολοιπους τοτε να μην ξανανεβασω εγω δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα..και για να κλεισω το ρολοι ειναι δικο μου και δεν κανω καμια προωθησει η αναδειξη κανενος θεματος..ενα σπανιο ρολοι ανεβασα δε σκοτωσα κανεναν. :-[ :-[
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σεπτέμβριος 08, 2020, 21:59:24 μμ »
Καλησπερα δε νομιζω οτι εκανα κατι κακο το να παρω καποιες ορολογιες δηλαδη εσεις τις γνωριζεται ολες??πρωτον.. και δευτερο δεν εκανα copy-paste απλα συμπληρωσα 2,3 ιστορικα σημεια που δεν τα ηξερα ,τριτο και τελευταιο τα υπονουμενα και της παρεξηγησεις της δημιουργει η καχεντρεχια και ζηλοφθονια που υπαρχει στον εγκεφαλο του ανθρωπου,εαν σας ενοχλησε εσας που ανεβασα ενα τοσο σπανιο ρολοι και το μοιραστηκα με τους υπολοιπους τοτε να μην ξανανεβασω εγω δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα..και για να κλεισω το ρολοι ειναι δικο μου και δεν κανω καμια προωθησει η αναδειξη κανενος θεματος..ενα σπανιο ρολοι ανεβασα δε σκοτωσα κανεναν. :-[ :-[
Και πολύ καλά έκανες που το ανέβασες  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σεπτέμβριος 09, 2020, 01:16:46 πμ »

Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να παρουσιασω ενα απο τα πιο σπανια vintage ρολογια που υπαρχουν σε ολο τον κοσμο το και εχω την τιμη να το εχω στη συλλογη μου το Seiko 62MAS 6217-8001 1960s First Diver....ευχαριστω πολυ.!! :nyah :nyah

Ειναι το πρώτο επαγγελματικό ρολόι κατάδυσης της Seiko, το 62MAS, ή για να του δοθεί η σωστή αναφορά 6217-8001, δεν χρειάζεται καμία εισαγωγή. Αυτό το ρολοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση για ένα ρολόι καταδυτικο ηλικίας άνω των 50 ετών. Πρόσφατα εγινε πλήρως Restoration από έναν εξειδικευμένο ωρολογοποιό που ειδικεύεται στα vintage ρολογια τον Κ .ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΠΑΛΟ τον οποιο τον ευχαριστω πολυ για το αψογο σερβις και φυσικα να τονισω οτι ειναι απο τα λιγα κομματια που υπαρχουν και ειναι ολο γνησιο.

Το γκρι ανθρακί καντραν είναι σε καλή κατάσταση, με τους φωτεινούς δείκτες ώρας να δείχνουν το διάσημο πράσινο Seiko "Wabi" που έρχεται με την ηλικία.

Η θήκη και η πλάτη του έχουν εμφανή σημάδια φθοράς, αλλά όλα είναι ακόμα υγιή με καθαρά άκρα και ορισμό. Στα 37mm ειναι πολυ ελαφρυ και εφαπτη τελεια στον καρπο οποιουδηποτε χεριου. Πιστευω ότι αυτό το ρολοι, που δημιουργηθηκε τον Μαιο του 1967, με τον χαμηλό σειριακό αριθμό του δείχνει ως μια πιθανοτητα να είναι μεσα στο σπάνιο παράδειγμα ενός 62MAS που κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο Daini.

Αυτό είναι ένα πολύ καλό και σπανιο μοντελο ενός ρολογιού Seiko που δικαίως έχει γίνει βασικό κομμάτι στις συλλογές αυτών που απολαμβάνουν τα κλασικά ρολόγια κατάδυσης.

εχω την τιμη να το εχω στη συλλογη μου...Αλλά το πουλάς

για να του δοθεί η σωστή αναφορά 6217-8001,...για να αναφερθεί με τον κωδικό του

εγινε πλήρως Restoration ....αποκατάσταση ? αναπαλαίωση ? συντήρηση ? γενικό σέρβις ?

έρχεται με την ηλικία.....με το πέρασμα του χρόνου

Η θήκη και η πλάτη του....η κάσα και το καπάκι

είναι ακόμα υγιή με καθαρά άκρα και ορισμό...... ???

και εφαπτη ...και εφαρμόζει / κάθεται / ταιριάζει

που δημιουργηθηκε....πολύ ποιητικό. Τα βιομηχανικά προϊόντα παράγονται ή κατασκευάζονται.

Καλησπερα δε νομιζω οτι εκανα κατι κακο το να παρω καποιες ορολογιες δηλαδη εσεις τις γνωριζεται ολες??  πρωτον..

Φυσικά και όχι, συνεχώς μαθαίνουμε, και είναι και ο λόγος που είμαστε εδώ, και ανταλλάσουμε γνώσεις / εμπειρίες / απόψεις, πάντα με σεβασμό στους υπόλοιπους που διαβάζουν αυτά που γράφουμε. Αλλά, δεν θα πιστέψω ΠΟΤΕ, ότι είσαι φίλος του αντικειμένου, ξέρεις Ελληνικά, και αναφέρεις την κάσα ως θήκη, και το καπάκι ως πλάτη. Αυτά, τα έκανε η μετάφραση, και ή δεν ασχολήθηκες, ή δεν γνωρίζεις. Το πρώτο ασυγχώρετο, δεν δείχνει σεβασμό όυτε στο σπάνιο ρολόι σου, αλλά ούτε και στους αναγνώστες σου. Θα σε δικαιολογούσα εγώ, ο "κριτής", αν έλεγες " ....είιμαι ξένος, δεν γνωρίζω Ελληνικά", "..δεν γνωρίζω από ρολόγια, το βρήκα στο συρτάρι του παππού μου", αλλά όταν λές εχω την τιμη να το εχω στη συλλογη μου το Seiko 62MAS 6217-8001 1960s First Diver....ευχαριστω πολυ.!!, αυτονόητα, εμείς καταλαβαίνουμε ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, και το απέκτησες για να πλουτίσεις την συλλογή σου, γιατί ΜΑΛΛΟΝ αποκλείεται να το αγόρασες όταν βγήκε, το 1967, που ας πούμε θα ήσουν πχ 20-25 χρονών, άρα τώρα είσαι, .....πόσο ?

...και δευτερο δεν εκανα copy-paste απλα συμπληρωσα 2,3 ιστορικα σημεια που δεν τα ηξερα ,τριτο και τελευταιο τα υπονουμενα και της παρεξηγησεις της δημιουργει η καχεντρεχια και ζηλοφθονια που υπαρχει στον εγκεφαλο του ανθρωπου,...

....μόνον τέτοιοι δεν είμαστε, και φαίνεται από το επίπεδο του φόρουμ. Μοναδικό. Για τον λόγο αυτό εξ' άλλου, ανάρτησες και εσύ.

...εαν σας ενοχλησε εσας που ανεβασα ενα τοσο σπανιο ρολοι και το μοιραστηκα με τους υπολοιπους τοτε να μην ξανανεβασω εγω δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα..και για να κλεισω το ρολοι ειναι δικο μου και δεν κανω καμια προωθησει η αναδειξη κανενος θεματος..ενα σπανιο ρολοι ανεβασα δε σκοτωσα κανεναν. :-[ :-[

Δεν μας ενόχλησε καθόλου, το αντίθετο μάλιστα. Το χαρήκαμε πάρα πολύ, και εάν έχεις ασχοληθεί λίγο και περιηγηθηκες τα διάφορα θέματα, προφανώς και θα είδες ότι φτιάξαμε ένα ρολόι, ενα ρολόι ΔΙΚΟ μας, του φόρουμ, με τον τίτλο μας, που είναι "αντίγραφο" του ρολογιού αυτού. Αρα, πολύ το χαρήκαμε, που είδαμε τον αυθεντικό πρόγονο. Και μακάρι να μας το φέρεις και σε κάποια συνάντηση να το εξετάσουμε και από κοντά.

Ελπίζω ότι κατανοείς την παρέμβασή μου.

Περιμένουμε να μας δείξεις και τα υπόλοιπα ρολόγια της συλλογής σου. :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.